Bilek Güreşi

Bilek Güreşi

Son dakika bilek güreşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilek güreşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilek güreşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilek Güreşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilek güreşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 bilek güreşi haberi bulunmuştur. Tüm bilek güreşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozanlı genç Avrupa’da bileğini büktürmedi
Kozanlı genç Avrupa’da bileğini büktürmedi Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Deniz Can Uçar, 70 kilogram kategorisinde bronz madalya kazandı.
11.05.2024 Adana
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak"
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak" Maltepe’de yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Alaattin Şahin bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. 50 yaşındaki sporcu Türkiye’yi Slovakya’da düzenlenen şampiyonada temsil edecek.
5.05.2024 Şampiy10
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten rakiplere gönderme: Puanı size yazalım, yine öndeyiz!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten rakiplere gönderme: Puanı size yazalım, yine öndeyiz! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve ligdeki son maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.
5.06.2023 Galatasaray
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız'
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız' Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener (49), camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, yeşil sahalarda ise kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor. Lisanslı sporcu da olan Emgener, gençleri sporla kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştığını belirtip, "Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız" dedi.
31.01.2023 Gündem
Derya Ceren Çağlayan kimdir? Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Derya Ceren Çağlayan bayrak olayı nedir?
Derya Ceren Çağlayan kimdir? Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Derya Ceren Çağlayan bayrak olayı nedir? 'Dünya Şampiyonu' olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlayan, ödül töreninde kendisinden önce kürsüye çıkarak ülkelerinin bayrağını açan Kazak sporcuların nezaket dışı hareketine Türk bayrağıyla cevap verdi. Peki, Derya Ceren Çağlayan kimdir? Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Derya Ceren Çağlayan bayrak olayı nedir?
19.10.2022 Gündem
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi Erzurum’da Avrupa ve Türkiye’nin en büyük teleskopunun bulunduğu Doğu Anadolu Gözlemevi’nin (DAG) eteklerinde gökyüzü şöleni yaşandı. Üç gün süren Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde yaklaşık 10 bin kişi, teleskopların başına geçerek gökyüzünü izledi.
25.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İsmail Demir: Türkiye'nin stratejik ürünlerde dışa bağımlılık lüksü olamaz
İsmail Demir: Türkiye'nin stratejik ürünlerde dışa bağımlılık lüksü olamaz Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin dışa bağımlılığını bitirme noktasında önemli adımlar attıklarını belirterek, "Türkiye'nin stratejik ürünlerde 'dışa bağımlılık' diye bir lüksü olamaz, bu konuda kendimize yetmeliyiz" dedi.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasına "İlk olarak benim hatırladığım kadarıyla 2018'de benzer cümleler söyledi. 2018'den beri ne ortaya belge koyuyor, ne de savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyor. 'Beni dinliyorlar, MYK'yı dinliyorlar' dediğinizde bu tipik bir fitne siyaseti olur" dedi.
29.12.2021 Siyaset
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...'
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice ortaya çıktı. İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı ziyaretler Kılıçdaroğlu'nu rahatsız ettiği biliniyor. İki isimden de adaylık için peş peşe hamleler geliyor.
5.11.2021 Siyaset
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kim kürt sorunu var diyorsa şunu tarif edin. ‘Kürt sorunu var’ derken neyi kastediyorsunuz. Tarif edin. Ben böyle bir sorun görmüyorum. Geçmişte yaşanan sosyal, ekonomik ve idari eşitsizliklerle güdülenmiş gibi sunulan terör sorununu bir etnik gruba ilişkin tanımsal yakıştırmalarla meşrulaştırma gayretlerinin tezahürü olan kürt sorunu kavramını reddediyoruz. Kabul etmiyoruz ve doğru bulmuyoruz” dedi.
30.09.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik açıklamalarında "Birtakım devletlerin Türkiye ile bilek güreşi yapmak için Yunanistan'ı yanına almasını, kalıcı bir ittifak zannetmesinler. Yarın onlar gider, Yunanistan yine Türkiye ile baş başa kalır bu bölgede." ifadelerini kullandı.
9.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı kararı!  Ak Parti Sözcüsü canlı yayında duyurdu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş aşı kararı! Ak Parti Sözcüsü canlı yayında duyurdu... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti MYK toplantısının ardından Kovid-19 aşısı yaptıracağını bildirdi. Çelik, "Önderlik etmek ve teşvik etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız toplantımızdan sonra aşı olacaklardır." dedi.
14.01.2021 Siyaset
İzmir'den Davutoğlu'na şok: 6 ilçe başkanı istifa etti
İzmir'den Davutoğlu'na şok: 6 ilçe başkanı istifa etti Gelecek Partisi'nin Torbalı, Karabağlar, Menderes, Karaburun, Seferihisar ve Konak ilçe başkanları, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
29.09.2020 Siyaset
Benzin ve motorinde büyük indirim! Bu gece yarısından itibaren...
Benzin ve motorinde büyük indirim! Bu gece yarısından itibaren... Petrol fiyatlarındaki savaşın Türkiye’ye ilk etkisinin ise akaryakıt ürünlerinde görüleceği, böylece fiyatlarda bir indirim olacağı ifade ediliyor. Benzinde 61-62 kuruş, motorinde 56-57 kuruş indirim öngörülüyor. İndirimin ardından ortalama bir otomobilin 55 litrelik benzin deposunu doldurmak için yaklaşık 33 lira daha az ödenecek.
10.03.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib için net mesaj!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib için net mesaj! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Rejim güçleri, Soçi Muhtırası'nın sınırlarına çekilene kadar İdlib'deki sorun çözülmeyecektir. Rejim çekilmezse Şubat bitmeden bu işi yapacağız." ifadelerini kullandı.
15.02.2020 Gündem
Bilek güreşinde yine dünya şampiyonu oldu!
Bilek güreşinde yine dünya şampiyonu oldu! Çanakkale'de kaporta ustası olarak çalışırken, 2004'te geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ümit Burunlular (44), 2011 yılında başladığı bilek güreşi sporunda 7 Türkiye, 5 Avrupa ve 9 dünya şampiyonluğu kazandı. 8 yıldır Avrupa'da ve dünyada rakip tanımayan ve bileği bükülmeyen milli sporcu Ümit Burunlular, son olarak Romanya'nın Köstence şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sağ ve sol kolda Rus rakibi Malkhaz Doguzov'u yenerek, dünya şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yunanistan’da bükmedik bilek bırakmadılar!
Yunanistan’da bükmedik bilek bırakmadılar! Yunanistan’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına Yalovalı kardeşler damga vurdu. Şampiyonada bükülmedik bilek bırakmayan Camadan kardeşlerden bayanlar kategorisinde Nisa Camadan Avrupa Şampiyonu, erkeklerde ise ağabeyi Enes Camadan, Avrupa üçüncüsü oldu.
26.05.2019 Dünya
"Ankara'yı illa 'İYİ Parti alsın' diye bir tavrımız yok"
"Ankara'yı illa 'İYİ Parti alsın' diye bir tavrımız yok" İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin Ankara'yı illa 'İYİ Parti alsın' diye bir tavırları olmadığını belirterek, "Ankara ile ilgili İYİ Parti olarak bir tanım yapıyoruz yani genel olarak seçmenin hangi yönde oy kullandığına dair. Esas olan sonuç almak. Burada CHP ile bilek güreşi yapmıyoruz, en azından İYİ Parti'nin böyle bir tavrı yok." dedi.
6.12.2018 Siyaset
Bozdağ'dan Macron'a yanıt
Bozdağ'dan Macron'a yanıt Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 'Türkiye ile Rusya'yı ayırdık' sözlerine yanıt veren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Suriye politikamız, herhangi bir ülkenin yanında veya karşısında olma politikası değildir, hakkın ve doğru olanın yanında olmaktır." dedi.
16.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD-Rusya restleşmesine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD-Rusya restleşmesine tepki CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Suriye konusunda yaşanan son gelişmelere ilişkin, "Suriye'deki gelişmeler, ülkemiz ve bölgemiz ile birlikte tüm dünya çapında bir güvenlik krizine yol açmıştır. Askeri güçlerine güvenen kimi ülkelerin Suriye'yi adeta bir bilek güreşi sahasına çevirmelerinden fevkalade rahatsızlık duyuyoruz. Suriye'deki rejim 1 milyona yakın insanın ölümüne yol açması sebebiyle bizim gözümüzde zaten kapkara bir sicile sahiptir. Dün akşam Sayın Trump'la görüştüm, bugün Putin'le görüşeceğim. Birlikte bu kimyasal katliamı nasıl durdururuz bunu tekrar konuşacağım. Suriye toprakları herkes için güvenli hale gelene kadar oradaki varlığımızı ve faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
12.04.2018 Siyaset
ABD Suriye'de ne istiyor?
ABD Suriye'de ne istiyor? Prof. Dr. Cengiz Tomar, ABD'nin Suriye özelinde Orta Doğu'da izlediği politikayla ilgili, "ABD’nin, Türkiye’nin bütün ısrarlarına rağmen DEAŞ’a karşı PYD/YPG ile birlikte mücadele etmesinin sebeplerinden biri de, Fırat’ın doğusundaki Arap bölgelerini PYD/YPG’nin örgütlü yapısıyla birleştirip bu bölgede kendi nüfuzunu sağlamak ve Fırat’ın doğusuyla anlaşamadıkları müddetçe batıdaki rejime, Rusya’ya ve İran’a fakir bir Suriye bırakarak bir Pirus zaferi kazandırmak istemesidir. Böylece Rusya’yı dengeleyebileceği gibi, İsrail’i tehdit eden İran’ı da dizginleyebilecektir." dedi.
13.02.2018 Gündem
Suudi Arabistan'dan Yemen'e hava saldırısı
Suudi Arabistan'dan Yemen'e hava saldırısı Birinci haftasını dolduran gerilimde Suudi'lerin başını çektiği koalisyona ait jetler, başkent Sana'yı bombardımana tuttu. Reuters'ın sabah saatlerinde geçtiği fotoğraflar, büyük bir yıkımı gözler önüne serdi.
11.11.2017 Dünya
'Tehlike büyük! Eylemler artabilir!'
'Tehlike büyük! Eylemler artabilir!' Arap dünyasının Katar ile ilişkilerini kesmesi son yıllarda Körfez bölgesinde görülen en büyük diplomatik krize yol açtı. Gerekçeleri ise; “terörü desteklediği” iddiasıydı. Bunun ardından da bölgeden son dakika haberleri peş peşe gelmeye başladı. Peki gerçekten krizin perde arkasında ileri sürülen gerekçeler mi var? Devamı haberimizde...
12.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bilek Güreşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilek güreşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.