Gazete Vatan Logo

Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…

Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları

Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…

TRT ekranlarının yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı dizinin bu haftaki yeni bölümünde de dizinin sevenleri eğlenceli anlar yaşayacak. Peki Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları...

TUTUNAMAYANLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Tutunamayanlar, beşinci bölümüyle 11 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1'de olacak.

TUTUNAMAYANLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İş kurmak için Belgin’den para alan Tarık, ne iş kuracağına bir türlü karar veremez. İş fikirleri düşünürken paranın bir kısmını harcayan ekibimiz hangi sektörde karar kılacak? Tarık’ın Belgin’i kaçırdığını öğrenen Cemile sinirlenir ve Tarık’ı evden kovmaya karar verir. Cemile’nin alt katını kiralayan Hicabi’nin artık yepyeni bir derdi vardır. Evine eşya bulmak… Self-servis girişimi başarısızlıkla sonuçlanan İrem kafe için yeni tasarım fikirleri geliştirir. Kafeye gelen eski bir arkadaşı ise İrem’i bir hayli zor duruma sokacaktır.

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR 5. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

TUTUNAMAYANLAR 5. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

TUTUNAMAYANLAR 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrem’e iş kuracağını söyleyen Tarık, iş kurmak için gerekli parayı bir türlü bulamaz. Para bulabilmek için başını yine türlü belalara sokar. İlhan küsüp gitmiştir. Tarık ve Lütfü’ye küsüp giden İlhan’ı bulmaya çalışır. Kafeyi geliştirmek için canla başla çalışıp yenilikler düşünen İrem, bulduğu yeni bir fikrini Hikmet’e açar. Öğrencilere verdiği yurt sözünü tutamayan Hicabi, veliler tarafından çocuklarını okuldan almakla tehdit edilince hemen bir plan kurar. İki gün boyunca kimseye karışmayacağına dair söz veren Cemile, başına geleceklerden habersizdir.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çakışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem’i etkilemenin yolunu iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün tutucu ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Doğu Demirkol

Ece Çeşmioğlu

Şinasi Yurtsever

Zafer Algöz

Barış Yıldız

Bülent Çolak

Bora Akkaş

Asuman Dabak

Yeliz Kuvancı

Hande Katipoğlu

Özlem Tokaslan

Dilek Çelebi Tunç

Uğur Serhan

Sahra Kübra Gümüş

Naz Özgülüş