Bülent Eczacıbaşı

Bülent Eczacıbaşı

Son dakika Bülent Eczacıbaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Eczacıbaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Eczacıbaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Eczacıbaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent eczacıbaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 bülent eczacıbaşı haberi bulunmuştur. Tüm bülent eczacıbaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenler gözyaşları içinde uğurlandı
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenler gözyaşları içinde uğurlandı İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar için Yalova'daki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Fabrikası'nda tören düzenlendi. Burada konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız" dedi.
24.06.2022 Galeri
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları için tören
İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları için tören İtalya'daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanları Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar için Yalova'daki Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Fabrikası'nda tören düzenlendi. Burada konuşan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Bu çok zor günleri birbirimizden destek alarak aşacağız. Onları hiç unutmayacağız, hep anacağız" dedi.
24.06.2022 Yaşam
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Konuyla ilgili Eczacıbaşı Holding'den açıklama yapılarak helikopteri arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
11.06.2022 Gündem
Eczacıbaşı Topluluğu’ndan 80. yılında Bozüyük’e yeni yatırım
Eczacıbaşı Topluluğu’ndan 80. yılında Bozüyük’e yeni yatırım  VitrA Karo, Bozüyük’te büyük ebatlı porselen karo üretimi yapacak yeni tesis yatırımına imza attı. Şirket, yeni kurulan tesisiyle birlikte Avrupa pazarında büyümesini hızlandırırken, enerji tüketimini ve israf oranlarını düşürerek sürdürülebilirliğe de büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı “80. yılımızda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Topluluğumuzun bu yılki yatırımları 250 milyon Euro’yu geçecek” dedi. 
13.05.2022 Ekonomi
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
Bülent Eczacıbaşı hakkında, şantiye bastığı iddiasıyla suç duyurusu
Bülent Eczacıbaşı hakkında, şantiye bastığı iddiasıyla suç duyurusu Muğla'nın Bodrum ilçesinde villasının yanındaki villa şantiyesini bastığı iddia edilen iş insanı Bülent Eczacıbaşı ve çalışanları hakkında şantiye yöneticileri, ‘Araziye izinsiz girmek’ten suç duyurusunda bulundu. Eczacıbaşı Holding’den yapılan açıklamada ise, ‘’Kamu mülkiyeti olan bir araziden Bülent Eczacıbaşı geçerken, ruhsatsız bir inşaatın görevlilerince kendisinin engellendiği’’ ileri sürüldü.
4.09.2021 Yaşam
Ve açıklandı! İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri
Ve açıklandı! İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri Türkiye'nin en büyük şirketleri sırasıyla Tüpraş, Türk Hava Yolları (THY) ve Petrol Ofisi olarak belirlendi.
18.12.2018 Ekonomi
İnternetten ilaç ve bitkisel karışım alanlar dikkat!
İnternetten ilaç ve bitkisel karışım alanlar dikkat! ‘Uluslararası Geleceğin E hali’ etkinliğinde internet üzerinden alınan zayıflama ilaçları, çaylar ve bitkisel karışımların zararına dikkat çekildi
1.10.2018 Sağlık
‘İşim gücüm budur benim’
‘İşim gücüm budur benim’ ‘İşim Gücüm Budur Benim’ adlı kitabını tanıtan Bülent Eczacıbaşı, artık tüm iş insanlarının dünyanın sorunları karşısında öncü roller üstlenmesi gerektiğini söyledi
14.09.2018 Ekonomi
Tasarruf önlemleri başladı
Tasarruf önlemleri başladı Arjantin’deki G20 zirvesinde piyasalara önemli mesajlar veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘ortak akıl’ konusunda ekonomist, yazar ve akademisyenlerden sonra bu kez iş insanları ve iş dünyasının sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.
24.07.2018 Ekonomi
Diploma töreninde Eczacıbaşı sürprizi
Diploma töreninde Eczacıbaşı sürprizi İstanbul Alman Lisesi’nin 100. yılında okuldan birinci olarak mezun olan iş adamı Bülent Eczacıbaşı, okulun 150. yılının birincisine diplomasını verdi.
4.07.2018 Magazin
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Oya ve Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızları Esra Eczacıbaşı önceki gün Bodrum’da Murat Coşkun ile mutluluğa ‘Evet’ dedi. Düğüne cemiyet hayatınının önemli isimleri katıldı.
1.07.2018 Magazin
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
Rus Büyükelçi Karlov’un eşi Marina Karlova: Türkiye’ye kırgın değilim
Rus Büyükelçi Karlov’un eşi Marina Karlova: Türkiye’ye kırgın değilim 19 Aralık 2016’da Ankara’da suikasta kurban giden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un eşi Marina Karlova, önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ünlü göçü başladı!
Ünlü göçü başladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti
26.08.2017 Magazin
Ekonomide destan yazılıyor
Ekonomide destan yazılıyor İş dünyası, 15 Temmuz’un yıldönümünde türkiye ekonomisinin daha da güçlendiğini söyledi.
14.07.2017 Ekonomi
Ezcacıbaşı'nın mutlu günü
Ezcacıbaşı'nın mutlu günü Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ve Oya Eczacıbaşı’nın kızları Esra Eczacıbaşı önceki gün iş adamı Murat Coşkun ile evliliğe ilk adımı attı.
8.07.2017 Magazin
Helikopter kazasında ölen Salim Özen son yolculuğuna uğurlandı
Helikopter kazasında ölen Salim Özen son yolculuğuna uğurlandı Beylikdüzü'ndeki helikopter kazasında ölen Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Düşen helikopterde üst düzey isimler vardı!
Düşen helikopterde üst düzey isimler vardı! Beylikdüzü'nde düşen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterin kime ait olduğu ve kimleri taşıdığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da helikopter düştü! Kurtulan yok
İstanbul'da helikopter düştü! Kurtulan yok Son dakika haberi az önce geldi. Helikopter Beylikdüzü civarında düştü. İBB Başkanı Topbaş helikopter kazasında ölü sayısının 7 olduğunu açıkladı. Helikopterde 2 pilot, 4 Rus ve 1 Türk yolcu olmak üzere 7 kişinin bulunuyordu. Görgü tanıkları olay anlarını anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Eczacıbaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent eczacıbaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.