Çağla Şıkel Sevgili

Çağla Şıkel Sevgili

Son dakika Çağla Şıkel sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağla Şıkel sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağla Şıkel sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Şıkel Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla şıkel sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 çağla şıkel sevgili haberi bulunmuştur. Tüm çağla şıkel sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Emirgan La Boom’da arkadaşlarıyla buluştu.
15.03.2023 Magazin
Emre Altuğ ve Çağla Şıkel 'sevgili sözleşmesi' yapmış! Dikkat çeken tazminat detayı
Emre Altuğ ve Çağla Şıkel 'sevgili sözleşmesi' yapmış! Dikkat çeken tazminat detayı Manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuş, bu evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olmuştu. Yedi yıl aynı yastığa baş koyan ikilinin, 2015'te boşandıkları dönem çocuklarının etkilenmemesi için 'yeni sevgilileriyle görüntü vermeme’ sözleşmesi' yaptıkları ortaya çıktı. Sözleşmedeki tazminat detayı da dikkat çekti.
1.10.2022 Magazin
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar...
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar... Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 2 yıl önce boşandı; ancak ikili ayrı kalamadı. Bakın Emre Altuğ hangi evde yaşıyor?
11.09.2017 Magazin
Çağla Şıkel: Cenazeme katıldım!
Çağla Şıkel: Cenazeme katıldım! Magazinin çok konuşulan isimlerinden Çağla Şıkel aşktan çocuklarına, yeni projelerinden meditasyon deneyimine ilginç açıklamalarda bulundu.
4.09.2017 Magazin
Emre Altuğ: Boşanınca her gece...
Emre Altuğ: Boşanınca her gece... Yakışıklı şarkıcı Emre Altuğ, Çağla Şıkel'den boşandıktan sonra geçirdiği zor zamanları samimi bir şekilde açıkladı. Altuğ, 'Gece yarıları çok gözyaşı döktüm' dedi.
11.08.2017 Magazin
Çağla Şıkel ile Emre Altuğ barıştı mı?
Çağla Şıkel ile Emre Altuğ barıştı mı? Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile tekrar bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını açıkladı.
27.03.2017 Magazin
Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'dan sürpriz! Beraberler...
Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'dan sürpriz! Beraberler... Çocukları için sürekli yan yana gelen Çağla Şıkel ile Emre Altuğ çifti tekrar beraberler... Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çocuklarıyla birlikte Erzurum'a gittiler. İşte Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un paylaşımları...
21.03.2017 Magazin
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...'
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...' Çağla Şıkel'in cumartesi günü gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.
25.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.
10.09.2023 Magazin
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı Çağla Şıkel, özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozmuş ve ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmemişti. Bayram sonrası ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin altı aylık ilişkisinde yeni bir gelişme yaşadı.
8.07.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi!
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi! Çağla Şıkel 8 yıllık aşk orucunu geçen martta Nail Gönenli ile bozmuştu. Sevgililer önceki akşam Etiler’de bir kulüpte eğlendi. Popçu Edis de ikiliye eşlik etti.
13.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel 'Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem' demişti! Simge Ünal'dan dikkat çeken açıklama
Çağla Şıkel 'Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem' demişti! Simge Ünal'dan dikkat çeken açıklama Bir dönem sunuculuk da yapan model Simge Ünal, dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Daha önce "Hayatımdaki kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor. Fakir biriyle sevgili olmam" sözleri çok konuşulan Simge Ünal, meslektaşı Çağla Şıkel'in "Bir ayakkabıya 200 bin TL vermem" sözlerini değerlendirdi.
15.04.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi!
Çağla Şıkel'den 'sevgili sözleşmesi' iddialarına yanıt geldi! Çağla Şıkel, çocuklarının babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra uzun süre aşka kapılarını kapatmıştı. Son günlerde Avukat Nail Gönenli sıkça görüntülenen Çağla Şıkel, son olarak avukat sevgilisi ile Etiler’deydi. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen 44 yaşındaki tescilli güzel, eski eşi ve çocuklarının babası Emre Altuğ ile boşanırken 'Sevgili ile görüntü vermeme' sözleşmesi imzaladıkları yönünde magazin basınına yansıyan iddiaya açıklık getirdi.
29.03.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm"
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm" Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Çağla Şıkel'in vefasızlıkla suçlayan ve 'Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı...' diyen Mehmet Ali Erbil geri adım atıp mankenden özür diledi.
2.02.2023 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Çağla Şıkel'den Alişan açıklaması: Belliydi
Çağla Şıkel'den Alişan açıklaması: Belliydi Bodrum tatilinde bikini yerine mayo tercih eden Çağla Şıkel, bu tercihinin nedenini açıkladı. Yakın arkadaşı Alişan hakkında da açıklamada bulunan Şıkel, "iyi bir baba olacağı belliydi" dedi.
29.06.2019 Magazin
Çağla’dan daha  soğukkanlıyım
Çağla’dan daha soğukkanlıyım Emre Saygı’nın sunduğu “Hadi Be”ye Emre Altuğ konuk oldu.
28.10.2018 Magazin
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa...
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa... Manken Çağla Şıkel, partneri şarkıcı Alişan ile yollarının ayrıldığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.
1.02.2018 Magazin
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar?
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar? Çağla Şıkel, yakın arkadaşı Alişan'ın Eda Erol ile ne zaman evleneceğini açıkladı. İşte Alişan-Eda Erol çiftinin düğün tarihi...
5.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Şıkel Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla şıkel sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.