Büyük Müjde

Büyük Müjde

Son dakika büyük müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.513 büyük müjde haberi bulunmuştur. Tüm büyük müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüreğir ilçesindeki kentsel dönüşüm projesini inceleyip vatandaşlara, “Burada 950 civarında yer yıkıldı ve bu sayıya yakın bir iş yeri ve konut yapılıyor. 2 sene gibi bir süre verilmiş. 1 sene kalmış. Bu süreyi de bugün müteahhit ile görüşüp geriye çekip bu senenin sonuna kadar teslim etmeye çalışacağız” diyerek müjde verdi.
21.02.2024 Adana
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da 41 bin 171 afet konutu, 23 bin 640 köy evi, 17 bin 392 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 82 bin 203 bağımsız bölüm yapıyoruz. 41 bin 292 afet konutu ve köy evinin önemli bir bölümünde son aşamaya geldik" dedi.
17.10.2023 Gündem
Doğal gaz ile ilgili hükümetten büyük müjde! Yarısını devlet ödeyecek
Doğal gaz ile ilgili hükümetten büyük müjde! Yarısını devlet ödeyecek Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Karadeniz gazında ücretsiz 25 m3 doğal gaz uygulaması 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Ayda 50 m3 gaz tüketen bir konutun gaz bedelinin yarısını devlet karşılayacak.
17.10.2023 Ekonomi
UEFA ülke puanı sıralaması değişti! Türkiye'ye büyük müjde, farkı açıyoruz
UEFA ülke puanı sıralaması değişti! Türkiye'ye büyük müjde, farkı açıyoruz UEFA ülke puanı sıralamasında heyecan devam ediyor. Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimiz 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek sıralamada ülkemize katkıda bulunmaya devam etti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarının sonuçlarının ardından oluşan yeni UEFA ülke puanı sıralaması.
22.09.2023 Fenerbahçe
Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, ilk rakamlar belli oldu
Emeklilere 100'üncü yıl ikramiyesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, ilk rakamlar belli oldu Emeklilere büyük müjde! 100, yıl ikramiyesi geliyor. Detaylar netleşmeye başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kamuoyuna duyurulması bekleniyor. İşte emekli 100. yıl emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
17.09.2023 Emekli
Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi
Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi Serie devi Milan, Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo dışında Lucas Torreira ve İcardi için de transfer çalışmalarına başladı.
26.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kuralları çerçevesinde, 28 Şubat’a kadar halletmesi gereken “borçsuzluk” belgeleri konusunda işi sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılılar, bununla ilgili bir sorun yaşanmayacağını dile getirdi.
26.02.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Al-Sheikh'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Al-Sheikh'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh'i kabul etti
26.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği büyük müjde ne olacak? Karadeniz'de gözler o kuyuda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği büyük müjde ne olacak? Karadeniz'de gözler o kuyuda Tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya kilitlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da yaptığı açıklamada "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız" demişti. Erdoğan'ın açıklaması sonrası tüm gözler Filyos'taki doğal gazın işleneceği ve tüm Türkiye'ye dağıtılacağı tesise çevrildi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye ilişkin tahminleri aktardı.
26.12.2022 Gündem
Çiftçiye büyük müjde! Hesaplara yatıyor
Çiftçiye büyük müjde! Hesaplara yatıyor Milyonlarca çiftçiye büyük müjde geldi. Ödemeler bugün yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 96 milyon 780 bin 711 lira tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerin hesaplarına aktardıklarını açıkladı.
19.08.2022 Ekonomi
663 TL karşılıksız olarak veriliyor! Destek ödemesi 12 ay boyunca sürüyor
663 TL karşılıksız olarak veriliyor! Destek ödemesi 12 ay boyunca sürüyor Öğrencilere büyük müjde! Geri ödemesiz her ay 663 TL banka hesaplarına yatırılıyor. Temmuz zammı ile birlikte zam geldi. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim giderlerini karşılayabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı her yıl bursluluk sınavı olarak da bilinen İOKBS sınavlarını organize ediyor. Bu eğitim döneminde burs ücreti 470 TL iken, Temmuz ayında yapılan zamla birlikte aylık 663 TL’ye yükseldi.
15.07.2022 Eğitim
Fenerbahçe'ye büyük müjde! İşte Mesut Özil'in yeni takımı... 12 yıl önceye geri döndü
Fenerbahçe'ye büyük müjde! İşte Mesut Özil'in yeni takımı... 12 yıl önceye geri döndü Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve hakkında yapılan sert yorumlar sebebiyle sosyal medya üzerinden kulübün resmi hesabını takipten çıkan Mesut Özil'in Bundesliga'ya geri döneceği, yıldız futbolcunun 12 yıl önce formasını giydiği takımla masaya oturduğu öğrenildi.
21.06.2022 Fenerbahçe
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem...
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem... Çiftçi milyonlara güzel haber. Çiftçiye büyük destek müjdesi. Çiftçiye mazot, yem ve para desteği verilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımla ilgili yeni önlemleri devreye sokuyor. Vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için kent tarımı desteklenecek. 1 yıl boyunca boş bırakılan tarla devlet aracılığıyla başkasına kiralanacak. Çiftçiye gübre-mazot, besiciye yem desteği ayni olarak verilecek. İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren flaş detaylar...
20.06.2022 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yüksek zam! Ek ödemeler de hesaba yatacak! Tek tek hesaplandı! Yeni maaşlar...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yüksek zam! Ek ödemeler de hesaba yatacak! Tek tek hesaplandı! Yeni maaşlar... Memur maaşlarında ve emekli aylıklarında yüksek artış. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur ve emekliye büyük müjde verildi. Öte yandan memur maaşlarına yansıyacak olan ek ödeme tablosu yayınlandı. Yeni memur maaşları ve emekli aylıkları tek tek hesaplandı. En düşük emekli aylığı ve memur maaşı belli oldu. Milyonlarca memur Temmuz zammı ile birlikte yeni maaşlarını hesaplarında görecek. Memur maaşları yanında aile yardımlarındaki miktarlarda artacak. Mevcut durumda memurlara çalışmayan eş için aylık 535,17 lira, 6 yaş altı çocuk için 117,72 lira, 6 yaş üstü çocuk için de 58,86 lira ödeniyor. Bu ödeme Temmuz'da memur maaş katsayısıyla birlikte yükselecek. İlk 4 aylık enflasyon yüzde 31.71 çıktı. Buna göre aile yardımındaki artış şimdiden yüzde 31.21'e ulaştı. Merkez Bankası'nın son Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki TÜFE tahminlerine göre de ilk 6 aylık enflasyon yüzde 38.52 çıkabilecek. Bu durumda artış, yüzde 7 zam ve yüzde 31.02 fark ile yüzde 38.02'ye ulaşacak. Bu tahmin gerçekleşirse aile yardımı eş için 738,64, 0-6 yaş çocuk için 162,48, 6 yaş üstü çocuk için ise 81.24 liraya yükselecek. İşte memur maaşı ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
22.05.2022 Memur
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor!
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor! Çiftçi yüz binlerce kişiye müjde geldi! Ödemeler bugün başlıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerine bugün başlıyoruz. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun" dedi.
13.05.2022 Ekonomi
Petrol ve doğal gazda yeni dönem! Peş peşe açıklamalar geldi! Yeni rezerv...
Petrol ve doğal gazda yeni dönem! Peş peşe açıklamalar geldi! Yeni rezerv... Petrol ve doğal keşfi ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye yeni doğal gaz ve petrol keşfi için düğmeye bastı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Türkiye'nin 4'üncü ve en gelişmiş sondaj gemisinin Cebelitarık'tan geçtiğini söyledi. Bilgin, Doğu Akdeniz'de yeni bir sondaj süreci başlatacaklarını, geminin de burada görevlendirileceğini bildirdi. Türkiye'nin Fatih, Kanuni ve Yavuz'dan sonraki 4'üncü sondaj gemisi Cezayir açıklarında Türkiye'ye doğru seyrini sürdürüyor. 19 Mayıs'ta Mersin'de olacak gemi, bu yaz Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arayacak. Öte yandan Karadeniz gazında ilk seviye günlük üretimimiz günlük 10 milyon metreküp olarak başlayacak, arkasından faz 2'de günde 40 milyon metre küpe çıkacak. 2023 ilk çeyreği içerisinde ilk teslim edilecek gazın miktarı günde 10 milyar metreküp olacaktır. Yılda 4 milyar dolarlık katkı anlamına geliyor.
12.05.2022 Ekonomi
Dün akşamdan beri kayıp olan gençten acı haber! Otomobilde ölü bulundu
Dün akşamdan beri kayıp olan gençten acı haber! Otomobilde ölü bulundu Diyarbakır'da dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamayan 23 yaşındaki Süleyman Karaboğa, otomobil içerisinde ölü olarak bulundu. Vücudunda silah yarası ile darp izine rastlanılmayan Karaboğa'nın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.
9.05.2022 Yaşam
Hatay'da görenleri şaşırtan durum! Sahil kenarında bulundu
Hatay'da görenleri şaşırtan durum! Sahil kenarında bulundu Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahile kenarında telef olmuş bir inek bulundu.
9.05.2022 Yaşam
Ev alacaklara büyük müjde! Düşük gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, 0.99 faiz ile...
Ev alacaklara büyük müjde! Düşük gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, 0.99 faiz ile... Ev alacaklara güzel haber geldi! Hükümet harekete geçti. Faizler düşürülüyor. Artık düşük gelirli vatandaşlar da ev sahibi olabilecek. 3 farklı paket devreye alındı. ilk kez konut alacaklar olan vatandaşlar 0.99 faiz oranından yararlanacak. Konut sektörüne hareket getirilecek adım atıldı. Peki 0.99 faiz oranından yaralanarak konut almayı planlayanları nasıl bir ödeme tablosu bekliyor. İşte gayrimenkul sektörü ile ilgili devreye alınacak 3 farklı paketin detayları...
9.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400...
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400... Market ve pazar fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyat farkı ortaya çıktı, sebze ve meyveye görülmemiş zam. Elma, salatalık, kabak, karnabahar, pırasa, yeşil mercimek, patlıcan, nohut, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir... Tek tek açıklandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Nisan ayında elma ve salatalıkta üretici ile market arasındaki fiyat farkı yüzde 400'ün üzerinde, 11 üründe yüzde 200'ün, 10 üründe ise yüzde 100'ün üzerinde gerçekleşti" dedi.
1.05.2022 Gündem
Arabası olanlar milyonları ilgilendiren uyarı! Zam geldi, yeni tarife...
Arabası olanlar milyonları ilgilendiren uyarı! Zam geldi, yeni tarife... Arabası olan milyonarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması! Zam geldi, yeni tarifeye bugün resmen geçildi. Oranlar belli oldu, 1'den 7'ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları aylık yüzde 2.25 oranında artıyor. İstanbul'da trafiğe yeni çıkan araç için (4'üncü basamak) uygulanan azami prim tutarı bugün itibarıyla itibarıyla 2 bin 356 liraya yükselecek. 'Zorunlu Trafik Sigortası'ndaki yeni tarifeye ilişkin açıklama yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Akaryakıt fiyatlarındaki, araç muayene ücretlerindeki, MTV ve bakım ölçüm ücretlerindeki artışlar nedeniyle zaten birçok vatandaş aracını garaja çekmişken şimdi ise zorunlu trafik sigortasının her ay yüzde 2,25 zamlanacak olması trafikte sigortasız araç sayısının artmasına neden olur" uyarısında bulundu.
1.05.2022 Otomobil
Doğal gaz ile ilgili büyük müjde! Tarih verildi
Doğal gaz ile ilgili büyük müjde! Tarih verildi Yerli doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Yerli doğal gazın kullanımıyla ilgili tarih verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, iftar programı sonrası yaptığı açıklamada “Önümüzdeki yıl belki bugünlerde yerli gazımızı kullanır hale geleceğiz” ifadelerini kullandı.
1.05.2022 Ekonomi
Torrent onun için 'bunalıma girdi öyle tek başına oturuyor' demişti! Büyük müjde talibi çıktı
Torrent onun için 'bunalıma girdi öyle tek başına oturuyor' demişti! Büyük müjde talibi çıktı Sezon başında Galatasaray'a büyük umutlarla gelmesine rağmen kendisinden beklenen çıkışı yapamayan ve son haftalarda bunalıma girdiği iddia edilen genç futbolcu için Glasgıw Ranger'ın devrede olduğu öğrenildi.
27.04.2022 Galatasaray
Rıza Çalımbay'dan Ahmet Nur Çebi'ye büyük müjde! Beşiktaş'ı bir 'beladan' kurtarıyor
Rıza Çalımbay'dan Ahmet Nur Çebi'ye büyük müjde! Beşiktaş'ı bir 'beladan' kurtarıyor Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta kesinlikle düşünülmeyen ve kendisine yeni takım arayan tecrübeli futbolcu Rıza Çalımbay'ın takımı Sivasspor'a transfer oluyor. Geçen sene 27 yaşındaki kanat oyuncusunu elinden kaçıran Çalımbay'ın bu sefer aynı hatayı yapmayacağı öğrenildi.
26.04.2022 Beşiktaş
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) o parayı iade edecek. SGK ile ilgili son dakika kararı! Yüzbinlerce vatandaşa güzel haber. Ankara'da akciğer kanseri hastası Z.A., yurt dışından getirilen ve bir kürü 24 bin lira olan 'atezolizumab' etken maddeli ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılamayınca idare mahkemesine başvurdu. Ankara 4’üncü İdare Mahkemesi, ilacın SGK tarafından karşılanmasına, bu güne kadar hasta tarafından ödenen paranın iadesine hükmederek, SGK’ya da savunma ve ara karara cevap vermesi için 30 gün süre verdi.
15.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.