Birkan Sokullu Kimdir

Birkan Sokullu Kimdir

Birkan Sokullu (6 Ekim 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve mankendir. Sokullu, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey’de 3.'lük derecesi var. 13 Temmuz 2012' de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Birkan Sokullu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birkan sokullu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 birkan sokullu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm birkan sokullu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın romantik tatili: Aşk dolu paylaşım
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın romantik tatili: Aşk dolu paylaşım Dört yıldır aşk yaşayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'un ardından rotalarını İtalya'ya çevirdi. Tatillerine Capri adasında devam eden ikili, aşk dolu paylaşımlarıyla gündeme geldi.
10.08.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama!
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama! Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor'un yer aldığı tarihi/dram dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. 13 hafta süren ekran mecerası bu akşam bitecek Yüz Yıllık Mucize dizisinin senaristinden ise şaşırtan bir paylaşım geldi.
15.06.2023 Televizyon
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı Rol aldığı dizisinin final yemeğinden çıkan Ebru Şahin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın da kendisini yalnız bırakmadığı görüldü.
10.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede? Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
27.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor!
Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor! Yüz Yıllık Mucize 6 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal konağa taşınıyor. Harika, "Sen geçmişte mutsuz oldun diye ben de mi mutsuz olayım" diyerek Süreyya'ya resti çekti.
20.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş Yüz Yıllık Mucize 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor. Süreyya Harika'ya, "O adam benim hayatımda gördüğüm en berbat en alçak adam" diyerek uyardı. Uzun süredir gizlenen sır da ifşa oldu.
14.04.2023 Televizyon
Yüzyıllık Mucize nerede çekiliyor? Star TV dizisi Yüz Yıllık Mucize hangi il, ilçelerde çekiliyor?
Yüzyıllık Mucize nerede çekiliyor? Star TV dizisi Yüz Yıllık Mucize hangi il, ilçelerde çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize hangi il ve ilçelerde çekiliyor?
6.04.2023 Televizyon
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını!
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını! 1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.
2.04.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı?
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı? Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Cemre Gümeli'nin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal, Harika'nın Süreyya'nın yeğeni olduğunu bile bile elinde çiçekle evine gidiyor. Kemal, "Harika'ya baktığımd hayal ediyorum, tekrar nefes alıyorum" dedi.
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize gerçek mi?
Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize gerçek mi? Yüz Yıllık Mucize dizisi hikayesi gerçek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı Yüz Yıllık Mucize dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Necip Memilli ve Zerrin Tekindor'un da oyuncu kadrosunda yer aldığı Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?
30.03.2023 Magazin
Ali Tahir kimdir? Ali Tahir gerçekte var mı? 02:28 ne anlama geliyor?
Ali Tahir kimdir? Ali Tahir gerçekte var mı? 02:28 ne anlama geliyor? Yüz Yıllık Mucize Ali Tahir kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Yüz Yıllık Mucize 1. bölümüyle STAR TV'de bu akşam ekrana geldi. 1893'te doğan ve 1921 yılında Sakarya'da şehit düşen Ali Tahir'in hikayesinin merak edildiği Yüz Yıllık Mucize'de Ebru Şahin de roman yazarı olarak ön plana çıkıyor. Peki Ali Tahir gerçekte var mı? 02:28'in Ali Tahir için önemi ne?
30.03.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler?
Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Lavanta Konağı dizisi isim değiştirerek Yüz Yıllık Mucize adını aldı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimler?
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize hangi semtlerde çekiliyor?
Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize hangi semtlerde çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu farklı kurgusu ve hikayesiyle dikkat çeken Yüz Yıllık Mucize dizisi hangi ilde, hangi semtlerde çekiliyor?
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolünde olduğu dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Asıl mesleği avukatlık olan Harika aynı zamanda roman da yazmaktadır. Öte yandan Ali Tahir kurtuluş savaşında şehit olur. Ancak defnedilirken bir mucizeyle hayatta kalır. Necip Memill, Zerrin Tekindor gibi ustaların da yer aldığı Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize dizisinde 02:28'de ne olacak? Ali Tahir intihar mı edecek?
Yüz Yıllık Mucize dizisinde 02:28'de ne olacak? Ali Tahir intihar mı edecek? Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolünde olduğu dizide 1921 yılında Sakarya savaşında şehit düşen 130 yaşındaki Ali Tahir ve asıl mesleği avukatlık olan Harika'nın hikayesi işleniyor. Ancak Ali Tahir ile ilgili 02:28 detayı merak konusu oldu. Ali Tahir 02:28'de intihar mı edecek?
25.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize 2. bölüm fragmanı: 130'luk Ali Tahir, Harika'nın babanesiyle aşk yaşadı mı?
Yüz Yıllık Mucize 2. bölüm fragmanı: 130'luk Ali Tahir, Harika'nın babanesiyle aşk yaşadı mı? Yüz Yıllık Mucize 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı Yüz Yıllık Mucize farklı hikayesiyle 2015 yapımı The Age of Adaline filmini hatırlatmasıyla dikkat çekti. Öte yandan Süreyya'nın gençliğini oynayan Cemre Gümeli'nin de dizideki performansı dikkat çekti. Peki Yüz Yıllık Mucize yeni bölümde neler olacak?
24.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı, konusu nedir?
Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı, konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize hangi askerin hayat hikayesi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu yapım tarihsel bir konuyu ele alıyor 130 yaşındaki Ali Tahir ve Harika arasında geçen hikaye şimdiden merak konusu oldu. Peki Yüz Yıllık Mucize dizisi uyarlama mı, konusu nedir?
14.03.2023 Magazin
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Lavanta Konağı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak sürüyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ismi önce Ab-ı Hayat daha sonra Lavanta Konağı olarak değiştirilen dizinin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönetmenliğini yaptığı Lavanta Konağı, Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki Lavanta Konağı dizisi konusu nedir? Lavanta Konağı oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor?
1.02.2023 Televizyon
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi!
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendikten sonra ilk kez görüntülendi! Şu sıralar tiyatro ile ekranlarda olan Aslı Enver, bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu ve eşi yan yana ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Enver, Berkin Gökbudak'ın 8 yaşındaki oğluyla aralarının nasıl olduğunu açıkladı.
19.12.2022 Magazin
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası!
'Hilal Altınbilek setteki istekleri yüzünden diziden çıkarıldı' iddiası! Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hilal Altınbilek'in, Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacağı yeni bir dizide yer alacağı açıklanmıştı. Ancak ünlü isim, beklenmedik bir şekilde projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın sebebinin, Altınbilek'in setteki istekleri yüzünden diziden çıkarılması olduğu iddia edildi.
17.12.2022 Magazin
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı! Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.
15.12.2022 Magazin
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı!
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı! Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, geçtiğimiz gün trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı. Hakkında cezai işlem uygulanan Gürkaynak, "Telefonda harita açıktı" açıklamasını yaptı.
19.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birkan Sokullu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birkan sokullu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.