MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Şahmeran dizisinin çekimleri biter bitmez İstanbul’a dönen Burak Deniz, önceki gün Maslak’ta görüntülendi. Ünlü oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Deniz İrem hakkında ilk kez sessizliğini bozdu.
23.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi! Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
7.02.2019 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu!
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu! TV 8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça fenomen olan O Ses Türkiye yarışmasında takımlar belli oldu. O Ses Türkiye'de hangi ünlünün takımında kimler var? O Ses Türkiye'deki detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Aralık ayının üçüncü haftasında 9’u çocuk olmak üzere 16 oyunu seyircisiyle buluşturacak.
15.12.2014 Kültür Sanat
Galip Derviş son bölümde neler yaşandı?
Galip Derviş son bölümde neler yaşandı? Kanal D’nin sevilen dizisi Galip Derviş dün akşam ekrana geldi. Diziye bu hafta Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran Selim Bayraktar konuk oldu. İşte dizinin son bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar...
1.12.2014 Magazin
Kartal siftah yaptı!
Kartal siftah yaptı! Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, TKBL'deki ilk galibiyetini aldı...
20.01.2013 Futbol
9 günlük tatilin bilançosu ağır
9 günlük tatilin bilançosu ağır RAMAZAN Bayramı öncesi yapılan tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen, 9 günlük uzun tatilde trafik kazalarında bilanço yine ağır oldu...
29.09.2021 Gündem
Kim bu ünlü gazeteci?
Kim bu ünlü gazeteci? İşini gücünü bırakıp 14 bin kişiyi Twitter'dan takip etmeye başlayan gazeteci kim?
3.04.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri