Dünya Şampiyonası

Dünya Şampiyonası

Son dakika Dünya Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.124 dünya şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm dünya şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Adanalı milli atlet Kayhan Özer, Dünya Salon Atletizm Turu’nun ilk etabında birinci olmuştu. Başarılı sporcu Özer, 1-3 Mart tarihlerinde İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.
25.02.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti Antalya’nın Alanya ilçesinde Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan, ruhsatlı tabancası ile aracının içinde intihar etti. El Salvador'un başkenti San Salvador'da 2015 yılında yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5'incisi olmuştu.
28.06.2023 Yaşam
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım Milli eskrimci Nisanur Erbil, "Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız madalya koleksiyonum var. Tek eksik olan olimpiyat şampiyonluğu, o da Samsun'a gelecek. Eskrimde tarih yazacağım" dedi.
31.05.2023 Diğer Sporlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı'
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in Skorer'e verdiği röportaj Brezilya basınında yankı buldu. Zehra'nın Gabi ile olan sözleri öne çıkarıldı.
24.04.2023 Voleybol
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan’a 24-33 yenildi.
7.04.2023 Diğer Sporlar
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı Liseler arası robot yarışmasına katılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin de üyesi olduğu ‘Pars Robotcs takımı’ İstanbul’da gerçekleşen bölgesel finallerde ‘Excellence in Engineering’ ve ‘Finalist’ ödülüne layık görüldü. Uluslararası yarışmada büyük bir başarı sergileyen ve ABD’deki final için bekleme listesinde olan takımın gelecek hedefi ise finallerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.
27.03.2023 Eğitim
VAR kayıtları bundan sonra açıklanacak mı? Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan flaş açıklama
VAR kayıtları bundan sonra açıklanacak mı? Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan flaş açıklama Sivasspor - Galatasaray maçından sonra açıklanan VAR kayıtlarının ardından 'Bundan sonra her hafta yayınlansın' tepkilerine yanıt veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Var kayıtlarının açıklanması federasyonun kararıdır. Bu süreçlerin oturması çok mühim" açıklamasında bulundu.
19.01.2023 Süper Lig
Golbol Kadın Milli Takımı, Dünya Şampiyonu oldu
Golbol Kadın Milli Takımı, Dünya Şampiyonu oldu Türkiye ile Golbol Kadın Milli Takımı, Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren IBSA Golbol Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore’yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Böylece Golbol Kadın Milli Takımı, ilk kez dünya şampiyonu olarak altın madalya alma başarısını elde etti.
16.12.2022 Diğer Sporlar
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın play-off'taki rakibi Sırbistan oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın play-off'taki rakibi Sırbistan oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile eşleşti.
19.11.2022 Diğer Sporlar
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52 A Milli Erkek Basketbol Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2'nci Tur I Grubu'nda Belçika'yı 86-52 mağlup etti.
11.11.2022 Basketbol
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'na çeyrek finalde veda etti
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'na çeyrek finalde veda etti FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Filenin Sultanları, ABD ile karşı karşıya geldi. Yarı final biletini almak isteyen Türkiye sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.
11.10.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. 8 takımın katılımıyla oynanacak FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ABD ile karşı karşıya gelecek. Peki, Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
10.10.2022 Şampiy10
Türkiye ABD voleybol maçı ne zaman, Filenin Sultanları ABD maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye ABD çeyrek final maçı (Filenin Sultanları ABD maçı canlı izle)
Türkiye ABD voleybol maçı ne zaman, Filenin Sultanları ABD maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye ABD çeyrek final maçı (Filenin Sultanları ABD maçı canlı izle) Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman, Türkiye ABD voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde ABD ile mücadele edecek. Türkiye ABD karşısında kazanarak, bir üst tura geçmek istiyor. Peki, Filenin Sultanları Türkiye ABD voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?
10.10.2022 Şampiy10
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finaldeki rakibi ABD oldu.
8.10.2022 Voleybol
Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları ABD'ye 3-1 kaybetti
Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları ABD'ye 3-1 kaybetti Dünya Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkmayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, son olimpiyat şampiyonu ABD'ye 3-1 yenildi.
7.10.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.