Bileklik

Bileklik

Son dakika bileklik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bileklik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bileklik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bileklik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bileklik gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 bileklik haberi bulunmuştur. Tüm bileklik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marteniçka bileklik ne zaman takılır? Marteniçka bilekliğinin anlamı nedir, Marteniçka ile kaç dilek dilenir?
Marteniçka bileklik ne zaman takılır? Marteniçka bilekliğinin anlamı nedir, Marteniçka ile kaç dilek dilenir? Kırmızı ve beyaz iplerden yapılan bileklikler, insanların doğanın canlanışını, sağlık, mutluluk ve şans getireceğine inandığı sembolik nesnelerden biridir. Marteniçka, eski Balkan geleneğinin günümüze yansıyan bir örneği olarak baharın gelişini temsil eder. İlk cemrenin havaya düşmesiyle Marteniçka bilekliklerinin ne zaman takılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Marteniçka bileklik ne zaman takılır? Marteniçka bilekliğinin anlamı nedir, Marteniçka ile kaç dilek dilenir?
20.02.2024 Gündem
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Taşlardan yapılan takılar çoğu zaman insanlar için aksesuar olmaktan öte anlamlar taşımaktadır. Siyah turmalin gibi taşlar benzersiz özellikleri nedeniyle farklı bir değere sahiptir. Benzersiz renk tonlarından iyileştirici özelliklerine kadar siyah turmalin taşlarından yüzyıllardır yararlanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları...
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları... Lav taşı volkanların patlaması ve akan sıvının kuruması ile ortaya çıkar. Lav taşı bazalt taşı olarak da bilinen yarı değerli bir taştır.
2.02.2024 Yaşam
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları...
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları... Sodalit taşı magmatik kayaçlarda oluşan ve çivit mavisi rengi ile birçok kişinin dikkatini çeken doğal taşlardandır. Sodalit taşı akıl taşı, nirvana taşı ya da mantık taşı olarak da bilinmektedir.
1.02.2024 Yaşam
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları...
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları... Kaplan gözü taşı, yeraltından çıkarılan, kıymetli ve birçok faydası olan doğal bir taştır. Kuvars taş grubuna ait olan kaplan gözü taşı, özellikle Afrika, Avustralya, Hindistan ve Meksika’ da bulunur. Kaplan gözü taşı, enerji veren, kişinin birçok problemlerine fayda sağlayan bir taş olmasıyla bilinir.
1.02.2024 Yaşam
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları...
Kehribar Taşı Özellikleri Nelerdir? Kehribar Taşının En Bilinen Faydaları... Kehribar taşı, çamgiller ailesine mensup olan pinus succinifera ağacının reçinelerinden ortaya çıkan bir taştır. Reçinelerin fosil haline gelmesi ile ortaya kehribar taşı çıkmaktadır.
31.01.2024 Yaşam
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Gerçeğinden farksız ürünler, 20 liradan 800 liraya kadar alıcı buluyor.
19.01.2024 Gündem
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları...
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları... Turkuaz taşı ismini Fransızca pierre turkuaz ifadesinden almaktadır. En değerli taşlardan biri olan turkuaz taşı yeryüzünün yeşil rengini, gökyüzünün de mavi rengini barındırmaktadır.
13.01.2024 Yaşam
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşlar, özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Kendi kendine oluşan ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken doğal taşlar, birçok yerde kullanılmakta ve faydalarından yararlanılmaktadır. Çeşitli doğa olayları ile oluşan ve bir araya gelen bu taşlar, son derece faydalıdır.
12.01.2024 Yaşam
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır? Miras ya da büyük satıştan kar elde etmek üzerine rüyada altın bileklik görmek yorumlanır. Genel çerçevede rüya sahibi için maddi açıdan iyi bir noktaya gelmek biçiminde ifade edilmektedir. Kısmetin açılacağı, iş ya da özel hayatında istediklerini elde edeceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları...
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları... Ametist, kuvars grubunda yer alan bir taştır. Etki olarak da en güçlü doğal taşlardan biri olan ametist taşının kullanım alanları genelde aksesuarlardır.
5.01.2024 Yaşam
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı!
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir pırlanta markasının yüzü oldu. Basın toplantısının yapıldığı otele çocuklarıyla gelen ünlü çift, basın toplantısında ay yıldızlı bileklikleriyle poz verdi.
6.12.2023 Magazin
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler
Hande Ataizi'nin galada 1 milyon dolarlık bileklik takmış! 2 tane koruma göndermişler Dijital bir platformda yayına giren Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminin galası kıyafetleriyle konuşulmaya devam ediyor. Filmin Firdevs'i Hande Ataizi, tarzı ve aksesusarlarıyla dikkat çekerken, Farah Zeynep Abdullah’ın giydiği kıyafet dalga konusu oldu. Kolundaki bilekliğin bir milyon dolar olduğunu söyleyen Ataizi'nin yanında mücevher için iki tane de koruma gönderildiği öğrenildi.
17.11.2023 Magazin
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı Şanlıurfa’da İzol aşiretinin kanaat önderi iş adamı Cihan İzol’un avukat oğlu Ferman İzol ile iş insanı Celal Özdiker’in kızı mimar Aslı Özdiker, yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
7.10.2023 Yaşam
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün
Akıllı saat sahiplerine kötü haber! Kolunuza takmadan bir kez daha düşünün Akıllı saat sahiplerinin pek de hoşuna gitmeyecek bir bilgi verelim: Yeni bir araştırma test edilen 20 farklı akıllı saat bilekliğinin yüzde 95'inde hastalığa neden olabilecek bakteriler tespit etti. Florida Atlantic Üniversitesi'ndeki araştırma ekibi, bunlarda tümü belirli koşullar altında enfeksiyonlara neden olabilen potansiyel olarak patojenik Staphylococcus, Enterobacteria (Escherichia coli gibi) ve Pseudomonas türlerini buldu. Çalışma Advances in Infectious Diseases adlı akademik dergide yayınlandı.
5.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Hande Erçel'den dikkat çeken bileklik detayı!
Hande Erçel'den dikkat çeken bileklik detayı! Oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın aşkı dolu dizgin sürüyor. Uzun süredir birlikte tatil yapan ünlü çift, aşka geldi. İkili, romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaştı. Erçel, son olarak tekneden paylaştığı pozlarda bilekliğinde görülen bir detay ile dikkat çekti.
2.08.2023 Magazin
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Kavurucu sıcaklarla ilgili yeni açıklama: Bunlar daha iyi günlerimiz
Kavurucu sıcaklarla ilgili yeni açıklama: Bunlar daha iyi günlerimiz Kavurucu sıcaklarla ilgili son dakika uyarısı! Sıcak hava dalgalarının tıpkı sel ve taşkın gibi doğal afet olarak değerlendirilmesi gerektiğine ilişkin acil çağrı yapıldı. Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, “Bunlar daha oldukça iyi günlerimiz” diyerek sıcakların ulaşacağı dereceyi ve büyük artışın nedenlerini tek tek anlattı.
28.07.2023 Yaşam
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı ama son ana kadar dolandırıldığını fark etmedi. Ankara’da sosyal medyadan tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyleyen bir kişi, 60 bin lirasının dolandırıldığını iddia etti. Mağdur olduğunu söyleyen vatandaş, düştüğü tuzağın detayları ile anlattı.
14.07.2023 Yaşam
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var
ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Sakal makinesi 99 TL, akıllı bileklik 199 TL! Babalar Günü sürpriz var ŞOK 14-20 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK indirimli ürünler bu kez Babalar Günü'ne özel fırsatlar sundu. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda akıllı bileklik, akıllı saat, sakal kesme makinesi fiyatları düştü. ŞOK Babalar Günü indirimlerinin yanısıra kadın bakım ürünlerinde de sürpriz kampanyalar var. İşte 14-20 Haziran ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
13.06.2023 Ekonomi
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı Adıyaman’da yağma ve hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi adli makamlar tarafından tutuklandı.
10.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bileklik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bileklik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.