Buz Pateni

Buz Pateni

Son dakika buz pateni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buz pateni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buz pateni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buz Pateni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buz pateni gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 buz pateni haberi bulunmuştur. Tüm buz pateni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır?
Açısal Momentum Formülü Nedir? Açısal Momentum Nasıl Hesaplanır? Bir cisim 'm' kitlesine sahip iken 'v' hızı ile hareket ederse bir momentum meydana gelir. Bunun nedeni ise cismin hareketini sağlayan 'F' kuvvetinin olmasıdır. Yani momentum kuvvet faktörü ile doğru orantılıdır ve aynı yönlüdür. Açısal momentum ise bir cismin dönüş hareketleri ile ilgili bir kavramdır. Bu ifade mevcut cismin şekline, hızına ve kütlesine göre değişiklik gösterir.
11.01.2024 Gündem
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi ’Dünyanın en iyi 50 öğretmeni’ arasına giren ilk Türk öğretmen olan Dilek Livaneli, başarılarının sırrını paylaştı.
27.10.2022 Yaşam
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım!
Beste Kökdemir'den nostaljik paylaşım! Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Henüz 15 yaşında kariyer yolculuğu başlayan Sinop doğumlu güzel oyuncu, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.
22.06.2022 Magazin
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival Ardahan'ın doğal ve turistik zenginliklerinin uluslararası tanıtımı amacıyla organize edilen '7'nci Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali' düzenlendi. Festival kapsamında buz tutan göl üzerinde yapılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
13.02.2022 Yaşam
Çıldır Gölü'nde buz pateni yapan milli sporcu İklim: Hayalimi gerçekleştirdim
Çıldır Gölü'nde buz pateni yapan milli sporcu İklim: Hayalimi gerçekleştirdim Doman Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yapan, buz pateni milli takım sporcusu İklim Şentunalı (19), "Küçüklüğümden beri en büyük hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim" dedi.
29.01.2022 Kültür Sanat
İngiltere'de ülke tarihindeki en sıcak yılbaşı yaşandı
İngiltere'de ülke tarihindeki en sıcak yılbaşı yaşandı İngiltere'de 31 Aralık ve yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak'ta hava sıcaklıklarının rekor seviyeye ulaşmasıyla ülke tarihindeki en sıcak yılbaşı yaşandı.
1.01.2022 Dünya
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek Muğla'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 16 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Bugün başlayacak kutlamalar öncesinde ilçede tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Şu an da yılbaşı programlarını soran birçok müşterimiz mevcut. Yılbaşı yaklaştıkça talebin artacağı ve kalabalıklaşacağını bekliyoruz" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Hülya Avşar ve Müjde Ar'ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı
Hülya Avşar ve Müjde Ar'ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı Bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Müjde Ar ve ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı. İşte, o dönem sık sık buz pateni kulübüne giden Avşar ve Ar’ın hiç yayınlanmamış fotoğrafları…
8.12.2021 Magazin
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım...
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım... Son dakika haberine göre; Rusya'dan 83 milyon dolarlık Bodrum hamlesi geldi. Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev Rus yatırımcılar tarafından Bodrum'da 83 milyon dolar yatırımla bir spor ve eğlence kompleksinin hayata geçirileceğini bildirdi.
28.06.2021 Ekonomi
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi Uzaktan eğitim gören öğrenciler, pandemi şartlarından dolayı eve kapanmak zorunda kaldı ve fiziksel aktiviteleri kısıtlandı. Bu inaktivite durumu çeşitli problemlere yol açmaya başladı. Fiziksel aktivite ile hareketin artırılması ve hareketsizliğin azaltılması gerektiğini söyleyen Ar. Gör. Emine Nur Demircan, "Fiziksel aktiviteler ile çocukluk döneminde veya ileride oluşabilecek hastalıkların önüne geçebilir" dedi.
3.03.2021 Sağlık
Buz tutan Çıldır Gölü'nde sürat pateni antrenmanı
Buz tutan Çıldır Gölü'nde sürat pateni antrenmanı Ardahan'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kısa kulvar (short track) sürat pateni takımı, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde antrenman yaptı.
6.01.2021 Yaşam
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış, gibi kayak merkezlerine talep patlaması yaşanıyor. Kayak merkezleri, bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi talep gördüğü için tur operatörleri iki ülkeye yönelik charter seferler hazırladı.
3.12.2020 Ekonomi
Bilge Su Işık kaç yaşında, nereli? Işık’ın boy ve kilosu kaç? Bilge Su Işık kimdir?
Bilge Su Işık kaç yaşında, nereli? Işık’ın boy ve kilosu kaç? Bilge Su Işık kimdir? Ortaköy’de yokuş çıkacağı esnada kayarak kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki paletli kepçe, önce park halindeki iki otomobile ardından da kaldırım duvarına çarptı. Olayda Youtuber ve oyuncu Bilge Su Işık’ın aracı kullanılamaz hale geldi. Bilge Su Işık kaç yaşında, nereli? Bilge Su Işık kimdir? Bilge Su Işık'ın boy ve kilosu...
12.08.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rusya'dan şoke eden haberler! Eşi de hastaneye kaldırıldı
Rusya'dan şoke eden haberler! Eşi de hastaneye kaldırıldı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitriy Peskov, dün corona virüse (Covid-19) yakalandığını ve tedavi gördüğünü açıklamıştı. Peskov’un eşi Tatyana Navka’nın da corona virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
13.05.2020 Dünya
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
Güvercin dizisinin Nefise’si Eslem Akar kimdir, kaç yaşındadır?
Güvercin dizisinin Nefise’si Eslem Akar kimdir, kaç yaşındadır? Güvercin dizisinde Nefise karakterine hayat veren Eslem Akar dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin yayın hayatına girmesiyle, Eslem Akar hakkında merak edilenler arttı. Başarılı performansıyla göz dolduran, Eslem Akar kimdir, kaç yaşındadır? sorularının ardı arkası kesilmiyor. İşte Eslem Akar’ın biyografisi…
2.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım! Tekirdağ mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki katliamla alakalı, " Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır. Kuru kuruya bir müddet yatsın, çıksın olmaz böyle bir şey. 49 insanı katletti bunun hesabının sorulması lazım. Yoksa yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır." diye konuştu.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur ittifakı ile kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte zafere taşıyacağız" dedi. Erdoğan ayrıca Samsun ilçe adaylarını açıklayıp 2 ilçede MHP adayını destekleyeceklerini duyurdu. Erdoğan, Vezirköprü adayını tanıttığı sırada "İnşallah Samsun Vezirköprü'de kenevir ekimini yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Bundan böyle Vezirköprü bu işin merkezi olacak" diye konuştu.
19.01.2019 Siyaset
Guti: Bize ait kupayı geri getireceğiz
Guti: Bize ait kupayı geri getireceğiz BEŞİKTAŞ’IN İspanyol çalıştırıcısı Guti, kulüp dergisine verd.
1.08.2018 Beşiktaş
Kazakistan'da buz patenci saldırıda hayatını kaybetti
Kazakistan'da buz patenci saldırıda hayatını kaybetti 25 yaşındaki Kazak milli buz patenci Denis Ten, ülkesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
19.07.2018 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Buz Pateni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buz pateni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.