Bodrum Tatili

Bodrum Tatili

Son dakika Bodrum tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bodrum tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bodrum tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 bodrum tatili haberi bulunmuştur. Tüm bodrum tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı
Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem gazetecileri görünce şaşırdı Oktay Çubuk ve sevgilisi Melissa Gizem, yaptıkları Bodrum tatili sonrası geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Bodrum tatili... Köylülerin gözdesi oldular Ömer dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Gökçe Bahadır birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya tekne tatili yerine Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülendi. Eşi Emir Ersoy ile kaldıkları bölgede en son ev olduğu görülen çiftin durumdan memnuniyeti objektiflere böyle yansıdı.
20.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyada olay oldu! Yorumuyla dikkat çekti: Gel otele gidelim
Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyada olay oldu! Yorumuyla dikkat çekti: Gel otele gidelim Hadise geçen hafta yoğun konser maratonuna ara verip Bodrum’a tatile gitmişti. Şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Hadise, Bodrum tatili sonrası İstanbul'a döndü. Derin sırt dekoltesiyle pozlarını paylaşan şarkıcının dövmeleri dikkat çekti.
30.06.2023 Magazin
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde...
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde... Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler…
Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler… TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti. Peki, Aytaç Kardüz kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? TRT’nin ilk spikeri Aytaç Kardüz hakkında merak edilenler…
15.07.2022 Televizyon
Efsane spiker Aytaç Kardüz hayatını kaybetti!
Efsane spiker Aytaç Kardüz hayatını kaybetti! TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz Muğla’nın Bodrum İlçesinde hayatını kaybetti.
14.07.2022 Televizyon
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum tatili!
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum tatili! 9 yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde birbirlerine aşık olup 2017'de nikah masasına taşıyan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Bodrum'da tatil yapıyorlar.
30.06.2022 Magazin
Eski rol arkadaşları Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum tatili!
Eski rol arkadaşları Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum tatili! Hande Erçel ile ilişkisi yakın zamanda biten Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu, yakın arkadaşı Kubilay Aka ile tatile çıktı. Bodrum Yalıkavak'ta görüntülenen ünlü oyuncular sıcaktan bunalıp, kendilerini serin sulara bıraktı.
27.06.2022 Magazin
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam!
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam! Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Otobüs biletlerinin fiyatı vatandaşı isyan ettirdi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı'ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı. Otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 TL ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 TL ile 750 TL arasında ücret alıyor. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak.
20.06.2022 Ekonomi
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı
Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Artış sonrası yeni dönem başladı Otobüs bileti alacaklara kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam geldi. Tatile gidecek vatandaşlar diğer alternatif yolculuk seçeneklerine yöneldi. Son zamlarla otomobille İstanbul-Bodrum arası gidiş dönüş yolculuk tutarı benzin, otoban ve köprü geçiş ücretleri eklenince 4.000 TL’ye yaklaşıyor. İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş 2 kişilik uçak bileti 2.827 TL iken 2 kişilik gidiş-dönüş otobüs bileti ise 2.120 TL tutarında. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak. Yaz sezonu boyunca en çok otobüs bileti alınan ilk 5 destinasyon Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Adana olarak açıklandı. Seyahat severlerin satın alma eğilimleri göz önüne alındığında otobüs yolcularının %81’i tek başına seyahat etmeyi tercih ediyor. Ancak motorinin litresinin 30 lira civarına çıkmasıyla otobüs bileti fiyatları da uçağa yaklaşıyor. Bazı otobüs firmaları alım gücü fiyatlara yetişemeyen yolcular için taksitli satışlara başladı. Önümüzdeki Kurban Bayramı için gidiş dönüş bileti almak isteyenlere sadece tek yön bileti satılıyor.
19.06.2022 Ekonomi
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor!
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor! 'EastEnders' adlı TV dizisiyle çocuk yaşta ün kazanan Daniella Westbrook'un kötü alışkanlıkları, oyuncunun hem fiziksel görüntüsünü, hem de ruh sağlığını bozdu. Daha önce beş kez estetik operasyon geçiren Westbrook, altıncı kez bıçak altına yatmaya hazırlanıyor.
1.04.2022 Magazin
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi!
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi! Son olarak Fox TV'de yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde rol alan Deniz Çakır, Bodrum tatilini bitirip İstanbul'a döndü. Önceki gün arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülenen güzel oyuncu, yeni bir projede rol alacağını duyurdu.
9.01.2022 Magazin
'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz'
'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz' Müteahhitlerin fahiş fiyatlı ürün satmakla suçladığı çimento üreticileri, “Dünyadaki en ucuz çimento Türkiye’de. Müteahhitler daire fiyatlarını yüzde 50 düşürürse çimentoyu bedava veririz” iddiasında bulundu.
16.09.2021 Ekonomi
Maske kavgası tatili bitirdi!
Maske kavgası tatili bitirdi! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural’ın Bodrum tatili tatsız bitti. Corona virüs nedeniyle tüm sağlık tedbirlerini alan Ural, eşinin maske takmadan yürüyüşe çıkmasına sinirlenerek İstanbul’a döndü.
24.08.2020 Magazin
Başak Dizer: Mutlu son
Başak Dizer: Mutlu son Tatil sezonunu Bodrum'da açan Başak Dizer, oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un havuzda çekilen bir karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
2.08.2020 Magazin
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili Eşi Burak Özçivit ile Bodrum'da tatilde olan Fahriye Evcen, önceki gün güneş keyfi yaptı. Evcen'in takipçileri paylaştığı fotoğrafa, "Güneş gibi parladı" şeklinde yorumlar yaptı.
18.07.2020 Magazin
Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve Karan'ın Bodrum tatili
Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve Karan'ın Bodrum tatili Oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen Özçivit ve oğlu Karan ile Bodrum tatiline çıktı. Gazetecileri fark eden Evcen, mayolu fotoğraf vermemek için pareosunu giyerek önlem aldı.
8.07.2020 Magazin
Eda Ece’nin Bodrum tatili devam ediyor
Eda Ece’nin Bodrum tatili devam ediyor Önceki gün dostlarıyla 30'uncu yaş gününü kutlayan oyuncu Eda Ece'nin kutlamaları teknede devam etti.
23.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.