Çağrı Atakan

Çağrı Atakan

Son dakika Çağrı Atakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağrı Atakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağrı Atakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağrı Atakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağrı atakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 çağrı atakan haberi bulunmuştur. Tüm çağrı atakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?'
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?' Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti. Hünal, aynı zamanda 'Issız Adam' filminde Ada karakterinden de ayrılmıştı.
21.02.2024 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren Eda Taşpınar, bir süredir aşk yaşadığı yabancı sevgilisiyle görüntülendi. Taşpınar, mekan çıkışı ayaklarını sıkan şeffaf ayakkabılarını çıkarttı ve çıplak ayak yürümeye başladı. Sosyetik güzel, muhabirlerin 'ayağınıza cam batabilir' uyarısı üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket!
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket! İddialı giyim tarzı ve pozlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medyayı da sık kullanan isimler arasında. Oyuncu Çağrı Atakan'a ilişkisi dört ay süren Taşpınar, Instagram hesabından iddialı fotoğraflarını yayınladığı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz ay dudak dudağa poz ile aşkını ilan eden sosyetik Taşpınar'ın son hareketine ise anlam verilemedi...
14.05.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan yatak pozlarının ardından yeni görüntü
Eda Taşpınar'dan yatak pozlarının ardından yeni görüntü Çağrı Atakan’la ilişkisi sona eren Eda Taşpınar yeni bir aşka yelken açtı. Adını gizli tuttuğu sevgilisiyle yatak pozlarını Instagram’da paylaşan Taşpınar, aynı gün onunla birlikte böyle görüntülendi
2.05.2022 Magazin
Çağrı Atakan,Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisine bakın ne dedi!
Çağrı Atakan,Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisine bakın ne dedi! TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2021’de mücadele eden ve sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalanÇağrı Atakan, önceki gün avm çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eski sevgilisi Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisi hakkında konuştu.
19.04.2022 Magazin
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi! Survivor'ın başarılı yarışmacısı Çağan Atakan Arslan macerasına devam ederken, eşi Serap Korkmaz da ona sık sık destek olduğuna dair paylaşımlar yapıyor. En son, ''Gölgen bile yeter sevgilim. Her saniye yanımdasın, yanındayım.'' notuyla paylaşım yapan Serap Korkmaz Instagram pozlarıyla yeniden gündeme geldi.
23.02.2022 Magazin
Survivor Çağrı Atakan geri döndü
Survivor Çağrı Atakan geri döndü Survivor yarışmasına veda eden Çağrı Atakan, annesini Ankara'da ziyaret ettikten sonra İstanbul'a döndü. Yarışma sırasında sık sık rakipleri ile tartışan Çağrı Atakan, gergin bir insan olmasının sebebini bakın neye bağladı...
28.05.2021 Magazin
Cemal Hünal ile Çağrı Atakan'ın itirafı olay oldu!
Cemal Hünal ile Çağrı Atakan'ın itirafı olay oldu! Survivor'dan sakatlık sebebiyle elenen Cemal Hünal ve Çağrı Atakan itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü. Yarışmaya erken veda eden iki ismin, takım arkadaşları Batuhan Karacakaya ile ilgili itirafı sosyal medyada gündem oldu.
9.05.2021 Magazin
Survivor'dan elenen Çağrı Atakan'dan dikkat çeken ilk açıklama!
Survivor'dan elenen Çağrı Atakan'dan dikkat çeken ilk açıklama! 'Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Çağrı Atakan ilk kez konuştu. Sunucu Murat Ceylan'a tepkisi ve Acun Ilıcalı'dan bir hafta süre istemesi sonrası yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu, son dört için favorilerini de açıkladı. İşte merakla beklenen o röportaj...
24.04.2021 Magazin
Survivor kim elendi 1 Nisan 2021? Exxen Survivor oy sıralaması ile kim SMS birincisi oldu? İşte Survivor’da elenen isim ve SMS sıralaması
Survivor kim elendi 1 Nisan 2021? Exxen Survivor oy sıralaması ile kim SMS birincisi oldu? İşte Survivor’da elenen isim ve SMS sıralaması Survivor’da dün akşam eleme konseyi yaşandı. Survivor yarışmasını izleyenler Survivor’da kim elendi, adadan kim gitti, kim adaya veda etti? Sorularına yanıt aranıyor. Salı günü ödül oyununu kazanan takım gönüllüler olmuştu. Survivor'da 1 Nisan 2021 akşamı ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımını Öykü’yü, Gönüllüler takımı da Hanzade ve Aleyna Çalışkan'ın adını yazdı. SMS sıralamasına göre Survivor'da kim elendi?
2.04.2021 Gündem
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia...
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia... Suvrivor'dan yarışan Çağrı Atakan'ın geçmişte sevgilisi olan Eda Taşpınar ve arkadaşına şiddet uyguladığı öne sürüldü.
3.03.2021 Magazin
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı!
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı! Survivor 2021 başladı. Survivor 2021'de hem Ünlüler hem de Gönüllüler Takımı'nda dikkat çeken isimler bulunuyor. Survivor'ın yeni sezonu bugün ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler kadrosundaki isimler kim? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları...
9.01.2021 Gündem
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları Survivor 2021 başlıyor. İlk bölüm için nefesler tutuldu. Survivor 2021 ünlüler takımının tanıtımları yayınlanmaya başladı. Birbirinden iddialı isimleri ile sezona damgasını vuracak isimler kameralar karşısına geçti. Peki, Survivor 2021 Ünlüler Takımı kimlerden oluşuyor? Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı...
3.01.2021 Gündem
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması Eda Taşpınar, oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan’la önceki gün Etiler’de bir mekan girişi görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Eda Taşpınar: Masal okur gibi okuyoruz
Eda Taşpınar: Masal okur gibi okuyoruz Eda Taşpınar çıkan şiddet iddialarıyla ilgili konuştu.
17.09.2020 Magazin
Eda Taşpınar darp edildi mi?
Eda Taşpınar darp edildi mi? Eda Taşpınar'ın oyuncu sevgilisi tarafından darp edildiği iddia edilmişti. İkiliden yanıt geldi.
15.09.2020 Magazin
Bu poz ayrılık getirdi
Bu poz ayrılık getirdi Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin geçtiğimiz günlerde Bodrum'da siyah bikinisiyle şov yapmış, bu kareler hemen her gazetenin sayfalarında yer almıştı
12.07.2005 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Çağrı Atakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağrı atakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.