Gazete Vatan Logo

Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ada Masalı final mi yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Ada Masalı dizisi final yapıyor. Dizi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölüm ile final yapacak.

Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yanı sıra Beril Pozam, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Bedia Ener gibi usta isimlerin başrolü paylaştığı Ada Masalı dizisiyle ilgili ortaya bir iddia atıldı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yeni sezonda da ekrana gelmeye devam eden Ada Masalı'nın önümüzdeki günlerde final yapacağı ileri sürüldü.

Instagram hesabından dizinin akıbeti hakkında paylaşım yapan gazeteci Birsen Altuntaş, " Ay Yapım'ın Star TV için çektiği Ada Masalı dizisi final yapan projeler arasına katılıyor. Başrolünü Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı dizi 25. bölümde ekrana veda edecek" ifadelerini kullandı.

FİNAL KARARI HAYRANLARINI KIZDIRDI

Geniş bir hayran kitlesi bulunan dizinin final yapacağı iddiası hayranlarını üzdü. Sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan izleyiciler, "Bu dizi final yapamaz" yorumunda bulundu.

ADA MASALI 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ada Masalı dizisinin yeni bölümü 24 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak. 

Haberin Devamı