Boru Hattı

Boru Hattı

Son dakika boru hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boru hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boru hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boru Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boru hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.643 boru hattı haberi bulunmuştur. Tüm boru hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin denizlerdeki gözü DERİNGÖZ göreve hazır
Türkiye'nin denizlerdeki gözü DERİNGÖZ göreve hazır ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk Otonom Sualtı Aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Gündem
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesini içeren düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceğini bildirdi.
1.12.2023 Ekonomi
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Petrol kuyularıyla ilgili flaş açıklama! 100 bin varile 100 kuyu!
Petrol kuyularıyla ilgili flaş açıklama! 100 bin varile 100 kuyu! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında petrol kuyularıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Bu Irak neticesinde ortaya çıkacak durumdur. Gelecek petrolü sevk etmeye hazır durumda bekliyoruz. Dünyada yaklaşık 100 milyon varilin üzerinde petrol talebi var günlük olarak. Şunu söyleyebilirim. Türkiye’deki altyapı dünya talebinin yüzde 4’ünü karşılamaya uygun. 2 milyon varil boğazlarımız üzerinden ham petrolü sevkiyatına vesile oluyor, Bakü-Tiflis, Ceyhan 700 bin varil, Irak-Türkiye boru hattı 1.4 milyon varil." dedi.
5.10.2023 Ekonomi
Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı faaliyete geçiyor
Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı faaliyete geçiyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın bugün itibarıyla operasyona hazır hale geldiğini ve bu hafta içinde faaliyete geçeceğini açıkladı.
2.10.2023 Gündem
Anlaşma resmen imzalandı! Türkiye, 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen imzalandı! Türkiye, 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz ihraç edecek Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Ekim'den itibaren Moldova'ya günlük 2 milyon metreküp doğal gaz aktarılacağını duyurdu.
28.09.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’da Iğdır-Nahçıvan Doğalgaz Boru Hattı Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan'ın başarılı Karabağ operasyonunu değerlendirerek Ermenistan'a 'barış' çağrısında bulundu.
25.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçak Nahçıvan'a iniş yaptı.
25.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Nahçıvan'a ziyarette bulunacak. Erdoğan'ın Zengezur Koridoru'na dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
24.09.2023 Gündem
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrencilerin sınıfı geçemeyeceğini söyledi. Tekin, öğretmen atamaları konusunda da Bütçe kanunu geçmeden rakamlar belli olursa atama sürecini başlatacaklarını açıkladı.
23.09.2023 Eğitim
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesine ilişkin “İsrail’le enerji sondaj çalışmasını başlatacağız” açıklaması, Akdeniz’de dengeleri değiştirecek önemli bir adım olarak yankılandı. Uzmanlar Doğu Akdeniz gazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasının bölgeyi nasıl etkileyeceğini anlattı.
23.09.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kur'an-ı Kerim'e gerçekleştirilen saldırılarla ilgili, "Bu konunun vehameti karşı taraflarca anlaşılıyor. Danimarka ve İsveç bu provokasyonların zararlarını görmeye başladı. Bu süreç içinde de gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boru Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boru hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.