Gazete Vatan Logo

İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı

İstanbul'da başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte aniden bastıran yağış, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam ediyor. İstanbul Beşiktaş'ta fırtına ve dolu anlarını canlı yayında aktaran A Haber muhabiri ise aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı. İstanbul Esenyurt'ta toprak kayması meydana geldi. Hadımköy'de şiddetli fırtına nedeniyle fabrikanın çatısı uçtu. Çatalca'da hortum oluştu.

İstanbul'daki fırtına sırasında korku dolu anlar! Muhabir kanlar içinde kaldı

İstanbul'da şiddetli fırtına etkili olurken o anları canlı yayında izleyicilere aktaran A Haber muhabiri zor anlar yaşadı.Şiddetli fırtınanın etkisi ile ağaçtan kopan dal parçasının kafasına çarpması ile kanlar içinde kaldı.

Muhabir canlı yayında yaşadığı zor anları şu sözlerle duyurdu:

"Biz Beşiktaş'tayız. Burada durmakta oldukça zorlanıyoruz. Çok fazla dolu yağışı var. Yollar adeta göle döndü şu an. Sadece 3 dakika içinde yollar bu hale geldi. Trafik kilitlendi, araçlar ilerleyemiyor. Şu an yayın yapmak çok zor, hem sağanak hem dolu yağışı var. Gözümü açamıyorum. Şu an kafamıza ağaç düştü."

İSTANBUL'DA ŞİDDETLİ FIRTINA ETKİLİ OLUYOR
İstanbul'un bazı bölgelerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kentin Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde aniden bastıran yağış, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam ediyor.
İstanbul'da beklenen yağış başladı. Bazı ilçelerde şiddetli yağış nedeniyle yollar göle dönerken, bazı yerlerde ise dolu yağışı etkili oldu.
Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dere taştı. Taşkın suları yolları göle çevirdi. Yolda kalan araçlarını kurtarmak isteyen kişiler zor anlar yaşadı.
Sokakta minibüs mahsur kaldı. İçeriye dolan sudan kaçmak isteyen yolcular minibüsün üstüne çıktı.
Sel baskını sırasında bir kadın suyu kapıldı. Sürüklenen kadın çevredekiler tarafından kurtarıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yağış başladı. Boğaz'ın üstünü karabulutların kaplamasını ardından Anadolu Yakası'nda başlayan yağış bir süre sonra Avrupa Yakası'nda da etkisini gösterdi.
Taksim Meydanı'nda yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Beşiktaş Meydanı ve Beşiktaş iskelesinde aniden bastıran sağanak nedeniyle vatandaşlar çatı altlarına sığındı.
Etkili yağış nedeniyle Beşiktaş'ta yollar da göle döndü. Trafikte araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
ÜSKÜDAR'DA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Üsküdar'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
BÜNYAMİN SÜRMELİ'DEN AÇIKLAMA: GECEDEN İTİBAREN...
CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul'da etkili olan sağanağın saat 19.00 gibi etkisini yitireceğini fakat geceden itibaren İstanbul Boğazı çevresinde yeni bir sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu.
ESENYURT'TA TOPRAK KAYMASI
İstanbul Esenyurt'ta toprak kayması meydana geldi. Konteynerların bulunduğu parkın istinat duvarı park halindeki araçların üzerine devrildi. Araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.
Esenyurt Aşık Veysel Caddesi'nde özel bir tıp merkezinin çatısından demir levhalar, yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle aşağıdaki araçların üzerine uçtu. Olayda park halinde bulunan 6 araç zarar gördü.
Yoldan geçen iki kişi ise olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Öte yandan Yoğun sağnağın görüldüğü bölgede kısa süreli dolu yağışı da oldu.
HADIMKÖY'DE FABRİKANIN ÇATISI UÇTU
Hadımköy'de şiddetli fırtına nedeniyle bir fabrikanın çatısı uçtu.
ÇATALCA'DA HORTUM
Çatalca ve Hadımköy'de hortum oluştu. Hortumu gören ve cep telefonları ile kaydeden vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Haberin Devamı