Bıçaklanma

Bıçaklanma

Son dakika bıçaklanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 bıçaklanma haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi Honduras’taki kadın tutukluların bulunduğu cezaevinde dün meydana gelen isyanlarda 41 kişi yaşamını yitirdi.
21.06.2023 Dünya
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü  İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kişi veya kişiler arasında çıkan kavgada defalarca göğsünden bıçaklanan 25 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
29.05.2023 Gündem
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu...
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu... ABD'de işlenen cinayetin ayrıntıları duyanların kanını dondurdu. 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız büyük bir gizem içerisinde ortadan kayboldu. Genç kızın başına gelenler videoya kaydedildi. Öte yandan genç kızın katili, 2023 yılında serbest kalabilir.
6.12.2022 Dünya
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir kadın, bıçakla yaralanmış halde Fırat Nehri'nin kenarında bulundu. Ağır yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı.
4.10.2022 Yaşam
Restoran işletmecisi evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü!
Restoran işletmecisi evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü! Mersin'de restoran işletmecisi Can Sürvar (32), evinin önünde Y.E. (17) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
18.02.2022 Yaşam
Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı!
Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı! Avcılar’da, çalıştığı iş yerine ait demir ve tahtaları çalan kişiye müdahale etmeye çalışan adam, iddiaya göre kafede oturan Gelecek Partisi üyesi bir grubun saldırısına uğradı. Silahla darp edilen ve bıçakla kasığından ağır yaralanan 5 çocuk babası adam çalışmaz duruma gelirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Uluyol’un darp edilme ve bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
7.02.2022 Yaşam
Avcılar'da hırsızlığı önlemek isteyen adama 7 kişi saldırdı! Her şey anbean kamerada!
Avcılar'da hırsızlığı önlemek isteyen adama 7 kişi saldırdı! Her şey anbean kamerada! Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı.. O anlar kamerada...
7.02.2022 Gündem
Korkunç cinayetin görüntüleri ortaya çıktı!
Korkunç cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Şişli’de aralarında alacak verecek meselesi olan iki kişi arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı. Erdem Y., Yalçın Umur'u art arda bıçaklayarak öldürdü. Dehşet anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
1.02.2022 Gündem
Nafaka faciası! Eşini 12 yerinden bıçakladı
Nafaka faciası! Eşini 12 yerinden bıçakladı Gaziantep'te 61 yaşındaki Ali Çakır, boşanma aşamasındaki 56 yaşındaki eşi Behiye Çakır'ı, 500 lira nafaka talep ettiği için darbedip, 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Behiye Çakır yoğun bakımda tedaviye alınırken, şüpheli koca polis tarafından yakalandı.
27.10.2021 Gündem
Nakliyeciler birbirine girdi! Yaralılar var
Nakliyeciler birbirine girdi! Yaralılar var Bursa’da, yük indirme sırası nedeniyle nakliyeciler arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçaklanarak yaralandı. Hastane önünde yaralıların yakınlarının karıştığı kavgada ise 1 kişi daha bıçaklandı. Hastanedeki bıçaklanma anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
24.10.2021 Yaşam
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü Ardahan'da geçen ay intihar ettiği öne sürülen Özlem C.'nin kızları, annelerinin babaları tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Özlem C.'nin yakınları tarafından çekilen videoda, 14 yaşındaki Büşra C., "Babam cebinde bıçak saklıyordu. Biz de kapıyı açmaya çalışıyorduk. Arkamızı dönünce babamın bıçağı anneme saplamış olduğunu gördük. Sonra Bilge yengem geldi, bizi uyardı 'Bıçaklanma olayını ve anne babanızın kavga ettiklerini polislere söylemeyin. Babanızın yaptığını söylemeyin, annenizin intihar ettiğini söyleyin' dedi, biz de korktuk" dedi.
24.10.2021 Gündem
Husumetli iki ailenin bıçak ve sopalı kavgası: 1'i ağır 5 yaralı
Husumetli iki ailenin bıçak ve sopalı kavgası: 1'i ağır 5 yaralı İzmir Konak ilçesinde husumetli olan iki aile arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.
4.07.2021 Yaşam
Asistan doktoru makasla kovalayıp, yumrukladı!
Asistan doktoru makasla kovalayıp, yumrukladı! İzmir'in Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gelen İ.P., bıçakla yaralandığını söyleyince asistan doktor Mustafa Tokmak da yarasını temizleyip, dikiş atmak istedi. Operasyon sırasında İ.P.'nin çok fazla hareket etmesi üzerine Tokmak, uyarıda bulundu. İddiaya göre sinirlenen İ.P., dikiş makasını kapıp, Tokmak'ı kovalamaya başladı. Hemşirenin araya girmesiyle makası elinden düşüren İ.P., Tokmak'a yumruk atıp, kaçtı. İ.P.'den şikayetçi olan Tokmak, "Her gün fiziksel olmasa bile psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Caydırıcı cezalar verilsin" dedi.
3.06.2021 Gündem
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir? Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitim gördüğü sırada karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sırasında bıçaklanması sonucu hayatını kaybetti. Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu olan ve 4. Sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu doğum gününde unutulmadı. Fırat 30 yaşında hastag’iyle anılıyor. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
30.12.2020 Gündem
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı!
Ayrılık kararını yapımcı Burak Sağyaşar açıkladı! Başrollerini Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide şoke eden bir ayrılık kararı verildi. Vedayı yapımcı Burak Sağyaşar sosyal medyadan duyurdu.
26.10.2020 Televizyon
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 11 yaşındaki çocuğun bıçaklanma sahnesi nedeniyle sonlandırılmasını istediği diziyle ilgili inceleme yapılacağını duyurdu. Dizinin başrol oyuncusunun buna tepkisi üzerine RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, "Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır" açıklaması yaptı.
21.09.2020 Gündem
Kaza sonrası şoka girdiler
Kaza sonrası şoka girdiler Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, TIR'ın tur şirketine ait minibüse arkadan çarpması sonucu 9 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle şoka giren bazı yolcular ambulans içerisinde göz yaşlarına hakim olamadı.
18.07.2020 Yaşam
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı...
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı... Boşandığı eşi tarafından defalarca bıçaklanan ve şah damarı kesilen Oya Aydoğdu, cezaevinden aldığı mektupla şaşkına döndü. Genç kadın, "Bana mektup yazdı. Mart ayında geleceğini söyledi.Lütfen sesimi duysunlar. Artık kadınlar, anneler ölmesin" diye konuştu.
20.11.2019 Yaşam
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı Taksim'de İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
9.09.2019 Gündem
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi istismar ettiğine dair paylaşımlar yapan Erol Köse’den şikayetçi oldu. Ancak mahkeme takipsizlik kararı verdi. Emrah Karaduman, küçük düşürüldüğünü ve bu olayın saldırıya uğramasına sebep olduğunu söyleyerek karara itiraz etti
17.01.2019 Magazin
Belçika'da polise bıçaklı saldırı
Belçika'da polise bıçaklı saldırı Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir polise bıçaklı saldırı düzenlendi.
20.11.2018 Dünya
İzmir'de sırtından bıçaklanan genç öldü
İzmir'de sırtından bıçaklanan genç öldü İZMİR'in Buca ilçesinde, akaryakıt istasyonunda N.A. (21) tarafından sırtından bıçaklanan Umut Özdemir (27), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz gencin bıçaklanma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayın ardından kaçan şüpheli N.A. ise kısa sürede yakalandı.
6.11.2018 Yaşam
Tatil beldesinde dehşet! Odada tartıştılar, şezlongda uyurken...
Tatil beldesinde dehşet! Odada tartıştılar, şezlongda uyurken... Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir otelde çalışanlar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavganın ardından Mustafa D., şezlongda uyuyan mesai arkadaşını bıçakladı. Bıçaklama anı güvenlik kameralarına yansıdı.
29.09.2018 Gündem
Site önünde bıçakla yaralanmış halde bulundu
Site önünde bıçakla yaralanmış halde bulundu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, sitenin önünde, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanmış bulunan Can Aktaş, hastaneye kaldırıldı. Polis, Aktaş'ı bıçakla yaralayan kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.
23.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.