Çal

Çal

Son dakika çal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çal gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 çal haberi bulunmuştur. Tüm çal haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede Türkiye’deki jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Raif Kandemir, “Bu alanları kapsayacak jeoparkları oluşturabilirsek Türkiye turizmine çok büyük katkılarda bulunabiliriz” dedi.
27.03.2024 Gündem
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi Denizli'nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü tarih öğretmeni Süleyman Çabuk (45), hayatını kaybetti. Çabuk'un motosikletini 12 gün önce satın aldığı, balık tutmaktan dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti Yeni yılın ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi.
1.01.2024 Gündem
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
'Yeşil altın'ın kilosu 1000 liradan satılıyor
'Yeşil altın'ın kilosu 1000 liradan satılıyor Denizli’nin Çal ilçesinde Temmuz ayında başlayan bamya hasadı hız kesmeden devam ediyor. Bamyanın yaş fiyatı 150-200 TL arasında değişirken, kuru bamya fiyatı ise bin TL’ye yaklaşıyor.
23.08.2023 Gündem
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile sessiz sedasız ayrılan Hande Erçel, son dönemde kalbini iş insanı Hakan Sabancı'ya kaptırdı. Son zamanlarda Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminde olan 29 yaşındaki güzel, önceki gün menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı.
16.04.2023 Magazin
Huzurevindeki iki arkadaşın 'kayıp horoz ve tavuklar' davasında beraat kararı
Huzurevindeki iki arkadaşın 'kayıp horoz ve tavuklar' davasında beraat kararı Denizli'nin Çal ilçesinde oda arkadaşı İbrahim Kabak'ın (80) huzurevi bahçesinde beslediği 4 tavuk ve 1 horozu, başkasına verdiğini ileri sürülen Mehmet Akif Telli, hakkında 'Bina ve eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada beraat etti. 70 yaşından sonra tavuk çalmakla suçlandığını belirten Mehmet Akif Telli, "Kabak'ın kendi isteğiyle tavukları ve horozu yoldan geçen tanımadığımız birine verdik. Aklı, biraz gelip, gidiyor. Tedavi için gittiği Almanya'dan döndüğünde, hayvanları kendi rızasıyla verdiğimizi unutup, beni suçlayıp, şikayetçi olmuş" dedi.
8.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 'Hemen şimdi' sloganına vurgu yapan Erdoğan, 'Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz' dedi.
11.03.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı Instagram paylaşımlarıyla ve oynadığı reklamlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmedi. Ünlü isim şimdilerde ise gönlünü Kartal Özmızrak'a kaptırdı.
15.12.2022 Magazin
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman?
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman? Türkiye - Ürdün maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın A Milli Futbol Takımımız Ürdün ile mücadeleye hazırlanıyor. Türkiye- Ürdün hazırlık maçının ne zaman olduğu, hangi kanalda ve kaç saatte olacağı merak ediyor.
15.11.2022 Şampiy10
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.