Bir Zamanlar Kıbrıs

Bir Zamanlar Kıbrıs

Son dakika Bir Zamanlar Kıbrıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Zamanlar Kıbrıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir zamanlar kıbrıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 bir zamanlar kıbrıs haberi bulunmuştur. Tüm bir zamanlar kıbrıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde ekranlarda olan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu şimdi ise estetik yorumuyla gündemde.
24.11.2022 Magazin
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları!
Oyuncu Mehmet Aykaç ve kız arkadaşının panik anları! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Etkileyici' dizisiyle kamera karşısında geçen oyuncu Mehmet Aykaç, önceki gece kız arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Aykaç, gazetecilerin sorularına yanıt vermeyerek kız arkadaşından uzaklaşırken, gizemli kadın ise "Neden çekiyorsunuz?" diyerek; muhabirlere bağırdı.
14.11.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
Pelin Karahan 'fiyatlar çok uçuk' deyip isyan etti: 'Evde yemek daha kârlı'
Pelin Karahan 'fiyatlar çok uçuk' deyip isyan etti: 'Evde yemek daha kârlı' Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan, Bodrum'da bazı restoranlarda karşılaştığı yüksek fiyatlara tepki gösterdi. ‘Fiyatlar çok uçuk’ diyen güzel oyuncu “Biz daha çok evde yedik, evde yemek daha kârlı yani” dedi.
27.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç birlikteliğini ilan etti...
Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç birlikteliğini ilan etti... Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde birlikte rol alan Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç'ın set arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Karadeniz turunu tamamlayan Gülper Özdemir ile Mehmet Aykaç rotasını Batum'a çevirdi. İkili, sosyal medyadan aşklarını ilan etti.
5.04.2022 Magazin
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti!
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti! 'Bir Zamanlar Kıbrıs' adlı dizisi final yapan ünlü oyuncu Pelin Karahan son haliyle şaşırtıyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken güzel oyuncu kickboksa başladı.
11.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün?
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? TRT 1’de ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devamı “Kıbrıs Zafere Doğru” için heyecanlı bekleyiş devam ediliyor. Erenköy savunması ile büyük ses getiren yeni sezon fragmanı sonrası Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlayacak, hangi gün? gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon yayın tarihi, günü ve saati ile konusu.
15.10.2021 Gündem
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği!
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği! TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde 'İnci' karakterini canlandıran Pelin Karahan imaj değişikliğini Instagram hesabından paylaştı.
12.10.2021 Magazin
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor?
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlıyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezon bölümleri merak ediliyor. 9. Bölüm ile sezon finali yapan dizi, dizlerin yeni sezon bölümlerini yayınlamasıyla araştırılmaya başlandı. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Sezon ne zaman başlayacak? Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı?
23.09.2021 Gündem
Pelin Karahan yardım için sergi açacak!
Pelin Karahan yardım için sergi açacak! Pelin Karahan’ın hobi amaçlı yapmaya başladığı resimlerinin ünü yayılıyor. Yardım dernekleri, sadece kendi duvarlarını süslemek için yaptığı tablolarını sergilesin diye ünlü oyuncuya teklif üzerine teklif yapıyor.
22.09.2021 Magazin
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi
Oyuncu Devrim Saltoğlu dünyaevine girdi 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Rauf Denktaş'a hayat veren Devrim Saltoğlu ikinci kez dünya evine girdi.
23.08.2021 Magazin
Pelin Karahan fiziği ve bronz teniyle bakışları üzerine çekti
Pelin Karahan fiziği ve bronz teniyle bakışları üzerine çekti Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde ‘İnci' karakterine hayat veren Pelin Karahan tatilden beğeni toplayan kareler paylaştı. Yeni sezon için enerji toplayan güzel oyuncu, düzgün fiziği ve bronz teniyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
20.08.2021 Magazin
Ahmet Kural evleniyor! Düğün tarihi belli oldu
Ahmet Kural evleniyor! Düğün tarihi belli oldu Çağla Gizem Çelik'le aşk yaşayan Ahmet Kural, düğün tarihini açıkladı.
14.08.2021 Magazin
İkinci yıl kutlaması
İkinci yıl kutlaması ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin sezon finalinden sonra ABD’ye giden Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Şahin’le ikinci yılını kutladı.
28.06.2021 Magazin
Pelin Karahan'dan bikinili görüntü açıklaması! 'Gıcık bir şey'
Pelin Karahan'dan bikinili görüntü açıklaması! 'Gıcık bir şey' Rol aldığı 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisi sezon finali yapınca soluğu Bodrum'da alan Pelin Karahan, gözde tatil bölgesinde çekilen bikinili görüntülerinde hep ters ışık kurbanı olduğunu söyledi.
26.06.2021 Magazin
'Eğitim için İspanya'ya gidiyorum'
'Eğitim için İspanya'ya gidiyorum' Gülper Özdemir, başrolünde yer aldığı ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin sezon finalinden sonra durmak bilmiyor.
19.06.2021 Magazin
"Bir Zamanlar Kıbrıs" oyuncularından anlamlı ziyaret
"Bir Zamanlar Kıbrıs" oyuncularından anlamlı ziyaret TRT 1'in iddialı dizisi "Bir Zamanlar Kıbrıs"ın oyuncuları Doktor Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş'ın mezarını ziyaret etti.
14.05.2021 Kültür Sanat
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı)
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı) Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT ekranlarında her hafta perşembe günü yayımlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin TRT 1 yayın akışı içerisinde yer almaması izleyiciler meraklandırdı. Dizinin takipçileri arama motorlarına yönelerek “Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yok mu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi neden yok?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
13.05.2021 Gündem
Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine usta oyuncu Demir Karahan katıldı
Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine usta oyuncu Demir Karahan katıldı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin kadrosuna usta oyuncu Demir Karahan dahil oldu.
29.04.2021 Televizyon
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt
EOKA için özel pul bastırılmıştı! Fuat Oktay'dan Rum Kesimi'ne sert yanıt Rum Yönetimi, Kıbrıslı Türkleri acımasızca katleden terör örgütü EOKA için özel pul bastırmıştı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin EOKA provokasyonuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan sert yanıt geldi.
2.04.2021 Siyaset
'Bir Zamanlar Kıbrıs' başlıyor!
'Bir Zamanlar Kıbrıs' başlıyor! TRT 1’in; güçlü oyuncu kadrosu, sarsıcı hikayesi ve büyük prodüksiyonuyla dikkat çeken yeni dizisi 'Bir Zamanlar Kıbrıs', bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.
1.04.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir zamanlar kıbrıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.