Billboard

Billboard

Son dakika billboard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan billboard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını billboard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Billboard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan billboard gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 billboard haberi bulunmuştur. Tüm billboard haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmamasına sert tepki gösterdi. Billboard krizinin detaylarını anlatan Meral Akşener, "Basımı yapılan billboardlarımızın fotoğrafları çekilmiş, gönderilmiş. Bunları asmayacaksınız, bunları yumuşatın, denmiş. Şirket de korkmuş. Bunun peşini bırakmayacağız " dedi. Özgür Özel'e de tepki gösteren Akşener, "Referandum döneminde Kılıçdaroğlu'na gidin sorun Akşener'e 1 kuruş yardım yapmış mı? Ben sizden partimize katkı istedim mi? Sizden istemedik, size kazandırdık" ifadelerini kullandı.
31.01.2024 Gündem
CHP'den İYİ Parti'ye afiş sansürü! 'Elinizden geleni ardınıza koymayın'
CHP'den İYİ Parti'ye afiş sansürü! 'Elinizden geleni ardınıza koymayın' İYİ Parti, seçim afişlerinin CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Gündem
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı Ordu'nun Altınordu ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Eda Toru, Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı. 
25.06.2023 Yaşam
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı!
Okan Bayülgen yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Okan Bayülgen, Hollywood Vampires konserine gitti. Saçlarını Mohikan stili kestiren ünlü şovmeni gören tanıyamadı.
12.06.2023 Magazin
Kerem Bursin'e hayranlarından sürpriz doğum günü kutlamaları!
Kerem Bursin'e hayranlarından sürpriz doğum günü kutlamaları! Yakında Kanal D ekranlarına yeni bir dizi ile dönecek olan Kerem Bürsin’in hayranları doğum gününü çok özel sürprizlerle kutladı.
4.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Lana Del Rey'den güzel haber!
Lana Del Rey'den güzel haber! İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Lana Del Rey, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandığı öğrenildi.
30.03.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı son olarak Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Tilki, neredeyse çevresindeki tüm arkadaşlarının ressam olduğunu paylaştı. Ünlü isim, muhabirlerin "Evde tablolarınız var mı?" sorusu üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
14.11.2022 Magazin
Bakanlıktan 81 ile flaş genelge! Zorunlu olacak, 1 hafta boyunca...
Bakanlıktan 81 ile flaş genelge! Zorunlu olacak, 1 hafta boyunca... İçişleri Bakanlığı, 7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla 81 il valiliğine genelge gönderdi. Genelgede her yıl mayıs ayının ilk cumartesi gününün “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, takip eden haftanın ise “Karayolu Trafik Haftası” olduğu belirtilerek, emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik güvenliği konusunda halkı bilinçlendirmek için çalışmalar yapılacağı kaydedildi.
6.05.2022 Gündem
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti!
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti! 1960’lı yıllarda 'gençlik ikonu' olarak tanınan Bobby Rydell 79 yaşında hayata veda etti. Sanatçının koronavirüse bağlı olmayan zatürre nedeniyle öldüğü açıklandı.
6.04.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Gülçin Ergül, New York Times Square’de!
Gülçin Ergül, New York Times Square’de! 13 Aralık'ta Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi. Ünlü şarkıcının fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.
28.12.2021 Magazin
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor!
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor! İnternetten alışveriş yapmak popüler olsa da özellikle koronavirüs ile birlikte büyük artış gösterdi. En çok alışveriş yapılan sitelerde bile artık sahte ve taklit ürünlerle karşılaşmak mümkün. Son zamanlarda internetten alışveriş yapan hemen herkesin bir sahte ürün hikayesi var. Alışveriş oranlarının arttığı bu dönemde mağduriyetler yaşanıyor. Peki Nasıl alışveriş yapacağız? Sahte ürün satın alan tüketici ne yapmalı? Taklit ürün nasıl anlaşılır? İşte uzmanların yanıtları...
25.07.2021 Ekonomi
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler!
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler! Soul ve caz müziğin kraliçesi Amy Winehouse'un ölüm yıldönümünde anılıyor. Aramızdan ayrılışının 10. yılında pek çok kişi Amy Winehouse'un hayatını merak ediyor. Hala en büyülü seslerden biri kabul edilen Amy Winehouse, "Back To Black" albümü dünyada en çok dinlenen albümler arasında yer alıyor. Peki, Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse ölüm nedeni ne? Amy Winehouse kaç yaşında öldü? Amy Winehouse hayatı, albümleri ve şarkıları!
24.07.2021 Kültür Sanat
Eminem'den yeni rekor
Eminem'den yeni rekor Eminem’in yeni şarkısı ‘Killer’, YouTube’da altı günde 5 milyon dinlenme sayısına ulaştı
4.06.2021 Magazin
Belediye başkanı öldürülmüştü! Müebbet istemi
Belediye başkanı öldürülmüştü! Müebbet istemi Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı MHP'li İhsan Öztoklu'yu (42) yırtılan afiş nedeniyle çıkan tartışmada bıçaklayarak, öldürmekle suçlanan tutuklu sanık Abdurrahman Koç'un (26), adli tıp raporunda aklı ve ruh sağlının yerinde olduğu belirtildi. Yargılama devam ederken, cumhuriyet savcısı da mütalaasında sanığa 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilmesini istedi. Koç'un babası, öldürülen Öztoklu'nun selefi ve yerel seçimlerde İYİ Parti'den belediye başkan adayı olan tutuksuz sanık Abdullah Koç'un (52) ise olayı azmettirdiği için aynı cezayı alması talep edildi. Tutuksuz diğer 3 sanığa da 'suçun işlenmesine yardım etmek'ten 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.
19.02.2021 Yaşam
Ümit Erdim ifade verdi: 'Şikayetçiyim!'
Ümit Erdim ifade verdi: 'Şikayetçiyim!' Ümit Erdim, dört yıl önce Kayseri'deki bir kafenin sosyal medya reklamı için çektirdiği görüntülerin şehrin havalimanının girişindeki dev billboardda izinsiz kullanılması nedeniyle şikayetçi olmuştu. Erdim, açılan davada ifade verdi.
24.01.2021 Magazin
Aylin Coşkun'la davalık olan iş adamı kabusu anlattı! 'Kafama silah dayadı ve...'
Aylin Coşkun'la davalık olan iş adamı kabusu anlattı! 'Kafama silah dayadı ve...' İş adamı Tevfik Cantemur, şarkıcı Aylin Coşkun’un kendisini tehdit ve şantajla zorla senet imzalattığı iddialarıyla, şarkıcı Coşkun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cantemur, 'Toplamda 51 milyon liralık bir ödeme yaptım, gayrimenkul verdim, ellerinde de çek ve senetlerim var bunların her kuruşuna kadar belgelerim var. Aylin Coşkun’un evine çağrıldım benden artık nakit olarak bir şey gelmeyince gayrimenkul istediler, bende direndiğim için daha önce hiç tanımadığım birisi kafama silah dayadı ve ertesi gün gayrimenkulümü vermek zorunda kaldım. Aylin Coşkun ile yemekte evde çekilen fotoğrafları ailem ile şantaj yaparak bana gösterdiler.' dedi.
26.06.2020 Gündem
Maluma ilk kez İstanbul'a geliyor!
Maluma ilk kez İstanbul'a geliyor! Grammy ödülü kazanan Maluma 11:11 dünya turu kapsamında İstanbul'a geliyor. 4 Nisan 2020'de Ülker Sports Arena'da sevenleriyle buluşacak.
23.01.2020 Kültür Sanat
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından Mor ve Ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Billboard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki billboard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.