Blutv

Blutv

Son dakika blutv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan blutv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını blutv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blutv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blutv gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 blutv haberi bulunmuştur. Tüm blutv haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Vodafone TV kapandı mı? Vodafone TV neden kapandı? Vodafone’dan kullanıcılarına yeni hediye!
Vodafone TV kapandı mı? Vodafone TV neden kapandı? Vodafone’dan kullanıcılarına yeni hediye! Vodafone’un kullanıcılarına sunduğu Vodafone TV hizmeti yayın hayatına son verdi. Vodafone’da açıklama geldi. Kullanıcıların pek çoğu, Sport, S Sport 2, NBA TV, Edge Sport, Cartoon Network ve Sinema TV kanalları gibi pek çok büyük kanalı izleyebiliyordu. Platformun kapatılmasını kullanıcılara, SMS ve site üzerinden duyuran şirket, abonelerine hediye verecek. Peki, Vodafone TV neden kapandı? İşte detaylar…
2.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak?
Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak? BÖRÜ tutkunları NFT koleksiyonunun üçüncü parçasına kavuşuyor. Türkiye’nin en çok izlenen ve merakla takip edilen yapımlarından “BÖRÜ”, NFT dünyasında. arz edilen NFT koleksiyonlarının üçüncü parçası da BÖRÜ tutkunlarıyla buluşuyor. Kurt Destesi’nin ilk iki kartından oluşan toplam 20 parçalık üçüncü NFT koleksiyonu arz edilecek. Peki, Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak? İşte tüm detaylar…
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım: Onsuz ilk doğum günüm
Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım: Onsuz ilk doğum günüm Son olarak BluTV'de yayınlanan 'Saygı' adlı dizide rol alan Boran Kuzum, yeni yaşını geçtiğimiz ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Yakışıklı oyuncunun, paylaşımına düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.
2.10.2021 Magazin
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' hatırlatması
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' hatırlatması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ilgili kuruluşların çocukları ve gençleri korumak adına gerekli teknik önlemleri aldığını belirterek, "Bizler de ebeveynler olarak bu önlemleri izleme alışkanlıklarımıza entegre ederek gerekli hassasiyeti lütfen gösterelim" dedi.
7.02.2021 Gündem
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sonrası dünya çapında yapılan "Evde kal" çağrıları hızla artarken, birçok kişi iş, eğitim ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı ekranların başında daha fazla zaman geçirmeye başladı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye  taşıdı
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye taşıdı Sağlık Bakanlığı'nın corona virüsle etkin mücadele kapsamında yaptığı "evde kal" çağrısının ardından dijital yayın platformlarının ziyaretçi sayısı son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
22.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? S1F1R B1R'in yaratıcılarından, "Bir Zamanlar Adana’’dan yepyeni bir adalet hikayesi daha dizi severlerle buluştu. Sokaktaki getto hayatını anlatan yeni dizi Sokağın Çocukları dizisi Sokağın Çocukları dün yayınlandı. Sokağın Çocukları dizisi konusu nedir? Sokağın Çocukları oyuncuları kimler?
7.02.2020 Gündem
Çukur'a bomba transfer!
Çukur'a bomba transfer! Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çukur' dizisinin oyuncu kadrosuna Nejat İşler dahil oldu.
29.12.2019 Televizyon
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra Alef dizisi ile ekranlara dönüyor. İnternet kanalı Blu TV üzerinde izleyiciyle buluşacak dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Ahmet Mümtaz ve Melisa Sözen gibi oyuncuların da yer aldığı dizi sadece 8 bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef disizi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
17.12.2019 Gündem
Diziden aldı villaya yatırdı!
Diziden aldı villaya yatırdı! Gayrimenkul sektörüne yaptığı yatırımlarla bilinen Kenan İmirzalıoğlu, yeni dizisi 'Alef'ten aldığı parayı da aynı şekilde değerlendirdi.
10.11.2019 Magazin
'Behzat Ç.' hayranlarına müjde
'Behzat Ç.' hayranlarına müjde Altı yılın ardından geçtiğimiz aylarda yayınlanan 'Behzat Ç.' dizisinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak ediliyordu. Ekibin yakında ikinci sezon çekimlerine başlayacağı iddia edildi.
20.09.2019 Magazin
İmaj değiştirdi
İmaj değiştirdi Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz haftalarda çekimlerine başlanan BluTV’nin dizisi ‘Bozkır’ için imajını değiştirdi.
25.10.2018 Magazin
İnternette TV izleyen herkesin bilgileri RTÜK’e gidecek
İnternette TV izleyen herkesin bilgileri RTÜK’e gidecek Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), çıkarılan yeni yönetmelikle televizyonların internet yayınlarını izleyen herkesin kanal tercihlerine kadar bütün kişisel bilgilerine erişim hakkı kazandı.
26.09.2018 Televizyon
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin yayınlanan fragmanları büyük heyecan yarattı. Daha başlamadan konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Yaşamayanlar dizisi merak ediliyor. Yaşamayanlar dizisi hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
6.09.2018 Gündem
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin fragmanları yayınlanmış ve izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı. Daha şimdiden ilgi uyandıran Yaşamayanlar yarın ilk bölümüyle izlenebilecek. Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularını sizler için derledik.
5.09.2018 Gündem
Kötü yorumlar  gelebilir
Kötü yorumlar gelebilir KEREM Bürsin önceki akşam Etiler’de kameralara takıldı.
4.09.2018 Magazin
Vampir kerem!
Vampir kerem! BLUTV’nin henüz yayına girmeden ses getiren dizisi ‘Yaşamayanlar’da,’Vampir Dmitry’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin “500 yaşında birini keşfetmek ve psikolojisini anlamak eğlenceli bir süreç oldu.
31.08.2018 Magazin
164 yaşındaki Mia
164 yaşındaki Mia BluTV’nin vampir dizisi ”Yaşamayanlar”ın başrolünde yer alan Elçin Sangu, canlandıracağı “Mia” karakteriyle merak uyandırdı.
17.08.2018 Magazin
Sıfır Bir 4. sezon 7. bölümde neler yaşandı?
Sıfır Bir 4. sezon 7. bölümde neler yaşandı? Sıfır Bir 4. sezon 7. bölümde neler yaşandığı merak konusu oldu. Peki Sıfır Bir 4. sezon 8. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu mu? İşte Sıfır Bir dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar...
20.07.2018 Gündem
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
18.07.2018 Gündem
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz Son zamanlarda çok mu uykusuz kalıyorsunuz? Arkadaşlarınızla diziler ve filmler dışında bir şey konuşmuyor musunuz? Milyonlar artık online dizi ve film izleme platformlarıyla yeni bir bağımlılık yaşıyor
16.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Blutv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blutv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.