Büyük Aşk

Büyük Aşk

Son dakika büyük aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.695 büyük aşk haberi bulunmuştur. Tüm büyük aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 yıllık büyük aşk bitiyor
27 yıllık büyük aşk bitiyor  Avustralyalı dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness ile boşanacağını duyurdu.
16.09.2023 Magazin
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin'in büyük aşkı bitti. Ayrıldıkları ortaya çıkan ikiliden Metin, tek başına Çeşme'ye tatile gitti.
11.07.2023 Magazin
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi Şimdilerde Gülcemal dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Melis Sezen kalbini bir iş adamına kaptırdı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.
30.04.2023 Magazin
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor...
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor... Kanal D’nin merakla beklenen iddialı dizisi “Veda Mektubu” bu akşam başlıyor. Başrol oyuncuları Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk’le diziyi, rollerini ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinden nasıl etkilendiklerini konuştuk...
27.02.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı!
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün Yürek Çıkmazı dizisinin setinden çıkar çıkmaz soluğu Bebek’te aldı. Oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
28.12.2022 Magazin
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı Instagram paylaşımlarıyla ve oynadığı reklamlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmedi. Ünlü isim şimdilerde ise gönlünü Kartal Özmızrak'a kaptırdı.
15.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Yasemin Allen'dan Tolga Güleç açıklaması! 'Burası romantiklere göre bir dünya değil'
Yasemin Allen'dan Tolga Güleç açıklaması! 'Burası romantiklere göre bir dünya değil' Oyuncu Tolga Güleç, "Beş ay içerisinde çok büyük aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan ama birbirimize zaman ayıramadık" sözleriyle, Yasemin Allen ile ayrılık nedenini açıklamıştı. Eski sevgilisinin bu sözlerine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olan 33 yaşındaki güzel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Allen, ayrılık sonrası sessizliğini bozdu.
22.10.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk" Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
14.08.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi?
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi? Son olarak 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil sezonunu açan ikiliden kötü haber geldi. Ünlü çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırması akıllara 'Ayrıldılar mı?' sorusunu getirdi. İşte detaylar...
25.07.2022 Magazin
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada!
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada! Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı için 'Onunla yan yana gelmekten korkuyorum' diyen Arda Kural, 24 yıl sonra eski sevgilisi ile buluştu. Kural, Yıldız Asyalı'yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.
25.02.2022 Magazin
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt! Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.
18.07.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...'
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...' Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü Nefise Karatay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Erbil, 'Nefise ile birlikte çektirdiğimiz o çıplak fotoğraflardan dolayı kendimi suçlu hissediyorum. Çok büyük pişmanlık yaşadım. Nefise çok iyi bir insan' diye konuştu.
10.05.2021 Magazin
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba'
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' Bali’de kızıyla tatil yapan Şeyma Subaşı bulunduğu adadan başka bir adaya geçmek isteyince, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı. Alsaloussi özel jet bulamayınca, bir yolcu uçağını kiraladı. Subaşı bu pahalı jesti sosyal medyada duyurdu. Şebnem Bozoklu yaptığı paylaşımla Şeyma Subaşı'ni ti'ye aldı.
20.04.2021 Magazin
'Yemekten kesildim, saçmaladım'
'Yemekten kesildim, saçmaladım' Yiğit Özşener 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu; 'Hiç büyük aşk acısı çektin mi?' sorusuna bu yanıtı verdi...
28.11.2020 Magazin
Büyük aşk bitti!
Büyük aşk bitti! Evlilik hazırlığı yaparken ilişkilerine ara veren Zehra Yılmaz ve Cem Belevi, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.
22.11.2020 Magazin
Cem Yılmaz da sessizliğini bozdu! 'Bitene kadar...'
Cem Yılmaz da sessizliğini bozdu! 'Bitene kadar...' Cem Yılmaz, O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
6.11.2020 Magazin
Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 21. Bölüm ne zaman?
Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 21. Bölüm ne zaman? Pazartesi günlerinin sevilen yapımlarından Sefirin Kızı dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında Nare ve Sancar yüzleşiyor. Menekşe'nin, Sancar'ın odasından çıkması Nare'yi çılgına çeviriyor. İşte sevilen dizi Sefirin Kızı'nın 21. bölüm fragmanı...
23.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.