Bozburun

Bozburun

Son dakika Bozburun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bozburun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bozburun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozburun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozburun gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 bozburun haberi bulunmuştur. Tüm bozburun haberleri aşağıda listelenmiştir.
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı
Türkiye'nin Maldiv Adaları! Saklı cennet ortaya çıktı Erzurum'un saklı kalmış ve ziyaretçilerini adeta büyüleyen Tortum Gölü manzarası ile Bozburun Yarımadası akıllara Hint Okyanusu’ndaki Maldiv Adaları’nı getiriyor.
4.10.2023 Yaşam
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi!
Nurgül Yeşilçay teknede aşka geldi! 'Veda Mektubu' dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’la tatile çıktı. Önceki gün Bozburun’da teknelerinin üzerinde görüntülenen oyuncu aşka geldi. Oyuncu, esprileriyle sevgilisinin yanı sıra teknede hazır bulunan arkadaş grubuna da kahkahalar attırdı.
31.07.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün Marmaris Bozburun’daki Sabrinas Haus’un sahilinde düzenlenen bir partiye katıldı.
13.06.2023 Magazin
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması!
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması! Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızı dünyaya gelen Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından eşinin anneler gününü kutladı.
14.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Cansu Dere'den gün batımı pozu!
Cansu Dere'den gün batımı pozu! Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu Cansu Dere sezonun yorgunluğunu atıyor. Deniz,kum ve güneşin tadını çıkartan oyuncu zaman zaman bikinili pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor. Şimdilerde Marmaris Bozburun'da olan Dere, bikinili paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim, gün batımında çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2022 Magazin
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? 2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
26.07.2022 Televizyon
Bayram ziyaretine akrabalarına gittiler sonrası kabus! Belediye başkanı inceledi
Bayram ziyaretine akrabalarına gittiler sonrası kabus! Belediye başkanı inceledi Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 2 katlı bir ev çökerken, sahipleri Günay ailesinin bayramlaşmak için akrabalarına gitmiş olması, olası bir faciayı önledi.
9.07.2022 Yaşam
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar Hazal Kaya ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay, oğulları Fikret Ali ve yakın arkadaşları Tanem Sivar-Edhem Dirvana ile soluğu Bozburun'da aldı. Ünlü çift, tatilden kesitleri de Instagram'dan paylaştı
25.06.2022 Magazin
90'lı yıllara damga vurmuştu! 30 yıl önce İstanbul'u terk etti: Yalnızlığın arkasından ay çıkmakta...
90'lı yıllara damga vurmuştu! 30 yıl önce İstanbul'u terk etti: Yalnızlığın arkasından ay çıkmakta... Tarık Tarcan katıldığı mankenlik yarışmasında birinci seçilmiş ve şöhret kapısını aralamıştı. Tarcan, 30 yıl önce İstanbul'u terk ederek Antalya'ya yerleşti. 90'lı yıllara damga vuran ünlü oyuncu yazı Bozburun'daki evinde geçiriyor...
11.06.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı!
Çağatay Ulusoy'un aldığı arazi fiyatı dudak uçuklattı! Çağatay Ulusoy araziye yatırım yapıyor. Çağatay Ulusoy, Söğüt Köyü'nde aldığı arazinin bitişiğindeki araziyle de ilgili planlar yaptı. 7 bin 750 metrekare büyüklüğündeki araziye 12 milyon TL ödeyen oyuncu şimdi bitişikteki alanı da alacak.
9.05.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy yakın dostları Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!
Çağatay Ulusoy yakın dostları Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor! Marmaris'in Bozburun beldesinde arsa alan oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın dostları Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’na komşu oluyor.
11.04.2022 Magazin
Deniz çekildi, olta balıkçılarının eli boş kaldı
Deniz çekildi, olta balıkçılarının eli boş kaldı Muğla’nın Marmaris ilçesi ve kırsal mahallelerdeki kıyı kesimlerde deniz yer yer 5 ile 20 metre arasında çekilince, oluşan adacıklarda balık tutan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar ise çekilmeyi fotoğrafladı.
17.03.2022 Yaşam
Yüzde 50 indirim! Fiyat artışlarından etkilenmemek için...
Yüzde 50 indirim! Fiyat artışlarından etkilenmemek için... Yaz tatili, geçen yıla göre yüzde 30 ile 50 arasında daha pahalı olacak. Fiyat artışlarının temelinde; dövizdeki artış ve maliyet kaynaklı fiyat yükselişleri var. Ancak erken rezervasyon yapan karlı çıkıyor, yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuluyor. Bu nedenle yerli turistin erken rezervasyon dönemini değerlendirmesinin bu sezon daha önemli hale geldiğini anlatan turizmciler, indirim oranları ve aylara bölünen ödeme seçenekleri ile tatilin daha uygun fiyatlara getirilebileceğini ifade ediyor.
3.02.2022 Ekonomi
Apart otele uyuşturucu operasyonu! 1 kişi tutuklandı
Apart otele uyuşturucu operasyonu! 1 kişi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, jandarmanın apart otele düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.
1.02.2022 Gündem
Adnan Koç’a üst mahkemeden şok! 6 polisi yaraladığı iddia edilmişti
Adnan Koç’a üst mahkemeden şok! 6 polisi yaraladığı iddia edilmişti Ataşehir'de yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltı işlemleri sırasında çıkan arbedede 6 polisin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen oyuncu Adnan Koç ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 6 sanıklı davada ünlü oyuncu mahkeme tarafından 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İtirazlar sonrası dosyayı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, sanıkların 'Adam Öldürmeye Teşebbüs' suçundan yargılanarak cezalandırılması gerektiğine karar vererek dosyayı tekrar yerel mahkemeye gönderdi.
3.11.2021 Gündem
Yalın'dan şaşırtan evlilik açıklaması!
Yalın'dan şaşırtan evlilik açıklaması! Şarkıcı Yalın, 'Pazar Şarkıları' konseptiyle önceki akşam altıncı kez Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, konser sırasında bir hayranının sorusunu yanıtladı.
26.09.2021 Magazin
Çok sayıda FETÖ'cü kaçmaya çalışırken yakalandı
Çok sayıda FETÖ'cü kaçmaya çalışırken yakalandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, lastik botla yurt dışına kaçmaya çalışan 9 FETÖ'cü yakalandı.
22.09.2021 Gündem
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Küresel anlamda aşılamayla birlikte koronavirüs pandemisinin etkisi azaldı. Yazın gelmesiyle turizm sezonun açılmasının da normalleşme sürecine denk gelmesi sektörü daha da hareketlendirdi. Tatil anlayışları Covid etkileriyle değişti. Talep normalleşmeyle artarken, sonbaharda tatil yapmak isteyenler için en ucuz ve en tercih edilen yerleri araştırdık.
31.08.2021 Ekonomi
Yangın kabusu devam ediyor! Korkunç detay ortaya çıktı
Yangın kabusu devam ediyor! Korkunç detay ortaya çıktı Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine 100 metreye kadar yaklaşırken trafiğin sadece Datça yönüne açık olduğu, İçmeler'den merkeze giden yolun kapatıldığı öğrenildi. Bakan Pakdemirli ise, "Marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, bir uçakla müdahale ediyoruz." dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da, "Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli" şeklinde konuştu. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yangına ilişkin yapılan açıklamada "Derhal soruşturma başlatılmış olup, yangın tüm yönleriyle ve titizlikle incelenmektedir" denildi. Öte yandan çıkan orman yangınına, biri 8 diğeri 10 yaşındaki 2 çocuğun neden olduğu ileri sürüldü. Bakan Pakdemirli, 'Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum' açıklamasında bulundu. Bakan Pakdemirli, 7 ilde 21 noktada yangınların sürdüğünü açıkladı. Pakdemirli, "Cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz." dedi.
29.07.2021 Gündem
Marmaris'te orman yangını! Evler ve oteller tehdit altında
Marmaris'te orman yangını! Evler ve oteller tehdit altında Son dakika haberi... Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine 100 metreye kadar yaklaşırken trafiğin sadece Datça yönüne açık olduğu, İçmeler'den merkeze giden yolun kapatıldığı öğrenildi. Bölgeye giden Bakan Pakdemirli, Marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, bir uçakla müdahale ediyoruz" dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli” ifadelerini kullandı.
29.07.2021 Gündem
Yüzde 100 doldu! Nüfus 10 kat arttı, fiyatlar 2500 liraya kadar çıktı
Yüzde 100 doldu! Nüfus 10 kat arttı, fiyatlar 2500 liraya kadar çıktı Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in doğayla iç içe kırsal mahallelerindeki konaklama tesislerinde bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.
19.07.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ  şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisinden 2'si tutuklandı.
18.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozburun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozburun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.