Gazete Vatan Logo

Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?

Lavanta Konağı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak sürüyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ismi önce Ab-ı Hayat daha sonra Lavanta Konağı olarak değiştirilen dizinin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönetmenliğini yaptığı Lavanta Konağı, Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki Lavanta Konağı dizisi konusu nedir? Lavanta Konağı oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor?

Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu Lavanta Konağı dizisi için geri sayım başladı. Ab-ı Hayat olarak çekimlerine başlanan ancak daha sonra ismi Lavant Konağı olarak değiştirilen dizde Kuvayı Milliye'den bu yana hep 30 yaşında görünen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Peki Lavanta Konağı ne zaman başlıyor? Lavanta Konağı hangi kanalda?

LAVANTA KONAĞI HANGİ KANALDA?

Senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı Lavanta Konağı dizisi Star tv kanalında yayınlanacak.

LAVANTA KONAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Uzun süredir merakla beklenen Lavanta Konağı dizisinin başlama tarihi henüz açıklanmadı.

LAVANTA KONAĞI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Birkan Sokullu'nun Kemal ve Ali Tahir, Ebru Şahin'in Harika karakterini canlandıracağı Lavanta Konağı dizisinde Kuvayi Milliye'den beri hep 30'lu yaşlarda görünen bir adamın zamansız hikâyesi anlatılıyor.

LAVANTA KONAĞI OYUNCU KADROSU

Dizide Birkan Sokullu ve Ebru Şahin ikilisine;

Zerrin Tekindor, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz, Necip Memili, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan eşlik ediyor.

Haberin Devamı