Bünyamin Sürmeli

Bünyamin Sürmeli

Son dakika Bünyamin Sürmeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bünyamin Sürmeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bünyamin Sürmeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bünyamin Sürmeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bünyamin sürmeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 bünyamin sürmeli haberi bulunmuştur. Tüm bünyamin sürmeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı? İstanbul’a nisanda kar yağacak mı, nisanda kar var mı? Nisan ayında kar yağacağının gündem olmasının ardından vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamalar dikkatlice takip ediliyor.
26.03.2022 Yaşam
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı? Nisanda kar var mı, nisan ayı hava durumu nasıl? Türkiye’de bu yıl kış çetin geçti. Mart ayının son haftasına girerken soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürüyor. İstanbul başta olmak üzere birçok kenti etkisi altına alan kar yağışına ilişkin meteorolojiden yeni bir uyarı geldi. Vatandaşlar baharı beklerken, Nisan ayında da kar yağacağı aktarıldı.
22.03.2022 Yaşam
Kar yağışı tekrar başlıyor! Yeni soğuk hava dalgası geliyor! Tarih verildi, Meteoroloji'den son dakika kar açıklaması...
Kar yağışı tekrar başlıyor! Yeni soğuk hava dalgası geliyor! Tarih verildi, Meteoroloji'den son dakika kar açıklaması... Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Kar yağışı bitti derken tarih verildi; yeniden yağışların başlayacağı zaman belli oldu. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Soğuk hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdürürken, İstanbul'da da kar yağışları sona erdi. Yeni haftayla birlikte çok sayıda ilde kar yağışları devam ediyor. Vatandaşlar kar ve yağmurun ne zaman sona ereceğini merak ediyor. 'Bu son kar diye sevinmeyin' diyen Bünyamin Sürmeli, o tarihe işaret ederek yeniden yağışların başlayacağı tarihi duyurdu. Bugün ise ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara (Edirne hariç), Batı Karadeniz, Orta ve doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Konya, Ankara, Kırşehir, Sivas, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklaması ve kar yağışı duyurusu...
21.03.2022 Gündem
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar...
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar... Meteoroloji peş peşe uyarılarda bulunmuştu. "İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?" sorusu yanıtını buldu. Sabah saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde kar yağışı başladı. Büyükçekmece, Silivri, Sarıyer ve Beylikdüzü’nde rüzgarın da etkisi ile kar yağışı şiddetlenerek etkisini sürdürüyor. Meteoroloji ise İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili tahmin değiştirdi. Peki kar yağışı ne zamana kadar devam edecek? İşte tüm detaylar...
27.01.2021 Gündem
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi
İstanbul’da kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Gün ve saat verildi Meteoroloji’den son dakika uyarısı! İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji’den gelen son dakika bilgilerini CNN Türk canlı yayınında Bünyamin Sürmeli aktardı. ‘İstanbul’da kar yağışı olacak mı? Kar yağışı ne kadar sürecek?’ sorularına yanıt veren Sürmeli ‘Yarın öğleden sonra akşam saatlerine doğru İstanbul’un sınırları içerisine kar girmeye başlıyor. Arkasından akşam gece şehir geneline yayılacak. Şu anda beyaz örtü yapabilecek yerler; Anadolu yakasında Aydos çevreleri, Avrupa Yakası’nda da; Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt çevreleri bu alanda beyaz örtü yapabilecek. Diğer alanlarda ise bir kar yağışı olarak göreceğiz’ dedi.
26.01.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı: Kar geliyor, İstanbul dahil çok sayıda şehirde...
Meteoroloji uyardı: Kar geliyor, İstanbul dahil çok sayıda şehirde... Yeni haftada hava nasıl olacak? Kar yağışı etkili olacak mı? sorusu binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz cuma günü kar İstanbul'da yüzünü göstermişti peki yeni haftada kar yağışı etkili olacak mı? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli Twitter'dan yaptığı açıklamada çarşamba gününe dikkat çekti.
24.01.2021 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Yeniden geliyor...
İstanbul için kritik uyarı! Yeniden geliyor... İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a kar yağışı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Beklenen kar yağışı için tarih belli oldu. Hafta sonuna güneşli bir havayla giren İstanbul’da önümüzdeki hafta kar yağışı bekleniyor. CNN TÜRK meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, 'Kar yağsa bile bu yağış en son İstanbul’da görülen kar yağışı kadar olmayacak.' dedi.
24.01.2021 Gündem
Meteoroloji tarih verdi ve uyardı: İstanbul dahil çok sayıda şehir...
Meteoroloji tarih verdi ve uyardı: İstanbul dahil çok sayıda şehir... Hafta sonu hava nasıl olacak yağışlar geliyor mu sorusu binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yurt genelinde kar yağışı etkili olmuştu. Bu hafta da sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Özellikle pazar gününden sonra sağanak yağış etkisini gösterecek.
22.01.2021 Gündem
İstanbul'da kar yağışı ile ilgili yeni uyarı! Boğaz hattı kapanıyor...
İstanbul'da kar yağışı ile ilgili yeni uyarı! Boğaz hattı kapanıyor... Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre yeni haftada soğuk hava devam edecek. İstanbul'a 3 günde yağmayan kar 1 saatte yağdı. Bu sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar yoğun trafikle karşılaştı. İstanbul Valiliği ise son dakika uyarısında bulundu. Peki akşam saatlerinde yollar ne durumda olacak? Yarın da kar var mı? İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?
18.01.2021 Gündem
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Son yılların en kuvvetlisi
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Son yılların en kuvvetlisi İstanbul'da herkes kar yağışının ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Kar ne zaman başlayacak sorusu da cevabını buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AKOM, AFAD ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Saat 16.00 sularında İstanbul'un Silivri, Başakşehir ve Bahçeşehir ilçelerinde kar yağışı görüldü. Özellikle yüksek kesimlerde kar etkili oluyor. Çatalca kar yağışı nedeniyle kısa sürede beyaza büründü.
16.01.2021 Gündem
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi Uzun süredir İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Günler öncesinden uyarılar yapıldı. İstanbul'da kar yağışı başladı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde sulu kar yağışı etkili oluyor. AKOM'dan kar yağışı sonrası önemli bir açıklama geldi.
14.01.2021 Gündem
İstanbul için kritik kar uyarısı! İlçeler tek tek açıklandı...
İstanbul için kritik kar uyarısı! İlçeler tek tek açıklandı... Milyonların merak ettiği soruya yanıt geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusuna yanıt verdi ve kar yağışının görüleceği ilçeleri tek tek sıraladı. Cuma gününe kadar sıcaklıkların 15-16 derece düşeceğini söyleyen Sürmeli, İstanbul'un Avcılar, Beylikdüzü, Esenler, Başakşehir ilçelerinde havada kar yağışının görülebileceğini söyledi. Sürmeli, kar yağışının Marmara Bölgesi'nin genelinde, İç Ege ve Batı Karadeniz'de gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
12.01.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak! Türkiye geneli için kritik uyarı
Bugün hava nasıl olacak! Türkiye geneli için kritik uyarı Meteoroloji'den bugün için kritik uyarı geldi. Bugün itibariyle tüm Türkiye'nin sağanak yağış etkisi altına girmesi bekleniyor.
30.10.2020 Yaşam
İstanbul için kritik uyarı! Bu gece...
İstanbul için kritik uyarı! Bu gece... İstanbul'da uzun bir aradan sonra sağanak yağış etkili oldu. Bazı yerlerde ise dolu yağışı etkili oldu. CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul'da yaşanan dolu sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Sürmeli, Avrupa yakasında etkili olan yağışların gece Anadolu yakasında etkisini göstereceğini belirtti.
29.09.2020 Gündem
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü
İstanbul'da dolu yağışı! Yerler kısa sürede beyaza büründü İstanbul'da Meteorolojinin uyarılarının ardından özellikle boğaz çevresi ve Kadıköy'de dolu yağışı etkili oldu. Yerler kısa sürede beyaza büründü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Prof. Dr. Orhan Şen, Boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yağışın etkili olduğunu belirterek, "Aracınızı da güvenli bir yere koyun." uyarısı yaptı.
29.09.2020 Gündem
Ankara Polatlı'da toz fırtınası! Sarı alarm verildi, sakın dışarı çıkmayın
Ankara Polatlı'da toz fırtınası! Sarı alarm verildi, sakın dışarı çıkmayın Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Ankara Valisi Vasip Şahin, Polatlı'da 6 kişinin hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Meteorolojiden yapılan son dakika açıklamasına göre toz fırtınası ve yağışlar 19:00'a kadar yer yer devam edecek.
12.09.2020 Gündem
Afrika sıcakları geliyor... Kavrulacağız
Afrika sıcakları geliyor... Kavrulacağız Afrika sıcakları Türkiye'yi etkisi altına almaya başladı. Şanlıurfa'da hava sıcaklığı 44 dereceyi buldu.
20.07.2020 Yaşam
İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı
İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı İstanbul'da başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte aniden bastıran yağış, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam ediyor. İstanbul Beşiktaş'ta fırtına ve dolu anlarını canlı yayında aktaran A Haber muhabiri ise aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı. İstanbul Esenyurt'ta toprak kayması meydana geldi. Hadımköy'de şiddetli fırtına nedeniyle fabrikanın çatısı uçtu. Çatalca'da hortum oluştu.
23.06.2020 Gündem
Virüs, bakteri mikrop... Hepsi uyanacak!
Virüs, bakteri mikrop... Hepsi uyanacak! Küresel ısınmanın olumsuz etkileri insan sağlığını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Buzulların erimesiyle birlikte on binlerce yıldır donuk toprakların altında yatan virüs, bakteri ve mikroplar ortaya çıkacak.
5.06.2020 Sağlık
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uyardı, saatler kaldı...
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uyardı, saatler kaldı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamaya göre; 5 Şubat Çarşamba günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkili olacak. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 15 derecelerde seyrederken, birçok İstanbullu bu hafta İstanbul'da kar yağıp yağmayacağını merak ediyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İstanbulluların uzun süredir beklediği kar kapıya dayandı. Akşam saatlerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle beklenen kar yağışının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada da perşembe ve cuma günü etkisini artıracak olan kar yağışına karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli de yaptığı açıklamada hafa sıcaklıklatrının İstanbul'da 20 derece kadar düşeceğini ifade ederek "Cuma akşamı ve cumartesi günü eksi 3 derece. Bugün 17 dereceyiz, cumartesi -3 derece" dedi.
5.02.2020 Gündem
İstanbul'da sis! Tüm seferler iptal edildi
İstanbul'da sis! Tüm seferler iptal edildi İstanbul'da sabah saatlerinde birçok noktada sis etkili oluyor. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki tüm seferler iptal edildi. CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli de sis ile ilgili uyarılarda bulunarak "Mümkün mertebe sisli zamanlarda çok fazla dışarıda olmamak iyidir. Astım hastaları bunu çok daha iyi bilirler. Önümüzdeki birkaç gün daha sabah saatlerinde sis ile beraber olacağız." dedi.
18.11.2019 Gündem
Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi! Günlerce sürecek
Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi! Günlerce sürecek Türkiye'nin birçok ili için sağanak uyarısı yapıldı. Trabzon'da sel can aldı, Rize Valiliği alarma geçti. CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli "Süper hücreler orta ve batı bölgelerine dağılmış durumda. Yağmurlar üç gün sürecek" açıklaması yaptı.
19.06.2019 Ekonomi
Meteoroloji açıkladı! 12 Haziran Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı! 12 Haziran Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre yurdun büyük kesiminde bugün sağanak yağış etkili olacak. Özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde yoğun sağanak yağış bekleniyor.
12.06.2019 Gündem
Uyarı yapılmıştı İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor
Uyarı yapılmıştı İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış etkili oluyor. Gün, gök gürültüsü ve birbiri ardına çakan şimşeklerle aydınlandı. Birçok sürücü sağanak yağışa hazırlıksız yakalanırken, bazı vatandaşlar ise yağmura karşı önlemler aldı.Yağışın gün boyu devam etmesi bekleniyor. Tuzla’da etkili olan yoğun dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı.
24.05.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bünyamin Sürmeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bünyamin sürmeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.