Gazete Vatan Logo

Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?

2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?

Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?

Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez ekrana gelecek. 26 Temmuz Salı akşamı Kanal D ekranında olacak. Film saat 20:00'de ve tekrarı 22:45'te yayınlanacak. Peki, Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi?

AŞKA DAİR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aşka Dair filmi Marmaris'in cennet koylarından biri olan Bozburun'da çekilmiştir.

AŞKA DAİR KONUSU NE?

Hasan Doğan'ın yönettiği Aşka Dair nerede çekildi, konusu ne gibi soruları hemen yanıtlayalım. Ekip ve oyuncuların, Türkiye'nin 55 metrelik en büyük guletinde hiç karaya inmeden çektikleri film, 2021 yılında vizyona girmiştir. Aşka Dair filmi Marmaris'in cennet koylarından biri olan Bozburun'da çekilmiştir. Aşka Dair konusu ise şöyle;

İpek, ilk aşkı Furkan’dan ayrılır. Çünkü onun kendisini aldattığını düşünür. Daha sonra kimseye aşık olamaz. Fakat Cengiz ile ona olan ilgisinden dolayı nişanlanır. Bir süre sonra Cengiz’in de onu aldattığını anlar. En yakın arkadaşı Simge ile bir tekne turu ayarlarlar. Fakat bu turda karaya hiç adım atmadıkları o tatilde, ilk aşkı Furkan ve onun sevgilisi Esra ile bir arada olmak zorunda kalır…

Haberin Devamı

AŞKA DAİR OYUNCULARI KİM?

Aşka Dair oyuncuları arasında Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran, Serenay Aktaş ve Selahattin Taşdöğen gibi isimler başrolleri üstleniyor.