Gazete Vatan Logo

Hollywood tatilde...

Yurt dışında da ünlü isimler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor

Sadece yurt içinde değil, yurt dışında da ünlü isimler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kimi sevgilisiyle ateşli saatler yaşayarak kimi ise tek başına dinlenerek tatil yapmayı tercih ediyor.

Bar Refaeli (Cannes)

Dünyanın en büyük sinema etkinliklerinden birisi olan Cannes Film Festivali, İsrailli ünlü topmodel Bar Refaeli için hem iş hem tatil anlamına geliyor. Festival boyunca moda çekimleri yapan ve kırmızı halıda boy gösterme imkanı bulan Bar, boş vakitlerinde ise hatırı sayılır arkadaşlarının lüks yatlarıyla denizin tadını çıkardı.

Kelly Brook (Yunanistan)

Kısa bir süre önce bebeğini düşüren Kelly Brook, Ege Denizi’nde bulunan Mykonos adasında bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tom Evans ile stres atıyor.

Selena Gomez (Hawaii)

Küresel müzik dünyasının yükselen iki ismi olan Selena Gomez ve Kanadalı sevgilisi Justin Bieber, tatil için Hawaii’yi tercih etti. Maui’de geceliği 10 bin dolarlık lüks suitte kalan çift, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Denizde sürekli şakalaşan Bieber ve Gomez kimi zaman da romantik dakikalar yaşıyorlar. Genç çifte bu tatilde anne ve babalarının da eşlik ettiği konuşuluyor.

Cameron Diaz, (Karayipler)

Oyunculuktaki başarı grafiğini özel hayatında bir türlü yakalayamayan ünlü aktris Cameron Diaz, genelde yalnız veya kız arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyor. 38 yaşındaki Cameron, Karayipler’de tatil yapmayı seviyor.

Stephanie Seymour (St Barts)

Podyumlara 90’lı yıllarda damgasını vuran Stephanie Seymour şimdi 42 yaşında ve milyarder eşi ile birlikte ünlülerin en gözde tatil mekanlarından birisi olan Karayipler’deki St Barts adasını tercih ediyor. Stephanie, fazla kilolarını umursamadan çocuklarıyla birlikte kumsalın ve denizin keyfine varıyor.

Megan Fox (Hawaii)

İki yıl önce “yaşayan en seksi kadın” seçilen Megan Fox, şu sıralar hiçbir filmde rol almıyor. 25 yaşındaki seksi aktris, kendisi gibi oyuncu olan 37 yaşındaki kocası Brian Austin Green ile birlikte Hawaii’nin Kona plajlarında dünyayı umursamaz bir şekilde günlerini geçiriyor.

Rihanna (Barbados)

R&B müziğinin zirvedeki isimlerinden olan Barbadoslu seksi şarkıcı Rihanna, tatil için de anavatanını tercih ediyor. Yoğun konser ve turne programından bulduğu boşluklarda ülkesine dönerek arkadaşlarıyla birlikte stres atıyor.

Haberin Devamı