Gazete Vatan Logo

Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

S1F1R B1R'in yaratıcılarından, "Bir Zamanlar Adana’’dan yepyeni bir adalet hikayesi daha dizi severlerle buluştu. Sokaktaki getto hayatını anlatan yeni dizi Sokağın Çocukları dizisi Sokağın Çocukları dün yayınlandı. Sokağın Çocukları dizisi konusu nedir? Sokağın Çocukları oyuncuları kimler?

Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Blutv çok sevilen sonrasında sinema filmi çekilen Sıfır Bir dizisinden sonra sokak hayatını gerçekçi bakış açısıyla anlatan bir diziye daha imza attı. 6. Sezon boyunca yayınlanan Sıfır Bir'den sonra BLU TV yine dikat çekici bir diziyi izleyici ile buluşturdu. Sokağın Çocukları oyuncuları kimler, konusu nedir ?

SOKAĞIN ÇOCUKLARI DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Sokağın Çocukları kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini insanî bir yerden anlatıyor. "Adalet nedir?", "Bir genç sokakta nasıl ayakta kalır?" gibi sorulara iyi ve kötü değil, gri karakterler üzerinden mercek tutacak hikâye şimdi Türkiye'nin internet televizyonu BluTV'de.

Sokağın Çocukları dizisi sadece Blu Tv platformunda yayınlanıyor. BluTv üyelikleri ücretli olarak satışa sunuldu. Sokağın Çocukları yeni bölümleriyle Blu Tv'de izleyicileriyle buluşacak, iyi seyirler dileriz.

SOKAĞIN ÇOCUKLARI OYUNCULARI KİMLER?

Savaş Satış, Burak Akyüz, Onur Akbay, Gökhan Diğicibaşı, Mehmet Elmas, Vedat Karahan, Melih Konuş, Emrullah Sürmeli

Haberin Devamı