Busenaz Sürmeneli

Busenaz Sürmeneli

Son dakika Busenaz Sürmeneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Busenaz Sürmeneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Busenaz Sürmeneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Busenaz Sürmeneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan busenaz sürmeneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 busenaz sürmeneli haberi bulunmuştur. Tüm busenaz sürmeneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: Türkiye'nin adını zirveye kazıdılar
Bakan Kasapoğlu: Türkiye'nin adını zirveye kazıdılar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bize Gençlik Haftası'nda, 19 Mayıs'ın hemen ertesinde çok büyük bir mutluluğu yaşattılar. 5 altın ve 2 bronzla hem madalya rekoru kırdılar hem de dünya şampiyonluğuyla kadın boksunda Türkiye'nin adını zirveye yazmadılar, kazıdılar dedi.
20.05.2022 Siyaset
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu!
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu! Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda, Kolombiyalı rakibi Ingrit Lorena Valencia Victoria'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Hatice Akbaş da 54 kiloda Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek altın madalyayı kazandı. Sonrasında Busenaz Sürmeneli, Kanadalı rakibi Charlie Cavanagh'ı mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Son olarak ise Şennur Demir, Faslı rakibi Khadija Mardi’yi mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
20.05.2022 Diğer Sporlar
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda tarihi başarı!
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda tarihi başarı! Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'ndan art arda final haberleri geldi.
18.05.2022 Şampiy10
2020 Olimpiyatlarında Altın Madalya almıştı! Busenaz Sürmeneli çeyrek finalde
2020 Olimpiyatlarında Altın Madalya almıştı! Busenaz Sürmeneli çeyrek finalde 2020 Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya alarak Türkiye'yi sevince boğan Busenaz Sürmeneli ABD'li rakibi Arika Melek'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
15.05.2022 Diğer Sporlar
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı Gece saat 04.00 sularında ameliyata alınan Busenaz Sürmeneli 2,5 ay sonra Tokyo'da altın madalya kazanarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı 69 kiloda Çinli rakibini devirip Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli'nin bronz madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte tarih yazması Türkiye'yi sevince boğdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fuat Oktay, altın ve gümüş madalya kazanan kadın boksörleri kutladı
Fuat Oktay, altın ve gümüş madalya kazanan kadın boksörleri kutladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile 51 kiloda gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik etti.
7.08.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, madalya kazanan kadın boksörleri kutladı
TBMM Başkanı Şentop, madalya kazanan kadın boksörleri kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile 51 kiloda gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik etti.
7.08.2021 Siyaset
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi! Tokyo 2020'de Türk kadınları boksta tarih yazdı. Milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya geldi. 2020 Tokyo Olimpiyatları milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise 51 kiloda Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup oldu ve gümüş madalyada kaldı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli?
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 69 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli, Çinli Hong Gu'yu yenerek altın madalya kazandı. Bu haberin ardından milyonlar Busenaz Sürmeneli'nin karyerini merak ediyor. Peki, Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? İşte Busenaz Sürmeneli'nin biyografisi...
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya Busenaz Sürmeneli 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu devirerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı…
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı… Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli 69 kiloda Hindistanlı rakibi Lovlina Borgohain'i yenerek finale yükseldi. Tokyo 2020'de finale yükselen Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Busenaz Sürmeneli de bu gururu Türkiye’ye yaşattı. Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman, Sürmeneli’nin boks maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.08.2021 Gündem
Buse Naz Sürmeneli aslen nereli, kaç yaşında? Boksör Buse Naz Sürmeneli kimdir, başarıları ve biyografisi...
Buse Naz Sürmeneli aslen nereli, kaç yaşında? Boksör Buse Naz Sürmeneli kimdir, başarıları ve biyografisi... Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Buse Naz Sürmeneli de 69 kiloyla finale yükseldi. Buse Naz Sürmeneli kimdir? Buse Naz Sürmeneli kaç yaşında, nereli?
4.08.2021 Gündem
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde
5 hakemden tam puan! Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli finalde 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 12. gününde boksta kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, finale çıkmasının ardından Busenaz Sürmeneli de kadınlar 69 kiloda finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi! Yarı finaldeyiz
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi! Yarı finaldeyiz Taylandlı sporcu Jutamas Jitpong'la mücadele eden Buse Naz Çakıroğlu dişli rakibini yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 60 kiloda milli boksör Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 60 kiloda milli boksör Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın yedinci gününde boksta kadınlar 60 kiloda Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli olimpiyat madalyasını garantiledi
Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli olimpiyat madalyasını garantiledi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boks branşında kadınlar 69 kiloda Busenaz Sürmeneli, yarı finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Busenaz Sürmeneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki busenaz sürmeneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.