Boeing

Boeing

Son dakika boeing haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boeing ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boeing haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boeing

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boeing gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.658 boeing haberi bulunmuştur. Tüm boeing haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
ABD Havacılık Dairesi, Boeing 737-9 MAX uçaklarında soruşturma başlattı
ABD Havacılık Dairesi, Boeing 737-9 MAX uçaklarında soruşturma başlattı ABD Federal Havacılık Dairesi (FAA), dün Boeing 737-9 MAX uçaklarında resmi soruşturma başlattığını duyurdu.
12.01.2024 Dünya
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı İzmir'de gribal enfeksiyon bulgularıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurularda yüzde 50'den fazla artış olduğunu söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güneş Şenol, bu başvuruların daha da artmasını beklediklerini açıkladı. Solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan hastalıklardaki artışın normal olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şenol, "Hastaların kapalı alanda vakit geçirmesi bulaş riskini arttırıyor. Hasta kişilerin ve çocukların mümkün olduğu kadar kapalı alanlarda bulunmaması, işe ya da okula gitmemesi, sağlıklı insanlardan uzak durmaya çalışması toplumsal sorumluluğun bir gereğidir" dedi.
10.01.2024 Gündem
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı Boeing şirketi, uçuş sırasında gövdesinden parça kopan 737 Max 9 tipi uçakla ilgili hatalarını kabul ettiklerini açıkladı.
10.01.2024 Gündem
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor Alaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaşanan basınç düşüşünün ardından acil iniş gerçekleştirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş gerçekleştirildi.
26.12.2023 Ekonomi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
THY'nin İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta yolcu intihar etti
THY'nin İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta yolcu intihar etti Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta bir yolcu tuvalette intihar etti.
25.07.2023 Gündem
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı   İstanbul-Mogadişu seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bulunan ve alkollü olduğu öne sürülen Somali uyruklu bir yolcu kabin memuruna saldırdı. Saldıran yolcuya plastik kelepçe takılırken, olay nedeniyle THY uçağı Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı.
28.04.2023 Ekonomi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi
Sudan'dan tahliye edilen ikinci Türk kafilesi de İstanbul'a geldi Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Türk vatandaşlarının Etiyopya üzerinden tahliyesi devam ediyor. 301 kişiden oluşan ikinci kafile THY'ye ait uçakla 09.15 sıralarında İstanbul'a geldi. Sudan'dan kaçan Türk vatandaşları, yaşadıkları zor ve korku dolu anlar yaşadıklarını aktardı. 
26.04.2023 Gündem
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniş yaptı. 
30.03.2023 Yaşam
Milli Muharip Uçak dünyanın yeni gözdesi! Yurt dışından yoğun talep var
Milli Muharip Uçak dünyanın yeni gözdesi! Yurt dışından yoğun talep var Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) projesiyle ilgili, "Bu konuda yurt dışından talepler var, şu anda bizle beraber çalışan mühendisleri de var. Bunlar devletten devlete yapılması gereken bir anlaşma. Şu anda devlet tarafından açıklanmış bir anlaşma yok" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-San Francisco seferini yapan uçaktaki ABD vatandaşı yolcu kalp krizi geçirdi. Uçak Bulgaristan hava sahasından geri dönerek İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
27.12.2022 Gündem
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcu uçağının iniş takımındaki lastiklerden biri patladı. Uçakta bulunan 148 yolcu ile 6 kişilik uçuş ekibi tahliye edildi.
23.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk-Amerikan İş Dünyası Ödül Töreni'nde video mesaj yöntemiyle bir konuşma gerçekleştirdi.
12.12.2022 Siyaset
THY uçağında rahatsızlanan Cezayirli yolcu hastanede hayatını kaybetti
THY uçağında rahatsızlanan Cezayirli yolcu hastanede hayatını kaybetti Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul-Konstantin seferine hazırlanan uçakta yer alan Cezayirli bir kadın yolcu, fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
3.12.2022 Yaşam
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı Moskova-İstanbul seferini yapan Rus havayolu şirketi Aeroflot uçağına havada bomba ihbarı yapıldı. Uçak İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz gerçekleştirirken, yapılan aramalarda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
18.11.2022 Yaşam
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar!
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar! Trabzon-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına "Elimdeki bardağı yere atsam patlar" şakası paniğe neden oldu. 
5.11.2022 Gündem
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında 69 yaşında bir yolcu aniden rahatsızlandı ve bilinç kaybı yaşadı. Yolcuya ilk müdahale kabin görevlileri yaparken, THY uçağı Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım ABD Ticaret Bakanlığı, Rusya'ya kargo hizmeti veren ve İran havayolları tarafından işletilen 3 Boeing 747 uçağını ABD ihracat kontrollerini ihlal ettiği gerekçesiyle yaptırım listesine aldı.
19.09.2022 Dünya
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi Erz'un Yakutiye ilçesinde 2'nci düzenlenen Geleneksel Rahvan Atları Koşusu'nda, renkli anlar yaşandı. Türkiye'nin dört bir yanında getirilen atların yarıştığı koşuya, erkeklerin yanı sıra kadınlar da büyük ilgi gösterdi.
4.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boeing ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boeing haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.