Çağlar Çorumlu

Çağlar Çorumlu

Son dakika çağlar çorumlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağlar çorumlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağlar çorumlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağlar Çorumlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağlar çorumlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 çağlar çorumlu haberi bulunmuştur. Tüm çağlar çorumlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun rolü olay oldu! 'Bu abladaki dişil enerji bende yok'
Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun rolü olay oldu! 'Bu abladaki dişil enerji bende yok' Cem Yılmaz'ın dijital bir platformda yayınlanan dizisi Erşan Kuneri yayınlandığı günden beri hem olumlu hem olumsuz yoruma maruz kaldı. Erşan Kuneri'de en çok dikkat çeken ve konuşulan oyunculardan biri de Çağlar Çorumlu oldu. Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü de sosyal medyanın dilindeydi. Başarılı oyuncu Çorumlu'nun rolünü izleyenler kahkaha attı. İşte o yorumlar...
17.05.2022 Magazin
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı Cem Yılmaz’ın canlandırdığı sevilen karakterlerden Erşan Kuneri dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif V 216’nın karakterlerinden olan Erşan Kuneri, erotik film yapımcısı olarak filmlerde yer almış, kısa rolüne rağmen büyük beğeni toplayan karakterlerden olmuştu. Dijital platformda yayınlanancak Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, diziden yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri konusu ne? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı…
4.05.2022 Kültür Sanat
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Zeki Müren'in yeğeninden reklam yorumu
Zeki Müren'in yeğeninden reklam yorumu Oyuncu Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren’i canlandırdığı banka reklamını değerlendirilen Zeki Müren’in yeğeni Sevtuğ Olgaç, “Bu olayda tenkit edilecek ve önemle itiraz edilecek bir yön görmedim. İzlediğimde anılarım canlanınca, reklama daha sempatik gözle bakmaya başladım" dedi.
9.09.2021 Magazin
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare Cem Yılmaz, daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çekiyor. Kadroyu oluşturan usta komedyen, sosyal medyada hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
18.06.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi!
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi! Cem Yılmaz, önceki gün yeni dizi projesi “Erşan Kuneri”nin oyuncularıyla Levent’teki ofisinde bir araya geldi. Ünlü komedyen çıkışta ise muhabirlerin sürpriziyle karşılaştı.
26.04.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
'İyi Aile Babası'ndan 'Hekimoğlu'na gönderme
'İyi Aile Babası'ndan 'Hekimoğlu'na gönderme Kanal D’nin sevilen dizisi ‘İyi Aile Babası’, 'Hekimoğlu' dizisine gönderme yaptı.
25.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
3.12.2020 Televizyon
Yarın akşam başlıyor!
Yarın akşam başlıyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
2.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı!
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.12.2020 Televizyon
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor!
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor! İyi Aile Babası 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
29.11.2020 Televizyon
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Yakında izleyici ile buluşuyor!
Yakında izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yakında Kanal D'de başlıyor!
5.11.2020 Televizyon
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi!
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi yakında izleyici ile buluşacak...
4.11.2020 Televizyon
Jet Sosyete'den yeni fragman
Jet Sosyete'den yeni fragman TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen 38. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
24.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı.
22.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete yeni fragman
Jet Sosyete yeni fragman Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen 36. bölüm fragmanı yayınlandı.
10.04.2019 Televizyon
‘Jet Sosyete'de Can Bonomo sürprizi
‘Jet Sosyete'de Can Bonomo sürprizi TV8'de perşembe akşamları izleyicilerle buluşan ‘Jet Sosyete’ dizisinin yeni bölümüne Can Bonomo konuk oluyor. Kendisi olarak yer aldığı bölümde sevilen müzisyenin; Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu ile sahneleri ekran başındakileri kahkahalara boğacak.
26.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağlar Çorumlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağlar çorumlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.