Bomba İhbarı

Bomba İhbarı

Son dakika bomba ihbarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba ihbarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba ihbarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba İhbarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba ihbarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 bomba ihbarı haberi bulunmuştur. Tüm bomba ihbarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Bankada sırası gecikince asılsız bomba ihbarında bulundu
Bankada sırası gecikince asılsız bomba ihbarında bulundu Kırşehir'de, gittiği banka şubesinde sırası gecikince asılsız bomba ihbarında bulunan A.G., gözaltına alındı.
23.01.2024 Gündem
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı Moskova-İstanbul seferini yapan Rus havayolu şirketi Aeroflot uçağına havada bomba ihbarı yapıldı. Uçak İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz gerçekleştirirken, yapılan aramalarda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
18.11.2022 Yaşam
Feribotu kaçırdı, bomba ihbarı yapınca ortalığı ayağa kaldırdı
Feribotu kaçırdı, bomba ihbarı yapınca ortalığı ayağa kaldırdı Bursa'dan İstanbul'a gitmek için biletini aldığı feribotu kaçıran ve asılsız bomba ihbarında bulunan yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. İhbar üzerine Bursa ve İstanbul'daki limanlara yanaşan feribotlarda bomba araması yapıldı. Yolcular didik didik arandı. Polise asılsız ihbarda bulunup feribota yetişemeyince İstanbul'a otobüsle giden zanlı, çok kısa sürede Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince otobanda gözaltına alındı.
14.11.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
THY İstanbul - Moskova uçağına bomba ihbarı
THY İstanbul - Moskova uçağına bomba ihbarı Türk Hava Yolları'nın(THY) İstanbul-Moskova seferini yapacak yolcu uçağına kalkışı öncesi bomba ihbarı yapıldı. İstanbul Havalimanı'nda park pozisyonuna alınan uçakta aramalar yapılırken, ihbar asılsız çıktı.
27.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Tarihte ilk kez hesap verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Tarihte ilk kez hesap verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde Şule Yüksel Şenler Vakfı'nın tanıtımı ve "Şule" belgeseli gösterimi programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Millet iradesine kastedenlerle işledikleri suçun hesabını tarihte ilk kez hukuk önünde vermek zorunda da kalmışlardır. Ülkemizdeki hak ve adalet mücadelesinin anıt isimlerinden birisi hiç şüphesiz Şule Yüksel Şenler'dir." dedi.
28.02.2022 Siyaset
İngiltere'den Ukrayna'da darbe iddiası! Rusya saldırmaya başladı...
İngiltere'den Ukrayna'da darbe iddiası! Rusya saldırmaya başladı... Rusya - Ukrayna geriliminde tansiyon yükselmeye devam ediyor. Ukrayna, Rusya'nın siber saldırılar ve binlerce sahte bomba ihbarı gibi taktikler içeren hibrit savaşı ile saldırılara şimdiden başladığını söylerken, İngiltere ise Rusya'nın Ukrayna'nın büyük şehirlerinde darbe planladığını iddia etti. İki ülke arasındaki tansiyon hiç olmadığı kadar yüksek...
14.02.2022 Dünya
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonu, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.
27.10.2021 Dünya
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı Trabzon seferini yapan Al Jazeera Havayolları'na ait yolcu uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki yolcular tahliye edildikten sonra bomba imha uzmanı ekipler, uçakta arama başlattı.
7.10.2021 Gündem
İspanya'da bomba ihbarı! Kent merkezi boşaltıldı
İspanya'da bomba ihbarı! Kent merkezi boşaltıldı İspanya'da Oviedo kentinin merkezi, yapılan isimsiz bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı.
16.09.2021 Dünya
THY uçağına yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı
THY uçağına yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı Türk Hava Yollarının (THY), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı-Samsun Çarşamba Havalimanı seferine yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı.
23.08.2021 Gündem
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı.
19.08.2021 Dünya
AB, Belarus'a yeni yaptırımlar uygulayacak, hava sahasını  kullandırmayacak
AB, Belarus'a yeni yaptırımlar uygulayacak, hava sahasını kullandırmayacak Avrupa Birliği (AB), Ryanair'e ait yolcu uçağının Belarus'a bomba ihbarı gerekçesiyle indirilmesi ve uçaktaki bir muhalif Belaruslu gazetecinin gözaltına alınmasını kınayarak, yeni yaptırımlar uygulanması ve bu ülkeye ait hava yolu şirketlerine AB hava sahası ile havaalanlarını kullandırmama kararı aldı.
24.05.2021 Dünya
BM'den indirilen yolcu uçağı için şeffaf soruşturma çağrısı!
BM'den indirilen yolcu uçağı için şeffaf soruşturma çağrısı! Belarus yönetiminin bir yolcu uçağını "zorla" başkent Minsk'e indirmesi ile ilgili dünyayı ayağa kaldırdı. Birleşmiş Miletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, yolcu uçağınının zorla indirmesi ve uçaktaki muhalif bir gazeteciyi gözaltına almasına ilişkin "şeffaf ve bağımsız soruşturma yürütülmesi" çağrısı yaptı.
24.05.2021 Dünya
ICAO 36 ülkeyi acil toplantıya çağırdı! İndirilen yolcu uçağı krizi büyüyor!
ICAO 36 ülkeyi acil toplantıya çağırdı! İndirilen yolcu uçağı krizi büyüyor! Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu (ICAO) Başkanı Salvatore Sciacchitano, Atina-Vilnius seferini yapan bir yolcu uçağının "zorla" başkent Minsk'e indirilmesi ve uçakta bulunan Belaruslu muhalif bir gazetecinin gözaltına alınmasının ardından bünyesindeki 36 ülkeyi acil toplantıya çağırdı.
24.05.2021 Dünya
AB Liderler Zirvesi başladı! Gündeme 'indirilen uçak' damga vurdu!
AB Liderler Zirvesi başladı! Gündeme 'indirilen uçak' damga vurdu! AB Liderler Zirvesi başladı. Liderler, toplantıya Ryanair uçağının indirilmesi sonucu dün gündemlerine eklenen Belarus ile başladı. Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin liderleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, Orta Doğu'daki durum, Rusya, AB-İngiltere ilişkileri gibi diğer gündem maddelerinin önüne geçen Belarus konusunu da ele almak üzere Brüksel'de bir araya geldi.
24.05.2021 Dünya
İngiltere'den Belarus Hava Yolları ile ilgili karar! İşletme izinlerini askıya aldı!
İngiltere'den Belarus Hava Yolları ile ilgili karar! İşletme izinlerini askıya aldı! İngiltere, Atina-Vilnius seferini yapan yolcu uçağının Belaruslu yetkililerce Minsk'e indirilmesi ve yolcular arasında yer alan Belaruslu muhalif bir gazetecinin gözaltına alınmasının ardından Belarus Hava Yolları'nın (Belavia) işletme izinlerini askıya aldı.
24.05.2021 Dünya
THY uçağında bomba ihbarı! Resmi açıklama geldi
THY uçağında bomba ihbarı! Resmi açıklama geldi Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Varşova seferini yapan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Yapılan aramada ihbar asılsız çıktı.
4.04.2021 Gündem
THY'nin 2 uçağına bomba ihbarı!
THY'nin 2 uçağına bomba ihbarı! Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul'dan Almanya'ya sefer yapacak iki uçağına bomba ihbarı yapıldı.
25.03.2021 Gündem
THY uçağına bomba ihbarı
THY uçağına bomba ihbarı Türk Hava Yolları'nın Oslo-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Yapılan aramaların ardından ihbar asılsız çıktı.
1.03.2021 Gündem
Washington'da bomba alarmı!
Washington'da bomba alarmı! ABD'de Joe Biden'ın yemin töreninin yapılacağı Kongre binasının karşısında yer alan Yüksek Mahkemedeki asılsız bomba ihbarı kısa süreli paniğe neden oldu.
20.01.2021 Dünya
Ukrayna'da bomba ihbarı! Harekete geçildi: 26 okul, mahkeme ve savcılık...
Ukrayna'da bomba ihbarı! Harekete geçildi: 26 okul, mahkeme ve savcılık... Ukrayna’nın Odesa kentinde bazı anaokulları, mahkeme ve savcılık binaları, bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı.
13.01.2021 Dünya
Aldatılan eşin 'canlı bomba' ihbarı işinden etti
Aldatılan eşin 'canlı bomba' ihbarı işinden etti Aldatıldığını öğrenen kadın, kocasının çalıştığı fabrikayı arayarak, 'canlı bomba' ihbarında bulundu. Fabrikaya gelen polis, ihbarın asılsız olduğunu tespit edince, fabrikada çalışan başka bir evli kadınla gönül ilişkisi olduğu öğrenilen işçi apar topar kovuldu.
3.10.2020 Yaşam
Eyfel Kulesi'nde bomba ihbarı
Eyfel Kulesi'nde bomba ihbarı Son dakika haberi: Fransa'nın başkenti Paris'teki Eyfel Kulesi bomba saldırısı ihbarı nedeniyle boşaltıldı. Yetkililer bölgeyi güvenlik çemberine aldığını duyurdu.
23.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bomba İhbarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba ihbarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.