Mete Gazoz

Mete Gazoz

Son dakika Mete Gazoz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mete Gazoz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mete Gazoz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete Gazoz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete gazoz gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 mete gazoz haberi bulunmuştur. Tüm mete gazoz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları, Efes Kültür Yolu Festivali ile aynı döneme denk gelince ortaya coşkulu bir sinerji çıktı. İzmir’in tarihi saat kulesinde kurulan ekrana, 29 Ekim akşam 19:23’te “Yüz Akıyla 100 Yıl” dijital sergisi yansıtıldı.
30.10.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Gündem
Filenin Sultanları MasterChef All Star'a konuk oluyor! Bir de büyük sürpriz var!
Filenin Sultanları MasterChef All Star'a konuk oluyor! Bir de büyük sürpriz var! MasterChef All Star'a sürprizlerin en büyüğü geliyor. TV8'de yayınlanan ve her bölümü heyecanlı anlara sahne olan yarışmada All Star sezonu kıran kırana geçiyor. İlk bölümlerde konuk şeflerin geldiği MasterChef'e iddiaya göre bu kez A Milli Kadın Voleybol takımı geliyor. Filenin Sultanları'nın katılacağı MasterChef yeni bölümde bir de sürpriz ismin yer alması bekleniyor.
14.08.2023 Televizyon
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası?
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası? Mete Gazoz tiki mi var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya 1 numarasını devirip finale yükselen ve ardından finalde Peters'i yenen Mete Gazoz dünya şampiyonu oldu. Yapılan röportajda şampiyonu izleyenler, "Mete Gazoz hasta mı" sorusuna yanıt aradı. Peki Mete Gazoz'un hastalığı nedir?
7.08.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
İzmir'de 'Çakabey Kupası' heyecanı başladı
İzmir'de 'Çakabey Kupası' heyecanı başladı Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun organize ettiği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de başladı. Türkiye'nin birçok ilinden 63 kulüp ve 463 sporcunun katıldığı organizasyonun ilk gününde önce resmi antrenman yapıldı, ardından kortej yürüyüşü düzenlendi.
22.07.2022 Diğer Sporlar
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..."
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..." TBF Başkanvekili Ömer Onan, Nazlıcan Elestekin ve Gökhan German'ın sorularını yanıtladı.
8.01.2022 İddaa
Cüneyt Çakır, Mete Gazoz, Sergen Yalçın, Ergin Ataman... İşte 2021'de Türk sporuna damga vuran en iyi 10 isim!
Cüneyt Çakır, Mete Gazoz, Sergen Yalçın, Ergin Ataman... İşte 2021'de Türk sporuna damga vuran en iyi 10 isim! Süper Lig'de yönettiği maçlardan sonra hemen hemen hiçbir kulübün istemediği tecrübeli hakem Cüneyt Çakır 2021'de 21. Yüzyılın en iyi ikinci hakemi seçildi. Mete Gazoz dünya tarihine damga vururken, Ergin Ataman ve Sergen Yalçın da bu yıla adını yazdıran diğer isimler oldu.
31.12.2021 Diğer Sporlar
2021 yılı Türkiye'de acısıyla tatlısıyla böyle geçti! Koronavirüs vakaları, orman yangınları, Haluk Levent, Mete Gazoz ve Tosuncuk damga vurdu...
2021 yılı Türkiye'de acısıyla tatlısıyla böyle geçti! Koronavirüs vakaları, orman yangınları, Haluk Levent, Mete Gazoz ve Tosuncuk damga vurdu... Koca bir yıl daha sona eriyor, Türkiye 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor. Koronavirüs pandemisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gündemindeki yerini korudu. Orman yangınları ve seller yurdumuzu en çok üzen olayların başında gelirken bir çok değerli isim de aramızdan ayrıldı...
31.12.2021 Yaşam
Mete Gazoz'un sevgilisi sosyal medyayı salladı! 'Eros Mete'yi kalbinden vurmuş'
Mete Gazoz'un sevgilisi sosyal medyayı salladı! 'Eros Mete'yi kalbinden vurmuş' GQ ödül törenlerinde şık siyah elbisesi ile Milli gururumuz Olimpitar şampiyonu Mete Gazoz'un yanında güzelliği ile büyüleyen sevgilisi Melike Ayvaz merak konusu oldu.
29.12.2021 Magazin
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
AKM Millet Bahçesi nerede, yol tarifi? Ankara Altındağ AKM Millet Bahçesi açılış programı ve AKP millet bahçesi konumu...
AKM Millet Bahçesi nerede, yol tarifi? Ankara Altındağ AKM Millet Bahçesi açılış programı ve AKP millet bahçesi konumu... Ankara AKM Millet Bahçesi nerede? Koşu, yürüyüş, bisiklet parkurları, buz pisti, dinlenme ve piknik alanları olan doğayla iç içe bir sosyal yaşam alanı sağlayacak AKM Millet Bahçesi bugün açılıyor. Açılışa katılmak isteyenler 601 bin 700 metrekaresi yeşil ve açık alanlardan oluşan AKM Millet Bahçesi yol tarihi araştırılıyor. Peki, AKM Millet Bahçesi nerede, Ankara Altındağ AKM Millet Bahçesi yol tarifi nedir? İşte Ankara AKM Millet Bahçesi hakkındaki detaylar…
28.10.2021 Gündem
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi Zarife Tahmaz (76) toprağa verildi. Zamansız bir kayıp yaşadıklarını belirten Mete Gazoz'un babası Metin Gazoz, "Araç çok hızlıymış, vurduğu yerden 30 metre ileriye fırlatmış. Nerden baksanız 15 metre fren izi var" dedi.
8.10.2021 Yaşam
Mete Gazoz'un anneannesi kazada yaşamını yitirdi
Mete Gazoz'un anneannesi kazada yaşamını yitirdi Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi Zarife Tahmaz (76) yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
7.10.2021 Yaşam
Lazer güdümlü mini füze geliyor
Lazer güdümlü mini füze geliyor Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ROKETSAN tarafından geliştirilen ve testleri devam eden lazer güdümlü mini füze METE'nin, hedefleri 12'den vuracağını bildirdi.
3.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İsmail Demir duyurdu! METE, hedefi 12'den vuracak
İsmail Demir duyurdu! METE, hedefi 12'den vuracak Savunmada atılımlarını güçlü şekilde sürüyor. Özellikle İHA ve SİHA’lar ile tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye’den hamleler art arda gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Roketsan tarafından geliştirilen ve testleri süren Lazer Güdümlü Füze Sistemi'nin (METE), güvenlik güçlerine sahada önemli avantaj sağlayacağını ve hedefi 12'den vuracağını açıkladı.
3.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisindeki bronz madalya maçını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi!
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi! Dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho, Türkçe'ye "Okçu'nun Yolu" (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı. Söz konusu gelişmenin ardından Paulo Coelho ve Okçu'nun Yolu kitabı araştırılmaya başlandı. Peki, Paulo Coelho kimdir? Paulo Coelho kitapları ve biyografisi...
24.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Mete Gazoz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete gazoz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.