Bülent Şakrak

Bülent Şakrak

Son dakika Bülent Şakrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Şakrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Şakrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Şakrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent şakrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 bülent şakrak haberi bulunmuştur. Tüm bülent şakrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artık gizlemiyorlar! Ceyda Düvenci'nin pozuna yeni aşkından yorum
Artık gizlemiyorlar! Ceyda Düvenci'nin pozuna yeni aşkından yorum Oğlu Ali'nin babası oyuncu Bülent Şakrak ile tek celsede boşanan Ceyda Düvenci, son olarak Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açmıştı. İkili ilişkilerini artık gizlemiyor.
25.03.2024 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama!
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama! Oyuncu Bülent Şakrak, 2015 yılında meslektaşı Ceyda Düvenci ile dünyaevine girmişti. Kadıköy'de objektiflere yansıyan Şakrak, oğlu Okan Ali'nin annesi ile geçtiğimiz temmuz ayında tek celsede boşanmaları hakkında ilk kez konuştu.
30.11.2023 Magazin
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler!
26 yıl sonra buluştu... Ceyda Düvenci ile Erkan Petekkaya bir zamanlar Sabah Şekerleri'ydiler! 1997 yılında birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Petekkaya ve Düvenci eski günleri yad ettikleri fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.
28.09.2023 Magazin
Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Hastaneye kaldırıldı
Ceyda Düvenci yayında rahatsızlandı! Hastaneye kaldırıldı Ceyda Düvenci sevenlerini korkuttu. 'Bambaşka Sohbetler' isimli programda sunuculuk yapan Ceyda Düvenci sette aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
16.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan tüm izlerden teker teker kurtuluyor
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan tüm izlerden teker teker kurtuluyor 2015 yılından bu yana meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir ilişkisi olan Ceyda Düvenci'nin, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ileri sürülmüştü. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz aylarda İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona ermişti. Düvenci, ayrlık sonrası eski eşinden kalan dövmeyi değiştirdi.
10.09.2023 Magazin
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda'
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda' Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde tek celsede sona ermişti. Düvenci, “sorun yok, her şey yolunda" anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ dövmesini gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Bülent Şakrak’tan boşandıktan sonra imalı paylaşım yapmıştı! Ceyda Düvenci’den yeni mesaj: Bunun için nefes alıyorum
Bülent Şakrak’tan boşandıktan sonra imalı paylaşım yapmıştı! Ceyda Düvenci’den yeni mesaj: Bunun için nefes alıyorum Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Boşanmanın ardından imalı bir paylaşımda bulunan Düvenci’den yeni bir paylaşım daha geldi.
22.07.2023 Magazin
Boşanma sonrası Ceyda Düvenci'den imalı not!
Boşanma sonrası Ceyda Düvenci'den imalı not! Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliklerini 10 Temmuz'da noktalayan Ceyda Düvenci, kız arkadaşlarıyla tatile çıktı. Ayrılık sonrası soluğu tatilde alan Düvenci, bikinili pozunu paylaşarak manidar bir not düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımına arkadaşlarından yorum yağdı.
18.07.2023 Magazin
Boşanma sonrası Bülent Şakrak'tan ilk paylaşım geldi!
Boşanma sonrası Bülent Şakrak'tan ilk paylaşım geldi! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Evliliklerinde kriz yaşayan ve terapiye giden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti. Boşanma haberleri doğru çıktı. Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin 8 yıllık evliliği 15 dakika bitti. Şakrak'tan boşanma sonrası ilk paylaşım geldi!
12.07.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evliliği tek celsede bitti!
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evliliği tek celsede bitti! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Evliliklerinde kriz yaşayan ve terapiye giden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti. Boşanma haberleri doğru çıktı. Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin 8 yıllık evliliği 15 dakika bitti.
10.07.2023 Magazin
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması
Bülent Şakrak ile boşanma aşamasında olan Ceyda Düvenci'den doğum günü kutlaması Evliliğinde zor günler geçiren Ceyda Düvenci oğlu Okan Ali'nin 7. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
1.07.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak arasında neler oluyor? İmalı paylaşım!
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak arasında neler oluyor? İmalı paylaşım! Bir süredir magazin gündeminde boşanacakları konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden Bülent Şakrak'tan imalı bir paylaşım geldi. Ünlü ismin binlerce beğeni alan gönderisine, takipçilerinden destek mesajları geldi.
22.06.2023 Magazin
Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım: İstemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın
Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım: İstemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Evliliklerinde kriz yaşayan ve terapiye giden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci, iddiaya göre aralarındaki problemi çözememişti. Boşanma haberleri sonrası Ceyda Düvenci'den duygusal bir paylaşım geldi. Düvenci, tek başına paylaştığı pozun altına düştüğü not ile herkesin kafasını karıştırdı.
19.06.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden kötü haber!
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden kötü haber! Bir süredir evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve boşanma aşamasında oldukları iddia edilen çiftten Bülent Şakrak, 'Kriz yok' demişti. Ceyda Düvenci ise terapiste gittiklerini açıklamıştı. Şimdi ise Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak cephesinden kötü haber geldi.
2.06.2023 Magazin
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı...
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı... 2015'te nikâh masasına oturan ve Ali adında bir çocukları bulunan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerinde sorun yaşadığı ileri sürülmüştü. Ancak çiftin mutlu evlilikleri devam ediyor. Düvenci'nin eşi Bülent Şakrak, yakın arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ile Bebek'te görüntülendi. Dövmesini gösteren ünlü oyuncu, ne anlama geldiğini anlattı.
29.05.2023 Magazin
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf!
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf! Ünlü oyuncu Özge Borak katıldığı 'Empati' programında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile evlenip boşanan Özge Borak neden çocuk sahibi olmadığını da anlattı.
17.04.2023 Magazin
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ayrılık iddialarına yanıt verdi!
Ceyda Düvenci ayrılık iddialarına yanıt verdi! 6 aydır bir dizi çekimi için Selimiye'de olan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin boşanacağı iddiaları magazin gündemine düştü. 4 aydır boşanma iddiasıyla gündeme gelen çiftten Düvenci, ayrılık söylentisini kesin bir dille yalanlayarak "Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok" dedi.
12.04.2023 Magazin
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Kafa karıştıran paylaşım Bir süredir Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Ünlü çift son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı.
3.02.2023 Magazin
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı!
Bülent Şakrak paylaştı, Ceyda Düvenci kayıtsız kaldı! Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan çift suskunluğunu bozdu. Bülent Şakrak eşi ve oğlunun yer aldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa kızları Melisa'yı da etiketledi.
10.01.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu?
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanıyor mu? 2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift, dedikoduların ardından ilk paylaşımlarını yaptı.
9.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Şakrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent şakrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.