Bordo Bereli

Bordo Bereli

Son dakika Bordo Bereli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bordo Bereli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bordo Bereli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bordo Bereli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bordo bereli gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 bordo bereli haberi bulunmuştur. Tüm bordo bereli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. YAŞ’ta terfi edenler arasında yurt içi ve yurt dışı terörle mücadele operasyonlarında görev alanların sayısı dikkat çekerken, FETÖ kumpasıyla 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra beraat edip TSK’ya geri dönen Bahtiyar Ersay, korgeneralliğe yükselen iki isimden birisi oldu.
6.08.2022 Gündem
PKK'ya 'Pençe-Kilit' operasyonu başladı! Bakan Akar duyurdu
PKK'ya 'Pençe-Kilit' operasyonu başladı! Bakan Akar duyurdu Mehmetçik, Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını yok etmek için operasyona başladı. Önce havadan SİHA'lar ve helikopterler vurdu ardından bordo bereli komandoların öncülüğünde Mehmetçik kara harekâtına başladı. Pençe-Kilit isimli operasyonda, Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde önceden belirlenen hedefler tek tek vuruluyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da harekat merkezinde gelişmeleri anlık takip ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu’na ilişkin, “Şu an itibarıyla planlanan hedeflerin tamamı ele geçirilmiş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

MSB, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen "Pençe Kilit Operasyonu"nda ilk belirlemelere göre 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.04.2022 Gündem
Bakan Kurum, Cebeci Askeri Şehitliği’ni ziyaret etti
Bakan Kurum, Cebeci Askeri Şehitliği’ni ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cebeci Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek, Şehit Bordo Bereli Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker, Şehit Korgeneral Osman Erbaş ve tüm şehitler için dua etti.
20.03.2022 Gündem
YAŞ kararlarında bir ilk yaşandı! Astsubaylıktan tümgeneralliğe...
YAŞ kararlarında bir ilk yaşandı! Astsubaylıktan tümgeneralliğe... Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında tugay komutanlığı görevini yürüten ve terörle mücadele operasyonlarında görev alan albaylar, generalliğe terfi ettirilen isimler arasında yer aldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığında terfi eden Orhan Gürdal'ın, TSK'da tümgeneralliğe yükseltilen astsubay kökenli ilk isim olduğu belirtildi.
5.08.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde son dakika gelişmesi! FETÖ üyesi eski asker eşiyle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde son dakika gelişmesi! FETÖ üyesi eski asker eşiyle... Son dakika haberine göre; 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast timinde yer alan eski bordo bereli üstüğmen Murat Köse'nin eşi Dilek Köse'nin de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından orduya sızdırılan isimlerden olduğu ortaya çıktı. Son dakika haberine göre Ankesör soruşturmasında aranan teğmen Köse, saklandığı gaybubet evine yapılan operasyonla yakalandı.
22.03.2021 Gündem
Bakan Akar'dan şehit ailelerine taziye ziyareti
Bakan Akar'dan şehit ailelerine taziye ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile Pençe Kartal-2 Harekatı'nda şehit olan üç askerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
25.02.2021 Gündem
Yeni Hayat dizisi oyuncuları kim? Yeni Hayat dizisi konusu ne? İşte Yeni Hayat yeni bölüm fragmanı!
Yeni Hayat dizisi oyuncuları kim? Yeni Hayat dizisi konusu ne? İşte Yeni Hayat yeni bölüm fragmanı! Kısa sürede izleyiciden büyük beğeni toplayan Kanal D'nin çiçeği burnunda dizisi Yeni Hayat yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Peki, Yeni Hayat dizisi konusu ne? Yeni Hayat dizisi oyuncuları kim? Yeni Hayat dizisi nerede çekiliyor? İşte Yeni Hayat dizisi oyuncu kadrosu...
4.10.2020 Gündem
Yeni Hayat’ta Müslüm Gürses sürprizi...
Yeni Hayat’ta Müslüm Gürses sürprizi... Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla tam not olan dizi, aksiyon sahneleri ile de dikkat çekiyor.
16.09.2020 Televizyon
Yeni Hayat’ın çok konuşulacak karakterleri....
Yeni Hayat’ın çok konuşulacak karakterleri.... Kanal D’nin, genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği dizi Yeni Hayat 03 Eylül Perşembe (bugün) ekrana geliyor.
3.09.2020 Televizyon
'Yeni Hayat'ın yayın tarihi belli oldu!
'Yeni Hayat'ın yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin yeni dizisi 03 Eylül Perşembe akşamı başlıyor...
26.08.2020 Televizyon
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu Yüksek Askeri Şûra’da (YAŞ) kararlaştırılan general ve amiral atamaları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kardak’tan Yunan bayrağını indiren SAT timinden, Balyoz kumpası mağduru Tuğamiral Ercan Kireçtepe SAT Komutanı oldu. Kumpasın bir başka mağduru Tuğamiral Hasan Özyurt ise Deniz Kuvvetleri Harekât Başkanı olarak atandı.
6.08.2020 Gündem
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü?
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitleri anılıyor. FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde "ilk kahraman şehit" olarak tarihe adını yazdıran Bülent Aydın merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? İşte Bülent Aydın ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
İşte 'Yeni Hayat'ın yayın tarihi!
İşte 'Yeni Hayat'ın yayın tarihi! Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Yeni Hayat, 26 Mart Perşembe akşamı yayın hayatına başlıyor.
14.03.2020 Televizyon
'Yeni Hayat'ın ikinci tanıtımı yayınlandı!
'Yeni Hayat'ın ikinci tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, çekimleri tüm hızıyla devam eden yeni dizisi Yeni Hayat’ın ikinci tanıtımı yayınlandı.
12.03.2020 Televizyon
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" videosu yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programında yayınlanan video, salonda bulunan konuklara duygusal anlar yaşattı.
8.03.2020 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır?  Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Kaç yaşındadır? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebeklerinin kırkı çıktı. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğumdan önce çektirdikleri fotoğraflarını doğumdan sonra da aynı pozu vererek yeniden sosyal medyadan paylaştı. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir?
Mihre Mutlu kimdir? Mihre ne demektir? İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu'nun bebekleri dünyaya geldi. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol doğum sırasında eşi Mihre Çelikkol’u yalnız bırakmadı? Peki, Mihre Mutlu kimdir?
6.12.2019 Gündem
12 yıl sonra aynı yerde intikamı alındı!
12 yıl sonra aynı yerde intikamı alındı! Gabar Dağı'nda düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, 12 yıl önce bordo bereli Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nu aynı bölgede şehit eden terörist olduğu belirlendi.
10.07.2019 Gündem
Zagros’a 4 koldan kuşatma
Zagros’a 4 koldan kuşatma Mehmetçik, Türkiye-İran-Irak üçgenindeki stratejik Zagros Dağları’nda konumlandı. Büyük İskender’in “Ordumun yarısını orada kaybettim” dediği bölgeye kalıcı üsler kuran özel birlikler, yüksek rakımlı tepelerden bölgedeki tüm hareketliliği gözlemliyor.
2.07.2018 Gündem
'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı!
'T.İ.M' filminin basın gösterimi yapıldı! 16 askerimizin şehir düştüğü Dağlıca saldırısından ve Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planları anlatan senaryosu ile dikkatleri çeken "TİM" sinema filminin gelirinin bir kısmı asker ve polis şehit aileleri ile ilgili derneklere bağışlanacak.
28.06.2018 Kültür Sanat
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesine yönelik operasyonları devam ederken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhı konumundaki Kandil Dağı’nın, yoğun hava taarruzlarının hedefi olabileceği bildirildi. Ayrıca son dakika bilgisine göre; TSK’nın yoğun hareketliliği nedeniyle, Cemil Bayık ve Murat Karayılan gibi terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin bulundukları yerleri terk ettiklerine dair iddialar da yoğunlaşmaya başladı.
6.06.2018 Gündem
Nöroloji Doktoru Doçent Jandarma imamından şok itiraflar
Nöroloji Doktoru Doçent Jandarma imamından şok itiraflar Diyarbakır’da FETÖ’nün Jandarma’dan sorumlu mahrem imamlığını yapan Hasan Hüseyin Özdemir, itirafçı olup Jandarma yapılanmasına dair önemli bilgiler verdi.
5.06.2018 Gündem
Babam  ne zaman dönecek
Babam ne zaman dönecek Hakkari’de şehit düşen Uzman Çavuş Sadık Aparangil’in 3,5 yaşındaki kızı Almila her gece babasının resmine sarılarak uyuyor. ‘Babam ne zaman eve gelecek’ diye soruyor
15.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bordo Bereli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bordo bereli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.