Beytepe

Beytepe

Son dakika beytepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beytepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beytepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beytepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beytepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 beytepe haberi bulunmuştur. Tüm beytepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Demir: Yeni sürprizlerimiz olacak
İsmail Demir: Yeni sürprizlerimiz olacak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yakın zamanda savunma sanayiinde yapılan projeleri anlatarak, "Yeni sürprizlerimizin olacağını da belirtmek isterim. Önümüzdeki günlerde bizi takibe devam edin" dedi.
21.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde açıklamalar bulundu. Erdoğan, "Türkiye stratejik önemi yüksek coğrafi konuma sahiptir. Geniş bir bölgede yaşanan her olay bizi etkilemektedir. Afganistan'da devam eden iç karışıklıkların, Yemen'de çatışmaların, Suriye'de zulüm ve saldırıların, Balkanlarda alevlenen gerilimlerin, komşuların yanı sıra geniş alandaki krizlerin yansımalarını hisseden ülke Türkiye'dir. Birileri ne derse desin, ülkemizin buralara sırtını dönme lüksü yoktur. Kapıları kapatıp banane diyemeyiz. Bize ne Kudüs'ten bize Ne Irak'tan, Yemen'den Suriye'den diyemeyiz. Hele batılılar gibi 'banane' hiç diyemeyiz. Biz büyük bir devletiz. Zorluklara aldanmadan gereğini yerine getirmek, vicdani görevimizdir. Bölgenin halkları birbirlerinin kardeşi, akrabalarıdır." dedi.
22.08.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı! Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı…
11.07.2022 Ekonomi
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri...
Ankara’da EGO otobüslerinde 24 saat ulaşım başlıyor! İşte Semt, güzergah ve sefer saatleri... Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü (EGO) pandemi nedeniyle ara verilen 24 saat ulaşım uygulamasına normalleşme süreciyle birlikte 29 otobüs hattında 112 servisle tekrar başlandığını açıkladı.
24.03.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü! Masada 4 kritik başlık vardı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü! Masada 4 kritik başlık vardı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk görüşmesini Devlet Bey Konağı’nda yaptı.
6.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Kurumu'nun programında konuştu. Erdoğan, "Biz ABD'de BM binasının tam karşısında Türkevi inşa ettik. Ve orada adeta birilerine mesajımızı da en güzel şekilde verdik. Gazi Mustafa Kemal'in bu serencamı bugünkü Türkiye'nin yol haritasıdır." dedi.
10.11.2021 Siyaset
YÖK toplantısı ne zaman, bugün mü? YÖK Başkanı rektörlerle bir araya gelecek!
YÖK toplantısı ne zaman, bugün mü? YÖK Başkanı rektörlerle bir araya gelecek! YÖK toplantısı üniversitelerin akıbetini merak edenler tarafından sorgulanıyor. YÖK toplantısı ne zaman? sorusuna yanıt aranıyor. İşte detaylar...
27.08.2021 Eğitim
YÖK Başkanı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması!
YÖK Başkanı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bu yıl, yani 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında salgının gelişme seyri ve ilgili kurum ve kuruluşların uyarıları da dikkate alınarak üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır. Bununla birlikte yükseköğretim kurumlarımızla koordinasyonun sağlanabilmesi için salgının seyrine göre harmanlanmış eğitim modeli de örgün programlarda halen olduğu gibi kullanılmaya devam edebilecektir." dedi.
26.08.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gerçekleştirdiği ziyaret sona erdi.
4.03.2021 Siyaset
FETÖ'den aranan dernek başkanı ile eşi, gaygubet evinde yakalandı
FETÖ'den aranan dernek başkanı ile eşi, gaygubet evinde yakalandı Ankara'da, FETÖ üyeliğinden aranan örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin Başkanı Emin Erener ile eşi Nesrin Erener, saklandıkları lüks villada yakalanarak gözaltına alındı.
4.02.2021 Gündem
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden artan Kovid-19 vakalarına yönelik yeni tedbirler
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden artan Kovid-19 vakalarına yönelik yeni tedbirler Ankara İl Sağlık Müdürlüğünce, pandemi sürecinde günlük yatış ihtiyacı gerektiren Kovid-19 hastalarındaki artış dikkate alınarak yeni tedbirler alındı.
4.08.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Jandarma astsubay alımı 2020! JGK 1000 astsubay alımı 2020 başvuru şartları ve tarihi (Jandarma astsubay alımı 2020 başvuru yap)
Jandarma astsubay alımı 2020! JGK 1000 astsubay alımı 2020 başvuru şartları ve tarihi (Jandarma astsubay alımı 2020 başvuru yap) Jandarma Genel Komutanlığı 1000 astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan ilana göre bugün Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1000 astsubay alımı ile 300 Sahil Güvenlik Fakültesi öğrenci alım yapılacak. İlanda 2020 Jandarma astsubay alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi de açıklandı. Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı 2020 hakkında merak edilenler…
4.07.2020 Gündem
Jandarma Astsubay alımı başvuruları devam ediyor! JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır?
Jandarma Astsubay alımı başvuruları devam ediyor! JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başvuruları devam ediyor. KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyuran JSGA Başkanlığı, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Peki Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona eriyor? JSGA astsubay alımı başvuru şartları neler? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
14.02.2020 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?)
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?) Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başladı. JSGA Başkanlığı KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan duyuruda, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Jandarma Başkanlığı ilanında başvuru şartları ve başvuru tarihi de belli oldu. Jandarma astsubay alımı başvuruları bugün başladı, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek. Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Jandarma personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları nelerdir? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? JSGA astsubay alımı başvuru yeri ve şekli...
4.02.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üst solunum yolu rahatsızlığı geçiren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Beytepe Mahallesi’nde bulunan evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
23.10.2019 Siyaset
İstanbul'a '5G Vadisi Açık Test Sahası' kurulacak
İstanbul'a '5G Vadisi Açık Test Sahası' kurulacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK önderliğinde Ankara'da oluşturulan 5G Vadisi Test Sahası'nın İstanbul'da da kurulması için düğmeye basıldı.
8.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Ankara'da ‘iki köpek zehirli sosislerle öldürüldü’ iddiası
Ankara'da ‘iki köpek zehirli sosislerle öldürüldü’ iddiası Ankara’da boş bir arazide iki köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin etrafında zehirli olduğu iddia edilen sosisler de dikkat çekti. Hayvanseverler ise olay yerine gelerek olaya tepki gösterdi.
4.10.2019 Yaşam
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
'Ankara'da 7 köpek, zehirli sosislerle telef edildi' iddiası
'Ankara'da 7 köpek, zehirli sosislerle telef edildi' iddiası Ankara'nın Çankaya ilçesinde, boş arazide 7 köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin yanında, zehirli olduğu iddia edilen sosisler bulunurken, gözyaşı döken hayvanseverler, olaya tepki gösterdi.
18.04.2019 Yaşam
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor!
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hayalim' dediği projelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi bugün açılıyor. Hastane Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi oldu.
14.03.2019 Gündem
Avrupa'nın en büyüğü yarın açılıyor!
Avrupa'nın en büyüğü yarın açılıyor! Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yarın resmi olarak açılacak.
13.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beytepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beytepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.