Bülent Çolak

Bülent Çolak

Son dakika bülent çolak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent çolak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent çolak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Çolak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent çolak gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 bülent çolak haberi bulunmuştur. Tüm bülent çolak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı final mi yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Ada Masalı dizisi final yapıyor. Dizi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölüm ile final yapacak.
20.11.2021 Televizyon
Ada Masalı dizisinde flaş ayrılık!
Ada Masalı dizisinde flaş ayrılık! Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Ada Masalı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı.
26.08.2021 Magazin
Geniş Aile Komşu Kızı filmi fragmanı!
Geniş Aile Komşu Kızı filmi fragmanı! Başrollerinde Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Bülent Çolak ve Emre Altuğ'un olduğu "Geniş Aile Komşu Kızı" filmi pazartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de.
10.02.2021 Televizyon
Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim?
Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim? Kanal D'de bu akşam Geniş Aile Komşu Kızı filmi ekranlara gelecek. Başrollerinde Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Bülent Çolak ve Emre Altuğ'un olduğu "Geniş Aile Komşu Kızı" filmi filmseveler tarafından merak ediliyor. Peki, Geniş Aile Komşu Kızı filmi konusu ne? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kim? Geniş Aile Komşu Kızı filmi nere çekildi? İşte Geniş Aile Komşu Kızı filmi oyuncu kadrosu ve konusu...
16.11.2020 Gündem
'Geniş Aile Komşu Kızı' Kanal D'de!
'Geniş Aile Komşu Kızı' Kanal D'de! Geniş Aile Komşu Kızı filmi pazartesi akşamı saat 20.00'da TV'DE İLK KEZ Kanal D'de!
31.03.2020 Televizyon
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
11.02.2020 Gündem
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
4.02.2020 Gündem
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman?
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tutunamayanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
13.01.2020 Televizyon
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda TRT 1'in yeni dizisi "Tutunamayanlar", kadrosu ve ilginç hikayesiyle yeni yılda izleyiciyle buluşacak.
3.01.2020 Televizyon
Küfürsüz komedi
Küfürsüz komedi ‘Geniş Aile Komşu Kızı’ filminin galası Özdilek AVM’de gerçekleşti.
3.08.2019 Magazin
Geniş Aile Komşu Kızı, 2 Ağustos’ta vizyonda
Geniş Aile Komşu Kızı, 2 Ağustos’ta vizyonda Başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ’un rol aldığı Geniş Aile Komşu Kızı; 2 Ağustos’taki vizyon öncesi yayınlanan fragmanı ile sinemaseverleri yeniden gülmeye davet ediyor.
30.07.2019 Kültür Sanat
Galayı köyde yapacağız
Galayı köyde yapacağız Başrolünde Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Sinan Çalışkanoğlu, Yılmaz Gruda gibi isimlerin yer aldığı komedi filmi ‘Göktaşı’nın çekimleri önceki gün tamamlandı.
9.08.2018 Magazin
Türk işi Frankeştayn
Türk işi Frankeştayn Başrollerinde Şevket Çoruh, Ayçin İnci, Ruhi Sarı, Bülent Çolak ve Hüseyin Elmalıpınar’ın yer aldığı fantastik komedi filmi ‘Canavar Gibi’nin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.
2.08.2018 Magazin
Yeniden sahnede
Yeniden sahnede Aziz Nesin’in öykü ve taşlamalarından, Yücel Erten tarafından sahneye uyarlanan ‘Azizname’, yaratıcısının efsane rejisiyle yeniden seyirciyle buluşuyor.
17.10.2017 Magazin
Azizname yeniden seyirciyle buluşuyor!
Azizname yeniden seyirciyle buluşuyor! Aziz Nesin’in öykü ve taşlamalarından, Yücel Erten tarafından sahneye uyarlanan ‘Azizname’, yaratıcısının efsane rejisiyle yeniden seyirciyle buluşuyor.
4.10.2017 Kültür Sanat
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi!
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi! 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser karakteri ile gönüllerde taht kuran Şevket Çoruh, ekim ayında vizyona girecek yeni filmi için kadın kılığına girdi.
20.08.2017 Kültür Sanat
Sucu Kamil’in hesapla imtihanı
Sucu Kamil’in hesapla imtihanı Başrollerini Bülent Çolak ve Algı Eke’nin paylaştığı komedi filmi ‘Sucu Kamil’, geçtiğimiz akşam ilk kez Star’da izleyiciyle buluştu.
15.05.2017 Magazin
Sinema tarihine geçen film!
Sinema tarihine geçen film! Muharrem Özabat'ın yazıp yönettiği ve 18 Kasım'da vizyona giren 'Bir Şey Değilim' filmini ilk üç günde sadece 34 kişi izledi. Film böylece Türk sinema tarihinin en az izlenen filmi oldu.
23.11.2016 Magazin
'Beginner’ filminin ilk gösterimi Antalya’da
'Beginner’ filminin ilk gösterimi Antalya’da Usta oyuncu Güven Kıraç’ın başrolde yer aldığı 'Beginner’ filminin ilk gösterimi Antalya’da yapılacak.
19.10.2016 Magazin
Geniş Aile 2: Her Türlü Filminin Uzun Fragmanı
Geniş Aile 2: Her Türlü Filminin Uzun Fragmanı Geniş Aile 2: Her Türlü Filminin Uzun Fragmanı
3.10.2016 Sinema-Dizi
Geniş Aile 2: Her Türlü Film Fragmanı
Geniş Aile 2: Her Türlü Film Fragmanı Geniş Aile 2: Her Türlü Film Fragmanı
5.09.2016 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Çolak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent çolak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.