Bıçaklı Saldırgan

Bıçaklı Saldırgan

Son dakika bıçaklı saldırgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklı saldırgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklı saldırgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklı Saldırgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklı saldırgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 bıçaklı saldırgan haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklı saldırgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan dehşeti! Sokak sokak gezerek 11 kişiyi bıçakladı
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan dehşeti! Sokak sokak gezerek 11 kişiyi bıçakladı Esenyurt'ta sokak sokak gezen bir kişi bir kadın 11 kişiyi bıçakladı. Bıçaklananlar hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
22.01.2024 Gündem
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı Beyoğlu’nda gece kulübünde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakla kovaladığı kişiyi ara sokakta yakalayıp defalarca bıçaklayan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.
29.06.2023 Gündem
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı Zonguldak Hopa seferi yapan yolcu otobüsü Samsun'da araçta bulunan bir yolcu tarafından kaptanın bıçakla rehin alınması sonucu kaçırıldı. Jandarmanın operasyonu sonucu şüpheli şahıs yakalanırken, kaptan ve muavin bıçaklı saldırgan tarafından hafif şekilde yaralandı.
2.04.2023 Yaşam
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası Kadıköy-Tavşantepe metrosunda elinde bıçakla tehditler savurduğu gerekçesiyle yargılanan Emrah Yılmaz'a hakaret, silahlı tehdit, kasten yaralama ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi. 
11.10.2022 Gündem
Kanada'yı dehşete düşüren olay! Bıçaklı iki saldırgan en az 10 kişiyi öldürdü 15 kişiyi de yaraladı...
Kanada'yı dehşete düşüren olay! Bıçaklı iki saldırgan en az 10 kişiyi öldürdü 15 kişiyi de yaraladı... Kanada'da meydana gelen bıçaklı saldırı olayı ülkeyi dehşete düşürdü. Ülkenin orta kesimlerindeki Saskatchewan eyaletinde düzenlenen saldırılarda en az 10 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı açıklandı. Polis yetkilileri iki şüphelinin fotoğrafını yayınladı ve halka bu kişileri görmeleri halinde saklanıp polisi aramalarını tavsiye etti.
5.09.2022 Dünya
Konserde bıçaklı dehşet: Suç makinesi 2’si polis 6 kişiyi yaraladı
Konserde bıçaklı dehşet: Suç makinesi 2’si polis 6 kişiyi yaraladı Kağıthane’deki Hasbahçe Mesire Alanı’ndaki konserde çıkan kavgada bir saldırgan eline geçirdiği bıçakla 4 kişiyi yaraladı. Olaya müdahale eden iki polis memurunu da göğsünden ve elinden yaralayan saldırgan, bıçakla önünü kesip bindiği aracı da gasp ederek kaçmak istedi. Kağıthane polisi tarafından lastiğine ateş edilerek durdurulan aracın içerisindeki bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalandı. Yaşananlar kameralara saniye saniye yansırken, gözaltına alınan saldırganın emniyette 70’den fazla suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
29.08.2022 Yaşam
Sağlık görevlisine perde demiriyle saldırdı! Gözaltına alındı
Sağlık görevlisine perde demiriyle saldırdı! Gözaltına alındı Ordu'da, motosikletle köprü direğine çarptığı kazada yaralanan Sezer A., hastanede kendisine müdahale eden paramedik Şahin Demirci’nin başına perde demiriyle vurdu. Yaralanan Demirci'nin şikayetiyle Sezer A., gözaltına alındı.  
16.06.2022 Yaşam
Bıçaklı saldırgan mahalleliyi ayağa kaldırdı!
Bıçaklı saldırgan mahalleliyi ayağa kaldırdı! Ataşehir’de iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bir kişi elindeki bıçakla küfür ederek tartıştığı kişiye bıçakla saldırdı. Korku dolu o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
16.06.2022 Yaşam
Genç kız tartıştığı annesini bıçakladı
Genç kız tartıştığı annesini bıçakladı Esenyurt’ta bir anne ile kızı arasında çıkan tartışmada ortalık kan gölüne döndü. Birlikte yaşadıkları evde başlayan tartışma bıçaklı saldırıya dönüşürken, yaralı kadın kendini sokağa atarak kurtardı. Kanlar içerisinde yere yığılan anne ise çevredeki vatandaşlara “Allah rızası için ambulans çağırın” derken, yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.06.2022 Yaşam
Bursa'da korkunç cinayet! Annesini iple boğarak öldürdü
Bursa'da korkunç cinayet! Annesini iple boğarak öldürdü Bursa'da Samsun'a gitmeye razı edemediği annesi ile tartışan psikolojik sorunları olan genç, annesini iple boğarak öldürdü.
10.06.2022 Yaşam
Metrodaki bıçaklı saldırgan tahliye oldu
Metrodaki bıçaklı saldırgan tahliye oldu Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak çekerek tehdit ve hakaretler savurduğu gerekçesiyle 18 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan Emrah Yılmaz tahliye oldu. Yılmaz, savunmasında “Toplumu galeyana getirmiş. Ben bu insanlardan darbe aldım. Müşteki bana tekme atmıştır. Benim elimde o gün bıçak olmasaydı tekme atsaydım attığım tekmeyi de silah sayacaklardı” dedi. Mahkeme, sanığın yaklaşık 7 ay tutuklu bulunduğunu dikkate alarak tahliyesine karar verdi.
10.06.2022 Yaşam
TEM Bahçeşehir’de zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı
TEM Bahçeşehir’de zincirleme kaza: 2’si ağır 6 yaralı TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkiinde içinde tır ve kamyonetin de oluğu 10 araçlık zincirleme kaza meydana geldi. kazada 2’si ağır 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Trafik kaza nedeniyle otoyolda kontrollü şekilde sağlanıyor.
15.04.2022 Yaşam
Metrodaki bıçaklı saldırgan ile ilgili flaş gelişme! Kendini böyle savundu
Metrodaki bıçaklı saldırgan ile ilgili flaş gelişme! Kendini böyle savundu Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı ile annesi Nilgün Mihdiye Damgacı’ya bıçak çekip tehdit eden Emrah Yılmaz’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan sanık ettiği küfürlerin yanlış olduğunu söyleyerek, “Bunlara bir diyeceğim yoktur. Ancak olayın başından beri değerlendirilmesini talep ediyorum” dedi.
15.04.2022 Yaşam
Okulda dehşet! Bıçaklı saldırı anbean görüntülendi
Okulda dehşet! Bıçaklı saldırı anbean görüntülendi Gaziantep’te bir kişi, öğretmen olan eşine küfredildiği gerekçesiyle lisede bıçakla dehşet saçtı. Şahsın öğrenci velisi ile öğrenciyi bıçakladığı saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsü dehşete düşürdü. Olayın ardından tutuklanan şahıs hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenirken, sanığın savcılık ifadesinde bıçağı elma kesmek taşıdığını söylemesi dikkat çekti.
17.03.2022 Gündem
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum'
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum' Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınlara elinde bıçaklarla tehditler savurduğu gerekçesiyle hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah Yılmaz savunmasında bıçağı bileyciden aldığını bu yüzden yanında olduğunu söyleyerek, "Olayın sonunda ağır sözler hakaretler ettim. Öfkeme hakim olamadım. Metro da çalışan güvenlikler hakkında soruşturma açılmıştır. Güvenlikler görevinin gereğinin yerine getirmemiştir. Müştekilere saldırdığımı kabul etmiyorum. Ben bu hususların incelenmesini istiyorum" dedi.
18.02.2022 Gündem
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan dehşeti! Hastaneyi bastı, boğazlarına bıçak dayadı
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan dehşeti! Hastaneyi bastı, boğazlarına bıçak dayadı İstanbul Esenyurt'ta tartıştığı kişilerin özel bir hastanede tedavi edildiğini düşünen bıçaklı saldırgan hastaneyi bastı. İçeridekileri tehdit edip bıçağı boğazlarına dayanan saldırgan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
19.01.2022 Yaşam
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan hastaneyi bastı: Dehşet anları kamerada
Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan hastaneyi bastı: Dehşet anları kamerada Esenyurt'ta tartıştığı kişilerin özel bir hastanede tedavi edildiğini düşünen bıçaklı saldırgan hastaneyi bastı. İçeridekileri tehdit edip bıçağı boğazlarına dayanan saldırgan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.01.2022 Vatan TV
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim'
Metroda dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz'ın babası ilk kez konuştu: 'Vicdan azabından ben de gidecektim' Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, “Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim” dedi.
28.11.2021 Gündem
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı
Metrodaki saldırı sonrası tartışma yaratmıştı! X-Raylarla ilgili gerçek ortaya çıktı Metrodaki bıçaklı saldırı girişiminin ardından tartışma konusu olan güvenlik önlemleriyle ilgili Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy açıklamalarda bulundu. Soy, "Bu metal dedektörlerinin belli bir hassasiyet ayarı seviyesi var. Bu kontrol özellikle bomba gibi, silah gibi şeylere duyarlı. Terör riskine karşı konmuş bir önlem bu, vandalizme karşı engelleyici bir unsur değil. Algıda bir karışıklıktan, insanlar orada metal dedektörlerini gördükleri için havaalanları ve uçak standartlarıyla karıştırıyorlar. Avrupa'nın hiçbir ülkesinde hiçbir kentinde girişte güvenlik kontrolü yapılmaz" dedi.
27.11.2021 Gündem
İzmir'de trans birey cinayeti
İzmir'de trans birey cinayeti İzmir'in Konak ilçesinde, iddiaya göre trans birey olduğu ileri sürülen A.Y. (22), tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.11.2021 Yaşam
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı!
Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var? Kadıköy Tavşanlı metrosunda bıçaklı saldırgan tutuklandı! İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadın yolcuyu bıçakla tehdit eden saldırgan Emrah Yılmaz yakalandı. Peki, Emrah Yılmaz kimdir, Kadıköy Metro saldırganının kaç suç kaydı var?
25.11.2021 Gündem
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı'
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı' İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın yolcuya bıçak çekip dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz’ın ilk verdiği ifade ortaya çıktı. Bıçağı biletmek için yanına aldığını öne süren saldırgan kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti. Öte Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz, "Silahla tehdit", "Basit yaralamaya teşebbüs" ve "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklandı.
25.11.2021 Yaşam
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan dehşet saçtı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan dehşet saçtı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.
25.11.2021 Haber
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan yakalandı
Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı saldırgan yakalandı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. Saldırganın yakalanma anı kameraya yansıdı.
25.11.2021 Haber
Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki eli bıçaklı saldırgan yakalandı
Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki eli bıçaklı saldırgan yakalandı İstanbul'da Kadıköy - Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı.
25.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklı Saldırgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklı saldırgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.