Bingöl Pkk

Bingöl Pkk

Son dakika Bingöl PKK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bingöl PKK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bingöl PKK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bingöl Pkk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bingöl pkk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.619 bingöl pkk haberi bulunmuştur. Tüm bingöl pkk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bingöl'de patlama: 1 asker yaralandı
Bingöl'de patlama: 1 asker yaralandı Bingöl'ün Yayladere İlçesi Gökçedalı Köyü kırsalında arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle bir asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de çatışmada 3 terörist ölü ele geçti
Bingöl'de çatışmada 3 terörist ölü ele geçti Bingöl'ün Adaklı İlçesi kırsalında operasyonlar devam ederken, çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü, 2 terörist ise kaçtı. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ediyor. Merkez ve 7 ilçeye bağlı 25 bölgede de 1 Eylül tarihine kadar geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de 11 terörist öldürüldü
Bingöl'de 11 terörist öldürüldü Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger: Dün 6, bugün 5 terörist cesedi ele geçirildi. Öldürülen terörist grubu, 2 polisimizin şehit olduğu saldırının failleri olabilir
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de PKK cephaneliği bulundu
Bingöl'de PKK cephaneliği bulundu Bingöl kırsalında güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda bir ağıl ve depoda yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Mesut Hakkı Caşın, ‘PKK yenileceğini anladığı için...'
Mesut Hakkı Caşın, ‘PKK yenileceğini anladığı için...' PKK'lı teröristlerin örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olmaları ve örgütün içinde bulunduğu durumu AA muhabirine değerlendiren Caşın, terör örgütünün çatışmayı kırsaldan yerleşim merkezlerine taşımakla hata ettiğini, halkın PKK'ya destek vermediğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
PKK üç ilde saldırdı! Yaralılar var
PKK üç ilde saldırdı! Yaralılar var Bingöl'de güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi hafif şekilde yaralandı. PKK'lı teröristler tarafından demiryoluna döşenen el yapımı bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Veli Ateş'in ardından başlatılan operasyon kapsamında 2 terörist öldürüldü. Siirt'te de PKK'lıların polis lojmanındaki nöbet tutan polislere uzan namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'dan Kürt halkına tehdit mektubu!
PKK'dan Kürt halkına tehdit mektubu! Kürt halkına nasıl zulmediyorlar. İşte kanıtı...
29.09.2021 Gündem
151 sanığa toplam 5.400 yıl isteniyor
151 sanığa toplam 5.400 yıl isteniyor KCK davasında 103’ü tutuklu 151 sanık yargılanıyor...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen narkotik operasyonlarında 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
23.08.2023 Gündem
12 ilde terör örgütlerine finansman sağlayanlara operasyon: 20 gözaltı
12 ilde terör örgütlerine finansman sağlayanlara operasyon: 20 gözaltı Mardin merkezli 12 ilde terör örgütleri DEAŞ, PKK/KCK, PYD/YPG’ye finansman sağlayanlara yönelik düzenlenen operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. 2 şüpheli için de yakalama çalışması başlatıldı.
31.05.2023 Gündem
21 ilde terör operasyonu: 110 gözaltı
21 ilde terör operasyonu: 110 gözaltı Diyarbakır merkezli 21 ilde terör operasyonu düzenlendi, 110 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan 4 ailenin çocuklarını dağa götüren terör işbirlikçileri de bulunuyor.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Bingöl'de 464 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-7 Şehit Güvenlik Korucusu Ali Kalan Operasyonu" başlatıldı.
31.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, okul önlerinde uyuşturucu satanların ayaklarının kırılması talimatının sonuç verdiğini belirtti. Talimatını yineleyen Soylu, "Okulların önünde uyuşturucu satanları görürseniz ayaklarını kırın dediğimde bana kızıyorlardı. Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar" dedi.
26.10.2022 Siyaset
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir?
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ mali yapılanmasına yönelik düzenlenen ve gizlilikle yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyona 'Gazi Turgut Aslan' adı verildi. Basın toplantısında Soylu'nun yanında, 15 Temmuz’da darbeciler tarafından başından vurulan, Devlet Övünç Madalyası sahibi Emniyet eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan da vardı. Peki, Gazi Turgut Aslan kimdir?
18.10.2022 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Mersin’deki eylem Amerika merkezlidir
Bakan Soylu: Mersin’deki eylem Amerika merkezlidir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısına ilişkin, "Bu eylem, Amerika merkezli bir eylemdir" dedi.
1.10.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bingöl Pkk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bingöl pkk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.