Çalınma

Çalınma

Son dakika çalınma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalınma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalınma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalınma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalınma gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 çalınma haberi bulunmuştur. Tüm çalınma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023 Yaşam
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyor
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyor Toplu alanlarda bulunan şarj istasyonlarında veri çalınma riskine karşı uzmanından uyarı geldi. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Metin, “Birçok şarj istasyonunda eğer halka açık ortamlardaysa içerisine çeşitli donanımsal veriler yerleştiriliyor. Siz telefonunuzu buraya taktığınız zaman telefonunuzun içerisindeki verilere erişilebiliyor" dedi.
18.05.2023 Yaşam
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon...
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon... Kraliçe 2’nci Elizabeth’in vefatından sonra İngiltere tahtına oturan Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı. İskoçya’da kalede korunan “Kader Taşı” da törende kullanılacak. İngiliz basınında yer alan haberlere göre “Kader Taşı”, İskoç milliyetçiler tarafından çalınma tehdidine karşı gizli bir askeri operasyonla Londra’ya götürülecek.
3.04.2023 Dünya
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır'
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır' Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, e-Devlet'te veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Yapılan detaylı kontrollerde e-Devlet Kapısı altyapısında herhangi bir veri sızıntısına rastlanmamıştır" ifadelerine yer verildi.
26.02.2023 Gündem
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
21.01.2023 Gündem
Hırsızlıktan serbest kaldıkları adliyede polisin çantasını çaldılar
Hırsızlıktan serbest kaldıkları adliyede polisin çantasını çaldılar Esenyurt'ta, hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, dışarı çıkarken polisin masa üzerindeki çantasını çalarak kaçtı. Çantanın çalınma anı güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden biri gözaltına alınarak tutuklandı. Diğer şüpheli ise aranıyor.
28.11.2022 Yaşam
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi Yeni dolandırıcılık şebekesi, ikinci el alım-satım sitesi üzerinden gözüne kestirdikleri temiz ikinci el araçların 8 bin liralık katalizörünü 7 dakika içinde çalarak yerişine 100 liralık yan sanayi ürün takıyor.
4.09.2022 Yaşam
Şapka ve maske takıp site bahçesindeki motosikleti çaldı
Şapka ve maske takıp site bahçesindeki motosikleti çaldı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir sitenin bahçesinden motosiklet çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Maske ve şapka takan şüpheli, polis tarafından aranıyor.
2.09.2022 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiren açıklama! Yüzde 250 arttı
Arabası olan milyonları ilgilendiren açıklama! Yüzde 250 arttı Arabası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Geçen yıl temmuz ayından bu yana kasko fiyatlarındaki artış yüzde 250’yi buldu. Trafik sigortası fiyatlarına getirilen yeni düzenleme sonrası flaş uyarı geldi. Düzenlemeye göre yüzde 2,25 oranında artırılan trafik sigortası primleri 1 Eylül’den itibaren aylık yüzde 4,75 oranında artacak. İşte araç kasko fiyatları ile ilgili gelişmeler...
25.08.2022 Otomobil
Genç şarkıcı Günsu İnce'nin çantası çalındı! Yardım istedi...
Genç şarkıcı Günsu İnce'nin çantası çalındı! Yardım istedi... Şarkıcı Günsu İnce, çantasının çalındığını sosyal medya hesabından duyurup, yardım istedi. İnce, "Çantamın içinde tüm sahne repertuarım vardı. En çok ona üzüldüm" dedi.
14.07.2022 Magazin
Çalınan Nostradamus kehanetleri el yazması yıllar sonra bulundu
Çalınan Nostradamus kehanetleri el yazması yıllar sonra bulundu İtalya'nın başkenti Roma'daki bir kütüphaneden 2007'de çalınan Nostradamus'un Kehanetleri el yazmasının izi, Almanya'daki bir müzayede evinin internet sitesine koyduğu fotoğraf sayesinde sürüldü.
7.05.2022 Dünya
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün... İş Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Masraf ödemeden gerçekleştiriliyor. Yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) kurulmuştu. İş Bankası, altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu. Banka müşterileri, sisteme dahil edilen İAR anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla da artık her gün altınlarını banka hesabına aktarabilecek. İşte detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
Sancaktepe'de markette müşterinin cebinden telefonunu çaldı
Sancaktepe'de markette müşterinin cebinden telefonunu çaldı Sancantepe'de markette alışveriş yapan kadının cebinden telefonu, arkasından yanaşan kişi tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.03.2022 Yaşam
Altın Tasarruf Sistemi’ne dahil oldu! Dev banka resmen duyurdu..
Altın Tasarruf Sistemi’ne dahil oldu! Dev banka resmen duyurdu.. Altın Tasarruf Sistemi’ne katılan banka sayısı her geçen gün artıyor! Türkiye İş Bankası, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından devreye alınan Altın Tasarruf Sistemi içinde yer aldığını duyurdu.
6.03.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Araba kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Sakın imza atmayın, büyük bedeller...
Araba kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Sakın imza atmayın, büyük bedeller... Araba kiralamak isteyen herkesi ilgilendiren uyarı! Koronavirüs salgını döneminde artış yaşandı, artık herkes tercih ediyor. Uzmanlardan açıklamalar art arda geldi, dolandırılabilirsiniz. Sektör temsilcileri, özellikle yaz tatilleri ve bayramlarda tercih edilen araç kiralama için özellikle araç yaşı ve kontratın çok önemli olduğunu ifade ederken, taklit siteler konusunda da uyarıda bulundu. Bayramda araba kiralardan çok dikkat edilmesi gerektiğini belirten araba Rent A Car sahipleri, “Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, firmanın güvenilir olmasıdır. Kiralanan aracın bakımlarının düzenli yapılması, lastiklerinin düzenli kontrol edilmesi, hasar durumu, çalışmayan aksamının olup olmadığının düzenli kontrolü kiralık aracı kullanırken ki yol güvenliğini etkileyen önemli noktalardır. Aksi durumda herhangi bir hasar ya da kaza durumunda kullanıcılar çok büyük bedeller ödemek zorunda kalabilir” uyarısında bulundu.
22.02.2022 Ekonomi
10 bin liralık Antep fıstığını 45 saniyede çaldı
10 bin liralık Antep fıstığını 45 saniyede çaldı Gaziantep’in Nizip ilçesinde Fıstık Hali’ne araçla gelen bir kişi 10 bin lira değerindeki Antep fıstığını 45 saniyede çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı halin güvenlik kameralarına anbean yansırken araç plakasının bez parçasıyla kapatılması dikkat çekti.
17.02.2022 Yaşam
Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı!
Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı! Şarkıcı Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzükle evlilik teklifi etmesinin ardından "borç" iddialarıyla gündeme gelen ve ailede kriz yaşanmasına neden olan iş insanı Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı. Twitter'dan konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Dinçerler, takipçilerini "Eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz" sözleriyle uyardı.
11.02.2022 Magazin
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız...
Ünlü bir ismi sosyal medyada takip ediyorsanız dikkat! Paylaşılan linke tıkladıysanız... Sosyal medyada ünlü bir ismi takip eden herkes için geçerli. Paylaşılan linklere tıkladıysanız dolandırılmış olabilirsiniz. Son dönemde ünlü isimler adına sahte sosyal medya hesabı açılıyor. Bu hesaplar üzerinden link paylaşılıyor. Linklere ünlü ismin paylaştığı sanılarak tıklandığı takdirde dolandırılma riski ile karşı karşıya kalınabiliyor. Öte yandan sahte hesaplar takipçi sayılarını arttırarak, güven sağlıyor ve daha sonrasında takipçileri yanıltmaya, dolandırmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı gibi bazı siyasi içerikli paylaşımlar yapan hesaplara da dönüştürebiliyorlar. Ünlü isimler adına açılan sahte hesaplarla ilgili önemli uyarı geldi.
9.12.2021 Gündem
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!
Doktorlar dolandırıcıların yeni hedefi oldu! Pandemi döneminde popülerleşen doktorların sosyal medya hesapları, dolandırıcıların hedefi oldu. Ele geçirilen hesaplardaki takipçiler, doktorlar tarafından paylaşıldığını düşündüğü, kısa yoldan yüksek miktarda para kazanacağı yönündeki mesajlara ya da iletilere inanarak paralarını kaptırıyor. Sosyal medya hesabı çalınan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Doç. Dr. Hanifi Şahin, "Bir hastam HPV aşısı olmak için 3 aydır para biriktiriyordu, maalesef dolandırıcılar onun biriktirdiği parasını aldılar. Bir tane hasta daha yine dolandırılmış durumda" dedi.
12.09.2021 Gündem
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı Kağıthane'de bir camiye namaz kılma bahanesiyle giren şüpheli, imamın sarık ve cübbesini çaldı
4.09.2021 Yaşam
Oğulcan Engin'in motosikletinin çalınma anı kamerada!
Oğulcan Engin'in motosikletinin çalınma anı kamerada! Oğulcan Engin'in motosikletinin çalınma anı kamerada!
21.01.2022 Magazin
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı! '15 bin liraya mal oldu'
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı! '15 bin liraya mal oldu' İstanbul Şişli'de sosyal medya fenomeni Meltem Demirbaş'ın kullandığı motosiklet, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Yerde yaralı haldeki Demirbaş'ın, bir hafta önce aldığı cep telefonu başında bekleyen kişi tarafından çalındı. Demirbaş, "Bir hafta önce almıştım, sosyal medya için, daha iyi videolar çekebilmek için, para kazanmak için aldım telefonu" dedi.
29.07.2021 Gündem
Telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Ücret alınmayacak
Telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Ücret alınmayacak Telefon kullanan herkesi kapsıyor. Ücret alınmıyor... Telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu nedenle herhangi bir bozulma veya çalınma gibi durumlarda problemler ortaya çıkabilir. Yere düşme, sıvı teması, hırsızlık gibi olumsuzluklara karşı cep telefonları sigorta kapsamına alınabiliyor. Tabii bu durumda dikkat edilmesi gereken noktalar var...
8.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalınma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalınma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.