Boksör

Boksör

Son dakika boksör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boksör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boksör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boksör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boksör gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 boksör haberi bulunmuştur. Tüm boksör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.
13.04.2024 Gündem
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü!
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü! Nevşehir’de bir kişi; tartıştığı üst kat komşusunu ve kızını boksörlük yaptığı iddia edilen arkadaşıyla birlikte darp ederken, olayın perde arkası da şaşkınlık yarattı.
8.08.2023 Yaşam
Aldatma skandalı gündemden düşmüyor!  'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim'
Aldatma skandalı gündemden düşmüyor! 'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim' 10 yıl önce fenomen Faryal Makhdoom ile evlenen ve üç çocuk sahibi olan boksör Amir Khan'ın, geçtiğimiz aylarda bir gelinlik modeli Sumaira'ya 'iç çamaşırlı fotoğraf göndermesi' için yalvardığı öne sürülmüş; ancak ünlü isim bu iddiaları reddetmişti. Sumaira konu hakkında açıklamalar yapmaya devam edince, Khan'ın eşi daha fazla dayanamayarak genç modele cevap verdi.
13.07.2023 Magazin
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı Ünlü eski boksör Andrew Tate'in evine düzenlenen baskın ve kendisine yöneltilen suçlamalar şok etkisi yarattı. Tate, insan kaçakçılığı, fuhuş ve istismardan suçlanırken, evinde zorla yetişkin filmi çekmek için kadınları hapsettiği iddia ediliyor. Tate, hakkında ortaya atılan 'akciğer kanseri' iddialarına açıklama yaptı.
6.03.2023 Dünya
Deprem bölgesinde 'artçı' uyarısı!
Deprem bölgesinde 'artçı' uyarısı! Ankara Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Bülent Kaypak, deprem bölgesinde artçı sarsıntıların 3 yıla kadar devam edebileceğini söyleyerek, "Yer yer 5'in üzerinde, 6'ya yakın ve belki de 6'nın üzerinde artçılar olabilir. Bu artçıların bina yıkma ihtimali kesinlikle var. 2 büyük depremde binaların çoğu ringdeki boksör gibi çok sayıda yumruk yedi. Dolayısıyla en küçük artçı bile zarar görmüş binayı yıkabilir" dedi.
15.02.2023 Gündem
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı...
Veda öpücüğü eski sevgiliyi çıldırttı! Baltayla dehşet saçtı... İngiltere'de yaşayan genç kadın, eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Reality şovu The Only Way Is Essex'in oyuncularından Kirk Norcross ile flört eden genç kadının veda öpücüğünü gören eski sevgili baltayla dehşet saçtı.
21.11.2022 Dünya
Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti
Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti Muğla'nın Menteşe ilçesinde kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövüp, 37 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla yargılandığı davada verilen müebbet hapis cezası Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nce onanan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (27), tutulduğu Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kaldığı odada çarşafla kendini asarak yaşamına son verdi.
31.10.2022 Yaşam
Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?
Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?  Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan ABD'li boksör Andrew Tate, Müslüman olduğunu ilan etti. Tate'in ilk kez namaz kıldığı anlar görüntülendi. Peki, Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli? 
25.10.2022 Dünya
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, finalde İrlanda'dan Caitlin Fryers'ı 5-0 mağlup ederek altın madalya kazandı.
22.10.2022 Diğer Sporlar
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
Metroda kan donduran olay! Yolcunun kulağını kopardı
Metroda kan donduran olay! Yolcunun kulağını kopardı Meksika’daki bir metroda çıkan kavgada, kavga eden iki kişiden biri diğerinin kulağını ısırarak koparttı.
7.08.2022 Dünya
Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil bir zafer daha kazandı Suudi Arabistan ve İspanya'da ben de varım dedi
Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil bir zafer daha kazandı Suudi Arabistan ve İspanya'da ben de varım dedi Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil'in üst üste aldığı galibiyetler Şampiyon boksöre Suudi Arabistan ve İspanya'da yapılacak müsabakaların kapılarını açtı.
9.06.2022 Diğer Sporlar
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı!
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı! Beşiktaş'ta yaklaşık üç sene önce bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan, aralarında Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı'nın da bulunduğu beş sanık hakkında karar çıktı.
9.06.2022 Magazin
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler… Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu. Peki, Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
21.05.2022 Diğer Sporlar
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu!
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu! Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda, Kolombiyalı rakibi Ingrit Lorena Valencia Victoria'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Hatice Akbaş da 54 kiloda Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek altın madalyayı kazandı. Sonrasında Busenaz Sürmeneli, Kanadalı rakibi Charlie Cavanagh'ı mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Son olarak ise Şennur Demir, Faslı rakibi Khadija Mardi’yi mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
20.05.2022 Diğer Sporlar
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden Fenerbahçeli milli boksör Ayşe Çağırır, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek dünya şampiyonu oldu.
19.05.2022 Şampiy10
Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte boksör Musa Askan Yamak’ın hayatı!
Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte boksör Musa Askan Yamak’ın hayatı! Genç boksör Musa Askan Yamak hayatını kaybetti. 75 profesyonel maçında hiç yenilmeyen genç boksör Musa Askan Yamak’tan gelen acı haber sonrasında, Musa Askan Yamak’ın kariyeri meral ediliyor. Peki, Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Musa Askan Yamak neden öldü? Musa Askan Yamak’ın ölüm nedeni ne? Musa Askan Yamak boks maçında mı öldü? İşte Musa Askan Yamak’ın kariyeri!
16.05.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Boksör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boksör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.