Blackrock

Blackrock

Son dakika blackrock haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan blackrock ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını blackrock haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blackrock

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blackrock gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 blackrock haberi bulunmuştur. Tüm blackrock haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı. Bitcoin, 31 bin doları aşarak 14 ayın zirvesini gördü. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan kripto para platformu müdürü Sevcan Dedeoğlu, "ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock'ın Bitcoin tabanlı ilk borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti. Fakat BlackRock tekrar başvuruda bulundu. Bu durum yatırımcıların ilgisini körükledi" dedi.
5.07.2023 Ekonomi
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne?
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? Haftanın son işlem gününde piyasalar ve gündemdeki gelişmelerin kripto para piyasalara yansıması yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dünyadaki gelişmeler nedeniyle kripto paralar da temkinli yükseliş devam ederken biraz rahatlama da söz konusu. Hafta başı Pelosi’nin Tayvan ziyareti riskleri arttırmış piyasalar olası gerginliklerin nasıl etkileyeceği konusunda risk piyasaları hareketlendirmişti. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? İşte bitcoin yorumları…
5.08.2022 Ekonomi
Değeri 2,75 milyar dolara ulaştı! Dünyanın en değerli oyun şirketleri arasına girdi
Değeri 2,75 milyar dolara ulaştı! Dünyanın en değerli oyun şirketleri arasına girdi Üçüncü yatırım turunda, 255 milyon dolarlık yeni yatırım almayı başaran Dream Games, 2,75 milyar dolar değerlemeye ulaşarak dünyanın en değerli mobil oyun şirketlerinden biri oldu.
18.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Maske takma zorunluluğu getirildi!
Maske takma zorunluluğu getirildi! Koronavirüs nedeni ile getirilen kurallara bir yenisi daha ekleniyor. Maske takma zorunluluğu başlıyor. Aşı yaptıran çalışanlar için de geçerli olacak. Tesla Nevada'da yer alan pil fabrikasındaki çalışanları için yeni kurallar getirdi. Koronavirüs pandemisi kapsamında getirilen kuralların arasında maske takma zorunluluğu yer alıyor.
9.08.2021 Ekonomi
Koronavirüs aşısı olmadıkları için 3 çalışan işten çıkarıldı
Koronavirüs aşısı olmadıkları için 3 çalışan işten çıkarıldı ABD'de Amazon, BlackRock gibi birçok dev firma, koronavirüs delta varyantı sebebiyle ofise dönüş tarihlerini ertelemeye başladı. ABD'nin havayolu şirketi United Airlines ise, çalışanlarına aşı yapmayı zorunlu kılan ilk büyük havayolu şirketi oldu. Öte yandan CNN, aşı olmadan ofise gelen 3 çalışanını işten çıkardı.
6.08.2021 Ekonomi
Evden çalışmayla ilgili flaş karar! Birçok şirket resmen duyurdu
Evden çalışmayla ilgili flaş karar! Birçok şirket resmen duyurdu Amazon, BlackRock ve Wells Fargo gibi ABD'li büyük şirketler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Delta varyantının etkisiyle hızla artan vaka sayıları sonucu ofise dönüş tarihlerini erteleme kararı aldı.
5.08.2021 Dünya
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve diğerleri...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve diğerleri... Kripto para piyasasını çalkalanıyor. Son yılların gözde yatırım araçlarından olan bitcoinde son dakika şoku yaşanıyor. Bitcoin’in ani düşüşü , Ethereum, Binance Coin ve diğerler dijital paraları da etkiledi. Kısa pozisyonların artması, hash oranındaki sert düşüş gibi nedenlerde gerileyen Bitcoin 54,000 dolar düzeyine kadar inerken, tüm piyasalarda toplam hacim de 2.0 trilyon doların altına geriledi.
20.04.2021 Ekonomi
Bitcoin'den yeni rekor! Bir eşiği daha aştı
Bitcoin'den yeni rekor! Bir eşiği daha aştı Dünyanın en popüler ve en değerli kripto para birimi olan Bitcoin yeni bir rekor kırarak 60 bin eşiğine yükseldi.
13.03.2021 Ekonomi
BlackRock 45.6 milyon liralık Tüpraş hissesi satın aldı!
BlackRock 45.6 milyon liralık Tüpraş hissesi satın aldı! Türkiye’nin en büyük petrol rafinerisi Tüpraş’ta BlackRock hisse satın almaya devam ediyor. BlackRock son yaptığı satın almayla şirketteki payını yüzde 5’in üzerine taşıdı. Toplam satın alma tutarı 45.6 milyon lira oldu.
21.12.2020 Ekonomi
Ünlü bankacı Paras Shah için şok suçlama!
Ünlü bankacı Paras Shah için şok suçlama! Citigroup’ta yılda 1 milyon sterlin kazanan ünlü bankacının kantinden sandviç çaldığı iddiası ortaya atıldı. Maaşını almasına kısa bir süre kala kantinden sandviç çaldığı gerekçesiyle iş akdi askıya alınan bankacı maaşını da alamayabilir.
4.02.2020 Dünya
Berat Albayrak’tan baş döndüren ekonomi diplomasisi
Berat Albayrak’tan baş döndüren ekonomi diplomasisi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20-Dünya Bankası-IMF toplantıları için gittiği Washington’da dünyanın önde gelen yatırım fonları, yabancı mevkidaşları ve uluslararası finans kurumlarıyla görüştü.
13.04.2019 Ekonomi
Dolara ilişkin çarpıcı yorum: Hakimiyeti bitecek
Dolara ilişkin çarpıcı yorum: Hakimiyeti bitecek Dünyanın en büyük varlık yönetim firması BlackRock’ın CEO’su Larry King'ten dolara ilişkin çarpıcı bir değerlendirme geldi. ABD dolarının küresel rezerv para statüsünün sonsuza kadar sürmeyeceğini söyleyen King, doların hakimiyetini kaybedeceğini de belirtti.
8.11.2018 Ekonomi
Savcılar, BlackRock`ın ofisini bastı
Savcılar, BlackRock`ın ofisini bastı Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock`ın Münih ofisine Alman savcılar tarafından baskın yapıldı.
7.11.2018 Ekonomi
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü
İş anlaşmaları Selman'ın yüzünü böyle güldürdü Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman önderliğinde gerçekleştirilen ‘Çöl Davosu’ olarak adlandırılan ‘Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı’nda (FII) batının sözde protestosuna rağmen 56 milyar dolarlık iş anlaşması yapıldı.
26.10.2018 Ekonomi
Alman şirketten Suudi Arabistan kararı
Alman şirketten Suudi Arabistan kararı Deutsche Bank üst düzey yetkilisi (CEO) Christian Sewing’ın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde 23-25 Ekim'de Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağı bildirildi.
19.10.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a bir şok daha!
Suudi Arabistan'a bir şok daha! ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ev sahipliğinde Riyad'da düzenlenecek "Geleceğe Yatırım Girişimi" (FII) konferansına katılmayacağını açıkladı.
18.10.2018 Dünya
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok!
Suudi Arabistan'a şok üstüne şok! Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağını açıkladı. Bu kararın ardından Hollanda ve İngiltere de Riyad'a gitmeme kararı aldı.
18.10.2018 Dünya
IMF Başkanı da Riyad'daki konferansa katılmayacak
IMF Başkanı da Riyad'daki konferansa katılmayacak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde gelecek hafta Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmaktan vazgeçenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. IMF Başkanı Christine Lagarde, "Çöldeki Davos" olarak nitelendirilen konferanstan çekildiğini açıklayan son isim oldu.
17.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de yatırımcılarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yatırımcılarla bir araya geldi.
14.05.2018 Siyaset
Flaş kripto para uyarısı! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz
Flaş kripto para uyarısı! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz BlackRock Yatırım Enstitüsünün haftalık raporunda, yatırımcıların her şeyi kaybetmeye hazır oldukları takdirde kripto para birimlerine yatırım yapmayı düşünmeleri gerektiği söylendi.
27.02.2018 Ekonomi
Türkiye’nin enerjisine ABD’li fonlardan güven
Türkiye’nin enerjisine ABD’li fonlardan güven ABD yönetimi YPG/PYD’ye olan desteğini esirgemezken, ABD sermayesi ise Türkiye’nin enerjisine inandı. EnerjiSa’nın arzında 2 ABD’li fon Moon Capital ve Fidelity toplamda % 13 hisse aldı. İngiliz Blackrock da % 8.23 hissenin sahibi oldu
5.02.2018 Ekonomi
Helikopterden para atma dönemi bitiyor
Helikopterden para atma dönemi bitiyor Piyasalara destek olmak için tahvil alımlarıyla 4.5 trilyon dolarlık bilançoya ulaşan Fed, artık havadan para dağıtmayacak. Vadesi gelen tahvillleri yenilemeyecek, politikasını sıkılaştıracak
6.04.2017 Ekonomi
Çin’in borcu ABD’deki gibi riskli değil!
Çin’in borcu ABD’deki gibi riskli değil! Uzmanlar tarafından sık sık 2008 finansal krizi öncesi ABD’ye benzetilen Çin’in borç yapısı yeni bir rapora göre endişe edildiği gibi bir kriz tetiklemeyecek.
30.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Blackrock ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blackrock haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.