Cam Filmi

Cam Filmi

Son dakika cam filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cam filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cam filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cam Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cam filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 cam filmi haberi bulunmuştur. Tüm cam filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı Başakşehir'de önce drift atan bir sürücü daha sonra D-100 Karayolu üzerinde makas attı. Sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, sürücü E.O.’ya 29 bin 857 lira ceza yazdı.
16.08.2023 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor Uzmanlar, yaz aylarında aşırı sıcaklardan araçların da korunması gerektiğini belirtiyor. Aşırı sıcakların ve güneş ışınlarının aracın boyasına zarar verebildiğini belirten uzmanlar, boya koruma folyolarının ise aracın boyasını koruyabileceğini ifade ediyor.
20.07.2023 Otomobil
Modifiye yasakları 2023! Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023, modifiye hala yasak mı?
Modifiye yasakları 2023! Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023, modifiye hala yasak mı? Eski model otomobillerin kaportalarına, egzozlarına, ışık donanımlarına ve lastik ölçülerine farklı teknik işlemler yaparak araçlarını modifiye eden sürücüler sosyal medyada yayılan modifiye yasağının kalktığı iddiaları sonrası arama motorlarına yöneldi. Peki, Modifiye yasağı kalktı mı, cam film yasağı kalkacak mı? Modifiye yasağı neleri kapsıyor 2023? Modifiye yasak mı?
25.05.2023 Otomobil
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira...
Araç sahibi herkes için geçerli! Kredi kartı ile ödenebiliyor taksit yok, 685 lira... Aracı olan milyonlarca kişi için kritik uyarı! Yapılması zorunlu. Yapılmadığı her ay için ücret alınıyor. Ücreti 258 liradan başlıyor, 685 liraya kadar çıkıyor. Araç muayenesi ile ilgili araç sahiplerine ilişkin önemli uyarı yapıldı. En geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilir ve online olarak randevu alabilirsiniz. Muayene tarihinden 1 ay öncesinden ise TÜVTÜRK’ün internet sitesinden randevu alınabiliyor. Süresinde muayene yaptırılmadığı takdirde, süresi geçirilen her ay için yüzde 5 gecikme ücreti alınıyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor, taksit yok. 2022 araç muayene ücret tarifesi de tablo halinde paylaşıldı. İşte araç muayenesine ilişkin bilgiler
28.06.2022 Ekonomi
Sivas'ta Fatih Terim'den özel istek! Böyle görüntülendi
Sivas'ta Fatih Terim'den özel istek! Böyle görüntülendi Cezası nedeniyle takımının başında yer alamayan Fatih Terim, maçı locadan takip ederken isteği üzerine bulunduğu loca siyah cam filmi ile kaplandı.
13.12.2021 Futbol
İstanbul'da "çakarlı araç" denetimi
İstanbul'da "çakarlı araç" denetimi İstanbul'da, usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan araçlar denetlendi.
18.10.2021 Gündem
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti
Sıfır ve ikinci el arabası olan herkesi kapsıyor, 503 lira! Ücretler değişti Sıfır ve ikinci el araba ya da motorlu taşıt sahibi olan herkesi kapsıyor. Ücretler değişti ve 503 liraya yükseldi. Artık kredi kartı ve banka kartıyla da ödeme yapılıyor. Devlet bu işlemi zorunlu tutuyor. Belirli aralıklarla yapılıyor. Sıfır araç alanlar genelde bu süreyi unutuyor. Eğer geç kalınırsa her ay için yüzde 5 gecikme cezası uygulanıyor. Araç muayene ücretleri her yıl artırılıyor. Bu yıl da ücretler yükseldi. Araç muayenesi yaptıracaklar otomobil için 372 lira ödüyor, otobüs ve kamyon için ise 503 lira ödeniyor. Kredi kartı ve banka kartıyla ödeme daha önceden yapılamazken, artık nakit ödeme dışında bu imkanlar da sunuluyor.
13.04.2021 Ekonomi
Cam filmi yasak mı 2021? Renkli cam filmi kullanılmaması teklif edilmişti!
Cam filmi yasak mı 2021? Renkli cam filmi kullanılmaması teklif edilmişti! Cam filmi yasak mı 2021? İstanbul'da taksi ve dolmuş gibi ticari amaçla yolcu taşımacılığı yapan araçların cam filmi kullanması yasaklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME), yolcu taşımacılığı yapan araçların camlarının renksiz olması ve cam filmi kullanılmaması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
25.03.2021 Gündem
Ticari araçlar ile ilgili flaş karar! Yasaklandı
Ticari araçlar ile ilgili flaş karar! Yasaklandı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME), yolcu taşımacılığı yapan araçların camlarının renksiz olması ve cam filmi kullanılmaması teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca 750 minibüs ve 250 dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi teklifi 6. kez alt komisyona gönderildi.
25.03.2021 Gündem
İş adamı cezadan kaçamadı! 'Protokol aracındayım' dedi ama...
İş adamı cezadan kaçamadı! 'Protokol aracındayım' dedi ama... İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu bir anda emniyet şeridinden çakar ve siren olan aracıyla geçen iş adamı İbrahim Yılmaz, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerde bakanlık aracında olduğu için emniyet şeridinden geçtiğini ileri süren iş adamına toplam bin 653 lira para cezası uygulanırken kullandığı araç da trafikten men edildi.
1.02.2021 Gündem
Araç muayene randevusu nasıl alınır? Araç muayene tarihi sorgulama!
Araç muayene randevusu nasıl alınır? Araç muayene tarihi sorgulama! Araç sahipleri periyodik araç muayene hizmeti ile ilgili tarihleri araştırıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre araç muayene hizmeti 3 Temmuz'da sona erdi. Ancak 65 yaş üstü araç sahipleri için süreç devam ediyor. Periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK aracılığı ile yapılan araç muayeneleri için araç sahiplerinin randevu alması gerekiyor. Peki, 2020 araç muayene ücretleri ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? Araç muayenesi öncesi yapılması gereken işlemler nelerdir? Araç muayenesi için gerekli evraklar nelerdir? İşte Araç muayene tarihi sorgulama ekranı...
5.07.2020 Gündem
2020 araç muayene ücretleri ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2020 araç muayene ücretleri ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? Türkiye genelinde pek çok araç sahibi periyodik araç muayene hizmeti ile ilgili detayları araştırıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK aracılığı ile yapılan araç muayeneleri için araç sahiplerinin randevu alması gerekiyor. Araç muayene randevusuna gelmeden önce de araç sahiplerinin de yapması gereken bir takım işlemler bulunuyor. Peki, 2020 araç muayene ücretleri ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? Araç muayenesi öncesi yapılması gereken işlemler nelerdir? Araç muayenesi için gerekli evraklar nelerdir? İşte araç muayenesi ile ilgili bilmeniz gerekenler...
24.06.2020 Ekonomi
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugün 50 bin personel alımı ilanı verildi. Kamu ve özel kurumların verdiği personel ilanları iş arayan birçok kişi için umut oldu. Kamu ve özel kurumlar tarafından yayımlanan 50 bin personel alım ilanında başvuru şartları da belirtildi.
14.02.2020 Personel Alımı
Araç muayene randevusu için ücret isteyenlere  ödeme yapmayın!
Araç muayene randevusu için ücret isteyenlere ödeme yapmayın! Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. TÜVTÜRK'ten "Araç muayene randevusu için ücret isteyenlere kanmayın" uyarısı yapıldı.
1.02.2020 Otomobil
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Cezaya kızıp, sosyal medyadan polise hakaret edince tutuklandı
Cezaya kızıp, sosyal medyadan polise hakaret edince tutuklandı Sivas'ta standart dışı ışık ve cam filmi kullandığı gerekçesiyle ceza yazılan sürücü ceza yazan polis ekiplerine sosyal medyadan hakaret edince tutuklandı
11.12.2018 Yaşam
Bakan Özlü cam filmi hakkında konuştu: "Kaldırılmasından yanayız"
Bakan Özlü cam filmi hakkında konuştu: "Kaldırılmasından yanayız" BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, araçlarda cam filmi kullanımıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bakanlık olarak görüşümüz Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde cam filmi yasağının kaldırılmasından yanadır” dedi.
17.01.2018 Gündem
Araçlarda cam filmine % 70 şartı getiriliyor
Araçlarda cam filmine % 70 şartı getiriliyor Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın geçen hafta düzenlediği toplantıda cam filmlerine yönelik kararlar alındı. Buna göre araçların ön camına ışık geçirgenliğinin en az yüzde 70 olması şartıyla cam film uygulanabilecek.
19.12.2017 Ekonomi
Yasağı umursamadı
Yasağı umursamadı Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı çıkışı görüntülendi.
29.11.2017 Magazin
Rize'de cam filmi yasağı yok
Rize'de cam filmi yasağı yok Büyük tartışmalara neden olan cam filmi yasağı Rize'de uygulanmayacak. Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, cam filmi yasağını sadece okul servislerine uygulayacaklarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bozdağ flaş cam filmi açıklaması!
Son dakika: Bozdağ flaş cam filmi açıklaması! Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, cam filmi yasağına uymayanlara verilen cezalarla ilgili "Af söz konusu değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Trump’ın sözleriyle ilgili, "Açıklamanın arazideki somut yansımalarını görmemiz lazım. Verilmiş olan silahlar, YPG'den hemen alınmalı. Bu sözün takipçisi olacağız" dedi.
27.11.2017 Siyaset
Cam filmi yasağıyla ilgili flaş gelişme
Cam filmi yasağıyla ilgili flaş gelişme Bakan Özlü: Cam filmi yasağını kaldıracak çalışma yapıyoruz.
29.09.2021 Gündem
‘Sen Atatürkçü olamazsın’
‘Sen Atatürkçü olamazsın’ Son günlerde Atatürk’e yönelik gösterilen sevgi dalgasından memnun olduklarını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Hükümet, çiftçi zarar etse de yüzde 4 vergi alıyor. Sen Atatürkçü olamazsın kardeşim. Atatürkçü olmak için çiftçiyi koruyacaksın” dedi
14.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cam Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cam filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.