Bucak

Bucak

Son dakika bucak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bucak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bucak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bucak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bucak gelişmeleri de dahil olmak üzere 989 bucak haberi bulunmuştur. Tüm bucak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
Siverek'te seçimler iptal edildi
Siverek'te seçimler iptal edildi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal ederek, 2 Haziran Pazar günü yenilenmesine karar verdi.
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı Burdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek
Depremden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni başlattıklarını açıklamasının ardından KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, sahaya indi. KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, depremden en çok etkilenen iller olan Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’ler ve esnafla buluşarak işletme başına 750 bin TL’ye kadar olan projenin ayrıntılarını anlattı.
5.11.2023 Ekonomi
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı’dan ilk açıklama
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı’dan ilk açıklama Burdur'un Bucak ilçesinde dün sabah saatlerinde tırla çarpışan araçtaki şarkıcıTan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası ünlü şarkıcı paylaşımda bulundu.
11.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü!
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü! Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı?
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı? Burdur seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanıyor. Burdur ilçeleri Ağlasun seçim sonuçları, Altınyayla seçim sonuçları, Bucak seçim sonuçları, Çavdır seçim sonuçları, Çeltikçi seçim sonuçları, Gölhisar seçim sonuçları, Karamanlı seçim sonuçları, Kemer seçim sonuçları, Tefenni seçim sonuçları ve Yeşilova seçim sonuçları gazetevatan.com seçim sayfasında açıklanıyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah, Yeşil Sol Parti oy oranları Burdur seçim sonuçlarıyla belli olacak. Peki Burdur hangi parti kazandı? Bitlis Cunhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Burdur canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
26.04.2023 Magazin
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Kastamonu’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulunarak, "Bozgunculuk bugün de vardır, bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü ihanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep çatışmacılığına soyunmuştur" dedi.
24.04.2023 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı!
Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı! Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Bucak Mahallesi Ramazan Bayramı boyunca doğa tutkunlarını ağırladı. Narenciye bahçelerinin ve nehrin buluştuğu Bucak Mahallesi gelen ziyaretçileri büyüledi.
23.04.2023 Yaşam
Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak? İşte kuşluk vakti saati…
Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak? İşte kuşluk vakti saati… Güneşin doğuşundan kırk beş dakika sonrasında başlayan kuşluk vakti için yapılan aramalar arttı. Faziletli olduğuna inanılan kuşluk vakti için ramazan ayının 15. gecesi kuşluk vakti yani sabaha karşı gökyüzünden çok büyük ses çıkacağı ve bu sesten korunmak için insanların köşe bucak kaçacağı iddiaları ortaya atılınca “Kuşluk vakti ne zaman, saat kaçta? Kuşluk vakti nedir, ses mi duyulacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İte kuşluk vakti saati…
6.04.2023 Gündem
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu?
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu? Ramazan ayının 15'inde Cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. Bu olay Ramazan'ın ilk gününün Cumaya denk geldiği ayda olur. Uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. Cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar. Söz konusu ifade sonrası vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “7 Nisan cuma ne olacak, 7 Nisan 2023 hadisi nedir? 7 Nisan ses duyulması ne demek?” sorularına yanıt aramaya başladı.
6.04.2023 Gündem
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim'
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim' Geçen hafta gazetecileri gördükten sonra köşe bucak kaçan oyuncu Engin Öztürk ile Esra Ruşan, önceki gece Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Ünlü isimler muhabirlerden neden kaçtıklarına açıklık getirdiler.
3.04.2023 Magazin
Restoranda 'hesap' cinayeti! Sanığın ifadesi ortaya çıktı: 'Sizi buraya gömeceğiz' dediler
Restoranda 'hesap' cinayeti! Sanığın ifadesi ortaya çıktı: 'Sizi buraya gömeceğiz' dediler Burdur'un Bucak ilçesinde hesap tartışmasında Esat Kani'yi (30) öldürüp, 2 arkadaşını da yaralayan restoran sahibinin oğlu Aliihsan Tolunay Yılmaz, ilk duruşmadaki savunmasında, "Arabalara doğru giden birisi, 'Emanetleri getirin, sizi buraya gömeceğiz, öldüreceğiz' dedi. Bunun üzerine iş yerindeki av tüfeğini alıp, hedef gözetmeksizin yere doğru birkaç el ateş ettim" dedi.
28.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bucak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bucak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.