Gazete Vatan Logo
Magazin Hollywood'un en çirkini

Hollywood'un en çirkini

Hollywood'un en çirkin ünlüsü olma özelliğini yıllardır elinde tutuyor

Hollywood yıldızlarının olmazsa olmaz özelliği güzelliktir. Yetenekleri sınırlı bile olsa güzel görüntüleri onlara pek çok kapıyı açabilir. Ama sinema dünyasının başkentinde bu kuralı bozan bir kişi var ki o da Victoria Spelling ya da herkesin bildiği adıyla Tori Spelling.

En üretken yapımcı olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na da giren efsane yapımcı Aaron Spelling ile Candy Spelling'in kızı olan Tori, elindeki tüm imkanlara ve geçirdiği tüm estetik operasyonlara rağmen Hollywood'un en çirkin ünlüsü olma özelliğini yıllardır elinde tutuyor.



1973 doğumlu Spelling; Charlie'nin Melekleri, Hanedan, Aşk Gemisi, İkiz Tepeler, Melrose Place, Hayal Adası gibi bir döneme damga vuran dizilerin yapımcısı olan babası Aaron Spelling sayesinde henüz küçük bir çocukken oyunculuğa adım attı.

Pek çok meslektaşının aksine doğanın ondan esirgediklerinin eksikliğini babasının nüfuzu sayesinde kapatan Spelling; aralarında Hayal Adası, Beverly Hills 90210, Melrose Place gibi dizilerde ve Çığlık, Korkunç Bir Film gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Brian Austin Green, Nick Savalas ve Vincent Young ile flört eden Spelling ilk evliliğini Charlie Shanian ile yaptı. Onunla evliyken şimdiki eşi Dean McDermott ile tanıştı. Her ikisi de eşlerinden ayrıldı ve evlendiler. Çiftin mutlu evliliği iki çocukla taçlandı.

Spelling Hilary Liftin ile birlikte kaleme aldığı Stori Telling adlı bir otobiyografi kitabı ile Mommywood adlı bir başka kitabı daha bulunuyor.

Haberin Devamı