Burhan Kuzu

Burhan Kuzu

Son dakika burhan kuzu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burhan kuzu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burhan kuzu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burhan Kuzu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burhan kuzu gelişmeleri de dahil olmak üzere 707 burhan kuzu haberi bulunmuştur. Tüm burhan kuzu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Virüs değil, sitokin fırtınası ölüme götürür'
'Virüs değil, sitokin fırtınası ölüme götürür' Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, koronavirüs salgını ile birlikte konuşulmaya başlanan 'sitokin fırtınası'nı durdurulamayan bir sel gibi düşünmek gerektiğini söyledi. Savaşçı, "Dost olan savunma sistemi, kendi hücrelerini düşman görüp yok etmeye başlıyor. O zaman da bütün hücreler yok oldukça, organlar hasarlanınca kişiyi ölüme götürüyor. Asıl bu virüs değil, 'kontrolsüz güç' dediğimiz sitokin fırtınası kişiyi ölüme götürür" dedi.
2.12.2020 Sağlık
Burhan Kuzu'nun oğlundan cinayet iddialarına yanıt
Burhan Kuzu'nun oğlundan cinayet iddialarına yanıt AK Parti eski İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun koronavirüs nedeniyle ani ölümü, bazı komplo teorisyenlerini harekete geçirdi. Burhan Kuzu’nun bir cinayete kurban gitmiş olabileceği iddialarına oğlu Süleyman Kuzu, “Koronavirüse yakalandı. Tedavi sürecini yakından takip ettik. İki kez Sitokin Fırtınası’na maruz kalınca kurtarılamadı” diye yanıt verdi.
30.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Tekirdağ 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başkan Erdoğan, Namık Kemal Stadyumu'ndaki kongrede vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'da açılışı yapılacak şehir hastanesine İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi adının verildiğini açıkladı.
13.11.2020 Siyaset
Bahçeli: Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır
Bahçeli: Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır MHP lideri Bahçeli, "Ne yazık ki, depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır. Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır. Geliyorum diyen felakete bu denli sessiz ve hareketsiz kalmak akıl karı değildir." dedi.
3.11.2020 Siyaset
Burhan Kuzu'ya veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Burhan Kuzu'ya veda! Son yolculuğuna uğurlandı AK Partili Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuzu'nun cenaze töreninde konuştu.
2.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı yayımladı.
1.11.2020 Siyaset
Burhan Kuzu hayatını kaybetti
Burhan Kuzu hayatını kaybetti Koronavirüse yakalanan anayasa hukukçusu ve AKP eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu vefat etti.
1.11.2020 Gündem
Burhan Kuzu'nun 5 yıla kadar hapsi istendi
Burhan Kuzu'nun 5 yıla kadar hapsi istendi İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'nin tahliye edilmesinde adı geçen Burhan Kuzu hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
10.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi. Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
17.02.2020 Siyaset
Eski Milletvekili Burhan Kuzu hakkında "Zindaşti" soruşturması
Eski Milletvekili Burhan Kuzu hakkında "Zindaşti" soruşturması HSK'nın evrak gönderdiği İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu, Burhan Kuzu hakkında soruşturma başlattı.
14.02.2020 Siyaset
Burhan Kuzu, Twitter'a ara vermek zorunda kaldı!
Burhan Kuzu, Twitter'a ara vermek zorunda kaldı! Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, "Bir çete tarafından yoğun saldırı altındayım" diyerek, Twitter hesabını bir süre kapatacağını duyurdu.
21.01.2020 Gündem
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu?
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu? Emeklilikte Yaşa Takılan, EYT yasası ile ilgili son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Vedat Bilgin’in görevlendirdiği iddialarıyla başlayan EYT süreci, hakkında hükümetten son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroglu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bir açıklama yaptı. Peki, peş peşe gelen açıklamalar sonrası, EYT’de son durum nedir? EYT hakkında yapılan açıklamaları sizin için derledik. İşte EYT son durum, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili son dakika haberleri…
23.11.2019 Emekli
EYT'de son durum nedir? Naci Ağbal'dan EYT açıklaması...
EYT'de son durum nedir? Naci Ağbal'dan EYT açıklaması... EYT son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? Yaşa takılanlar emekli olacak mı? EYT kimleri kapsayacak? Aylardır ülke gündeminden düşmüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin’i görevlendirmesinden sonra, EYT konusunda yapılan açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Son olarak konuyla ilgili, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal bir açıklama yaptı. Peki EYT yasası çıkacak mı? İşte en son EYT haberleri…
19.10.2019 Emekli
EYT meclise geldi mi? Kuzu: Kademeli bir düzenleme...
EYT meclise geldi mi? Kuzu: Kademeli bir düzenleme... Meclis açıldı, milyonlarca EYT’lilerin gözü kulağı meclisten gelecek habere çevrildi. EYT son dakika gelişmeleri oldukça yakından takip ediliyor. EYT meclise geldi mi? EYT çıkacak mı? EYT yasası son durum nedir? soruları arama motorlarının en çok aranan sorularını oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat vermesiyle başlayan EYT’linin umudu, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Prof.Dr Vedat Bilgin’in görevlendirilmesi, peşine Sosyal Güvenlik Komisyonu’ndan Ali Duman’ın 3 farklı yöntem üzerinde durmasıyla daha da arttı. Son olarak Kuzu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte en son EYT haberleri...
4.10.2019 Emekli
Müjdat Gezen'in "hakaret" davasında karar
Müjdat Gezen'in "hakaret" davasında karar Sanatçı Müjdat Gezen'in eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya "hakaret" ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.
26.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "İstanbul dışına çıkmış olan vatandaşlarımızın bu seçim için geri dönüşleri çok önemli" ifadelerini kullandı. Doğu Akdeniz'deki gelişmeler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Kıbrıslı soydaşlarımızın haklarını korumakta kararlıyız. Biz bunu yedirtmeyiz" dedi.
7.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Mutluluklarımızı paylaşıp artıracağız
Binali Yıldırım: Mutluluklarımızı paylaşıp artıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen iftar programına katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, katılımcıların bayramlarını tebrik etti.
1.06.2019 Siyaset
Müjdat Gezen hakkında zorla getirme kararı
Müjdat Gezen hakkında zorla getirme kararı Gezen'in, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, duruşmalara katılmayan sanık Gezen hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti.
19.03.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Yeni Zelanda'daki katil, İstanbul'u tanıyamamış
Binali Yıldırım: Yeni Zelanda'daki katil, İstanbul'u tanıyamamış AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Alçak, insanlıktan nasibini almamış Yeni Zelanda'daki o katil, İstanbul'a gelmiş ama İstanbul'u tanıyamamış. İstanbul, üç büyük medeniyete ev sahipliği ve 470 yıl Osmanlı'ya başkentlik yapmış. İstanbul, medeniyetleri birleştiren hoşgörü şehridir." dedi.
17.03.2019 Siyaset
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresinde “Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız” dedi
18.08.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Son dakika: Erdoğan 14 ismi toplantıya çağırdı
Son dakika: Erdoğan 14 ismi toplantıya çağırdı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecinde uyum sürecinin hızlı ilerlemesi için kurulan üst komisyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine AK Parti Genel Merkez'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 isimden oluşan üst komisyondan son durum hakkında bilgi alacağı ve çalışmalar hakkında görüşlerini bildireceği öğrenildi.
15.03.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım, Burhan Kuzu ile görüştü
Başbakan Yıldırım, Burhan Kuzu ile görüştü Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ile görüştü.
14.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Burhan Kuzu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burhan kuzu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.