2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

Son dakika 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2020 tokyo olimpiyat oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 2020 tokyo olimpiyat oyunları haberi bulunmuştur. Tüm 2020 tokyo olimpiyat oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
16.08.2022 Spor
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
Bakan Kasapoğlu, ‘’Şu ana kadar aldığımız 238 madalya aynı zaman İslami Dayanışma Oyunları tarihinde de bir ülkenin aldığı en çok madalya sayısı. Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Ülkemiz bundan 20 yıl önce temsilcisi dahi olmadığı branşlarda artık madalyalara talip bir ülke” dedi.
16.08.2022 Diğer Sporlar
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Moerman 16 Larkin 14 sayı attı ama Anadolu Efes Barcelona'ya uzatmalarda yıkıldı
Moerman 16 Larkin 14 sayı attı ama Anadolu Efes Barcelona'ya uzatmalarda yıkıldı Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında konuk ettiği İspanya temsilcisi Barcelona'ya uzatmalarda 95-93 yenildi.
3.12.2021 THY Euroleague
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu!
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu! Kenya'nın dünya rekortmeni atleti Agnes Tirop, evinde ölü olarak bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, karnından bıçaklanan Tirop'u eşinin öldürebileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi Zarife Tahmaz (76) toprağa verildi. Zamansız bir kayıp yaşadıklarını belirten Mete Gazoz'un babası Metin Gazoz, "Araç çok hızlıymış, vurduğu yerden 30 metre ileriye fırlatmış. Nerden baksanız 15 metre fren izi var" dedi.
8.10.2021 Yaşam
İsmail Demir duyurdu! METE, hedefi 12'den vuracak
İsmail Demir duyurdu! METE, hedefi 12'den vuracak Savunmada atılımlarını güçlü şekilde sürüyor. Özellikle İHA ve SİHA’lar ile tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye’den hamleler art arda gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Roketsan tarafından geliştirilen ve testleri süren Lazer Güdümlü Füze Sistemi'nin (METE), güvenlik güçlerine sahada önemli avantaj sağlayacağını ve hedefi 12'den vuracağını açıkladı.
3.10.2021 Bilim ve Teknoloji
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak... Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Misli Voleybol programında Ömer Faruk Acun'un sorularını yanıtladı.
10.11.2021 Voleybol
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu "Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı!
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı! Lambda varyantı nedir? Japonya'da ilk kez görülen Kovid-19'un "Lambda" varyantının 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Laboratuvar çalışmaları, Lambda varyantının aşıların ürettiği antikorlara dirençli olduğunu ortaya koymuştu.
17.08.2021 Gündem
UEFA Süper Kupa Finali'nde heyecan Misli.com'da
UEFA Süper Kupa Finali'nde heyecan Misli.com'da Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal, Belfast'taki Windsor Park'ta UEFA Süper Kupa için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Avrupa kupalarında futbol keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
11.08.2021 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı Gece saat 04.00 sularında ameliyata alınan Busenaz Sürmeneli 2,5 ay sonra Tokyo'da altın madalya kazanarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın basketbolunda da şampiyon ABD!
Kadın basketbolunda da şampiyon ABD! Kadın basketbolunda ABD, finalde Japonya'yı 90-75 yenerek altın madalya aldı. ABD, üst üste 7. kez altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Voleybolda altın madalya ABD'nin oldu!
Voleybolda altın madalya ABD'nin oldu! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kadınlar voleybolda ABD, finalde Brezilya'yı yenerek altın madalyayı evine götürdü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tokyo'da şampiyon Brezilya!
Tokyo'da şampiyon Brezilya! Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda İspanya ile final oynayan Brezilya güçlü rakibini uzatmalarda 2-1'lik skorla devirdi ve şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı 69 kiloda Çinli rakibini devirip Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli'nin bronz madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte tarih yazması Türkiye'yi sevince boğdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fuat Oktay, altın ve gümüş madalya kazanan kadın boksörleri kutladı
Fuat Oktay, altın ve gümüş madalya kazanan kadın boksörleri kutladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile 51 kiloda gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik etti.
7.08.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, madalya kazanan kadın boksörleri kutladı
TBMM Başkanı Şentop, madalya kazanan kadın boksörleri kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta kadınlar 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile 51 kiloda gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik etti.
7.08.2021 Siyaset
Milli karateci Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı
Milli karateci Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 75 kiloda Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi! Tokyo 2020'de Türk kadınları boksta tarih yazdı. Milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya geldi. 2020 Tokyo Olimpiyatları milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise 51 kiloda Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup oldu ve gümüş madalyada kaldı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli?
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 69 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli, Çinli Hong Gu'yu yenerek altın madalya kazandı. Bu haberin ardından milyonlar Busenaz Sürmeneli'nin karyerini merak ediyor. Peki, Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? İşte Busenaz Sürmeneli'nin biyografisi...
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya
Busenaz Sürmeneli'den altın madalya Busenaz Sürmeneli 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu devirerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2020 tokyo olimpiyat oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.