Brian Austin Green

Brian Austin Green

Son dakika brian austin green haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan brian austin green ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını brian austin green haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brian Austin Green

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brian austin green gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 brian austin green haberi bulunmuştur. Tüm brian austin green haberleri aşağıda listelenmiştir.
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı!
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.
29.01.2023 Magazin
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı! 'Beni her zaman seveceğini biliyorum'
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı! 'Beni her zaman seveceğini biliyorum' Megan Fox ve Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sona erdi. Evlilikleri 11 yıl süren ikili, kararın sonuçlanmasının ardından birbirine iyi dileklerde bulundu.
11.02.2022 Magazin
Megan Fox'tan muhteşem dönüş!
Megan Fox'tan muhteşem dönüş! Hamilelik kilolarından kurtulan 31 yaşındaki güzel oyuncu Megan Fox, iç çamaşırı reklamı için objektif karşısına geçti.
25.08.2017 Magazin
'Yeni çocukla basketbol takımı kurabiliriz!'
'Yeni çocukla basketbol takımı kurabiliriz!' Megan Fox ve Brian Austin Green çiftinden Green’in bir kız bebek istediği öğrenildi.
24.08.2017 Magazin
Anne oğul alışverişte
Anne oğul alışverişte Son dönemde oyunculuğundan çok hamileliğiyle gündeme gelen Megan Fox altı aylık oğluyla alışverişte görüntülendi.
15.02.2017 Magazin
İşte Megan Fox'un bebeği!
İşte Megan Fox'un bebeği! Geçtiğimiz ağustos ayında üçüncü kez anne olan Megan Fox, bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı...
28.10.2016 Magazin
Kimin tercihi?
Kimin tercihi? Geçen yıl boşanmaya karar verdiklerini açıklayan ama birkaç ay önce yeni bir bebek bekledikleri ortaya çıkan Megan Fox ile eşi Brian Austin Green, önceki gün Studio City’de çıktıkları alışverişte görüntülendi...
2.07.2016 Magazin
Hamile kalınca boşanmayı erteledi
Hamile kalınca boşanmayı erteledi Megan Fox'un bebeğinin babası belli oldu.
13.04.2016 Magazin
Ayrıldıktan sonra ilk kare
Ayrıldıktan sonra ilk kare Ünlü top model ve oyuncu Megan Fox yaklaşık bir ay önce boşandığı iş adamı Brian Austin Green ile ayrıldıktan sonra ilk kez birlikte görüntülendi...
16.09.2015 Magazin
Aşklarını bedenlerine kazıdılar!
Aşklarını bedenlerine kazıdılar! Ünlü yıldız Megan Fox(28) eşi Brian Austin Green(41) ile Hawaii kumsalında görüntülendi...
15.01.2015 Magazin
Megan Fox anne oldu
Megan Fox anne oldu İlk kez Facebook'tan hayranlarıyla paylaştı
18.10.2012 Magazin
Fotoğraf herşeyi doğruladı!
Fotoğraf herşeyi doğruladı! Megan Fox, eşi Brian Austin Green ile Hawaii’de güneş, kum ve denizin tadını çıkardı
27.06.2012 Dünya
Megan Fox hamile
Megan Fox hamile ABD’li ünlü oyuncu Megan Fox ile aktör eşi ilk bebeklerini bekledikleri açıkladı
25.04.2012 Magazin
Her zaman yalnızmış
Her zaman yalnızmış Megan Fox okul yıllarında hiç de çekici bir kız olmadığını bu sözlerle açıkladı
15.09.2011 Magazin
'Eşini benimle aldattı!'
'Eşini benimle aldattı!' Megan Fox'un 'Transformers' filmindeki rol arkadaşı Shia LaBeouf, acı konuştu
30.06.2011 Magazin
Hollywood tatilde...
Hollywood tatilde... Yurt dışında da ünlü isimler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor
23.06.2011 Arşiv
Altın Küreleri topladı
Altın Küreleri topladı “The Social Network” filmi tam 4 dalda Altın küre ödülüne layık görüldü
18.01.2011 Magazin
Megan Fox'un plaj düğünü
Megan Fox'un plaj düğünü Dünyanın en seksi kadını olarak gösterilen Megan Fox'un düğününde yalnızca dört kişi varmış!
9.07.2010 Televizyon
Ünlü yıldız dünya evine girdi
Ünlü yıldız dünya evine girdi Ünlü sinema oyuncusu uzun süredir birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu sevigilisiyle evlendi
29.06.2010 Magazin
Hollywood'un en çirkini
Hollywood'un en çirkini Hollywood'un en çirkin ünlüsü olma özelliğini yıllardır elinde tutuyor
20.06.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Brian Austin Green ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brian austin green haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.