Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor!
Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm fragmanı: Kemal Konağa taşınıyor, Harika ve Süreyya birbirine düşüyor! Yüz Yıllık Mucize 6 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal konağa taşınıyor. Harika, "Sen geçmişte mutsuz oldun diye ben de mi mutsuz olayım" diyerek Süreyya'ya resti çekti.
20.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş Yüz Yıllık Mucize 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor. Süreyya Harika'ya, "O adam benim hayatımda gördüğüm en berbat en alçak adam" diyerek uyardı. Uzun süredir gizlenen sır da ifşa oldu.
14.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı?
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı? Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Cemre Gümeli'nin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal, Harika'nın Süreyya'nın yeğeni olduğunu bile bile elinde çiçekle evine gidiyor. Kemal, "Harika'ya baktığımd hayal ediyorum, tekrar nefes alıyorum" dedi.
30.03.2023 Televizyon