Beylükdüzü

Beylükdüzü

Son dakika beylükdüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beylükdüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beylükdüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beylükdüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beylükdüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 beylükdüzü haberi bulunmuştur. Tüm beylükdüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beylikdüzü'nde olaylı yıkım! Ekiplere silah çekip, pitbulu üzerlerine saldılar
Beylikdüzü'nde olaylı yıkım! Ekiplere silah çekip, pitbulu üzerlerine saldılar Beylikdüzü Gürpınar Sahili'nde yıkım sırasında olay yaşandı. İBB'ye bağlı ekiplere saldıran grup, silah ve bıçak çekip havaya ateş açtı.
6.07.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde kazadan sonra kavga; taksi şoförüne kafa attı
Beylikdüzü'nde kazadan sonra kavga; taksi şoförüne kafa attı Beylikdüzü'nde trafik kazası yapan taksi şoförü, saldırıya uğradı. Otomobilden inen yolcu, taksi şoförüne kafa atarken, o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
10.10.2022 Yaşam
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler
Beylikdüzü’nde taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler Beylikdüzü’nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
31.07.2022 Yaşam
Beylikdüzü'nde taciz iddiasıyla tekme tokat dövüldü
Beylikdüzü'nde taciz iddiasıyla tekme tokat dövüldü Beylikdüzü'nde, bir erkek çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi, çevredeki kişiler tarafından tekme tokat darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.06.2022 Yaşam
Metrobüste maske tartışması
Metrobüste maske tartışması Beylükdüzü'nde, metrobüste yaşanan maske tartışmasında bir yolcunun, tartıştığı yolcuya tehditler savurduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.04.2022 Yaşam
“Pandemide saç dökülmesine karşı bakım talepleri arttı”
“Pandemide saç dökülmesine karşı bakım talepleri arttı” Sanat ve futbol camiasının tercih ettiği kuaför Adem Yılmaz, pandemi kısıtlamalarında bakımsızlık ve stres sebebiyle saçların olumsuz etkilendiğini belirterek, “Saç dökülmesi şikayetleri çok geliyor. Bu dönemde saç dökülmesine karşı doğal kozmetik bakım talepleri arttı. 2021’de rahat, salaş ve dalgalı erkek saç modelleri için çok fazla talep geliyor. Bu yıl kıvırcık saçlıların yılı oldu” ifadelerini kullandı.
27.09.2021 Sağlık
Otomobiliyle markete girdi! 'Deprem sandım'
Otomobiliyle markete girdi! 'Deprem sandım' Beylikdüzü'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, markete girdi. Sürücü hafif şekilde yaralandı.
18.09.2021 Yaşam
Sultanbeyli nerede? Depremin merkez üssü Sultanbeyli deprem bölgesi mi?
Sultanbeyli nerede? Depremin merkez üssü Sultanbeyli deprem bölgesi mi? İstanbul'da deprem oldu. AFAD'dan gelen ilk açıklamalara göre merkezin İstanbul Kartal olduğu söylenen depremin şiddeti 3,9 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre ise depremin merkez üssü Sultanbeyli şiddeti 4,2. Peki, Sultanbeyli nerede?
19.06.2021 Gündem
Metrobüste iğrenç olay! Birbirlerine tükürdüler
Metrobüste iğrenç olay! Birbirlerine tükürdüler Beylükdüzü yönünde ilerleyen metrobüste kadın, ayak ayak üstüne atan kişiye "Saygısızlık yapıyorsun" diyerek tartışmaya başladı. Tartışma sonrası kadın, bu kişinin yüzüne tükürünce karşısındaki kişi de tükürdü. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.05.2021 Yaşam
İstanbul'un en kalabalık yeri orası! 3 ili geride bıraktı
İstanbul'un en kalabalık yeri orası! 3 ili geride bıraktı İstanbul'un en kalabalık mahallesi Beylikdüzü'ndeki Adnan Kahveci Mahallesi, 101 bin 668 kişiyle 3 ilin nüfusunu geride bıraktı. 100 bini aşan nüfusuyla Bayburt, Tunceli ve Ardahan'ı geride bırakan Beylikdüzü ilçesindeki Adnan Kahveci Mahallesi, Türkiye'nin en kalabalık ikinci mahallesi olma özelliği taşıyor. İstanbul'un Adalar, Şile ve Çatalca ilçelerinden daha fazla nüfusa sahip mahalle, Türkiye'nin en az nüfuslu 7 mahallesinden yaklaşık 9 bin 243 kat daha kalabalık...
14.03.2021 Gündem
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı'
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı' Beylikdüzü'nde 'Çılgın Sedat' lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu'nun ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangını haber alınca evine gelen şarkıcı, eşine ve annesine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Sedat, "Üç kat birden yanmış durumda. Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız" dedi.
23.02.2021 Magazin
Doktor skandallar zincirini anlattı! Akıl almaz ifadeler
Doktor skandallar zincirini anlattı! Akıl almaz ifadeler Kübra Boyraz, estetik için gittiği merkezde fenalaştı, sonrasında da hayatını kaybetti. Genç kadının ölümüyle ilgili estetik merkezinde çalışan pratisyen hekim tutuklandı. O doktor savcılıkta verdiği ifadede akıl almaz ifadeler kurdu.
29.09.2020 Gündem
Doktorlar bile şaşırdı! 42 tane mıknatıs yuttu
Doktorlar bile şaşırdı! 42 tane mıknatıs yuttu İstanbul Beylikdüzü’nde 9 yaşındaki çocuk oyuncak olarak satılan stres bilyeleri olarak da bilinen neodyum adlı güçlü mıknatıstan 42 adet yuttu. Kusma karın ağrısı şikayetiyle hastaneye getirilen çocuğun röntgen filmi çekilince gerçek ortaya çıktı. Ameliyata alınan çocuğun delinen bağırsağından mıknatıslar çıkarıldı.
10.07.2020 Sağlık
Maske satışında kan aktı! Yaralılar var
Maske satışında kan aktı! Yaralılar var İstanbul'da bir iş yerinde maske alışverişi sırasındaki tartışma silahlı kavga ile sonuçlandı. Olayda biri kadın toplam 4 kişi yaralanırken yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
27.03.2020 Yaşam
Uyarı geldi: Ölü kuşlara sakın dokunmayın!
Uyarı geldi: Ölü kuşlara sakın dokunmayın! İstanbul Veteriner Hekimler Odası, Avcılar, Beylikdüzü ve Küçükçekmece Gölü kıyısında kuş ölümleri yaşandığını belirterek, “Bölgede Batı Nil Virüsü’yle karşılaşılmıştı. Ölü kuşlara çıplak elle kesinlikle dokunulmamalı” uyarısında bulundu.
18.01.2020 Yaşam
Ekrem İmamoğlu ve babası hakkındaki dolandırıcılık davasında yeni gelişme!
Ekrem İmamoğlu ve babası hakkındaki dolandırıcılık davasında yeni gelişme! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu aleyhine, "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava ertelendi. Duruşmaya katılan 3 şikayetçi, "Şikayetimizden vazgeçtik" dedi.
24.12.2019 Gündem
TÜYAP yarın sona eriyor! TÜYAP girişi ücretli mi? Giriş saatleri...
TÜYAP yarın sona eriyor! TÜYAP girişi ücretli mi? Giriş saatleri... 2 Kasım’da başlayan İstanbul kitap fuarı yarın sona eriyor. Edebiyatımızda 50 Kuşağı” konusu çerçevesinde gerçekleşen fuarın son etkinlilerini kaçırmak istemeyen İstanbullular TÜYAP kitap fuarı hakkında araştırmalarına hız verdi. Peki İstanbul kitap fuarı nerede, nasıl gidilir? TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti ne kadar? TÜYAP etkinlik listesine nasıl ulaşılır?
9.11.2019 Kültür Sanat
İstanbul kitap fuarı başladı! İstanbul TÜYAP kitap fuarı nerede, nasıl gidilir?
İstanbul kitap fuarı başladı! İstanbul TÜYAP kitap fuarı nerede, nasıl gidilir? İstanbul kitap fuarı başladı. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Edebiyatımızda 50 Kuşağı” konusu çerçevesinde gerçekleştirilecek. Peki İstanbul kitap fuarı nerede, nasıl gidilir? TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti ne kadar?
2.11.2019 Yaşam
Yeni görüntüleri ortaya çıktı
Yeni görüntüleri ortaya çıktı Beylikdüzü'nde bir markette kadın çalışanın, iş arkadaşı tarafından darp edildiği anların yeni görüntüleri ortaya çıktı.
2.09.2019 Haber
FETÖ’nün kadın yapılanma sorumlusu Fidan Yılmaz’a 8 yıl 9 ay hapis
FETÖ’nün kadın yapılanma sorumlusu Fidan Yılmaz’a 8 yıl 9 ay hapis FETÖ’nün kadın yapılanma sorumlusu Fidan Yılmaz’ın ‘Silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.06.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı'yla ilgili flaş gelişme! 10 Ocak'tan itibaren...
İstanbul Havalimanı'yla ilgili flaş gelişme! 10 Ocak'tan itibaren... İstanbul Havalimanı'na lüks toplu ulaşım hizmeti veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ'ye ait HAVAİST'te, THY'nin uçuşlarını artırması nedeniyle 10 Ocak'tan itibaren günlük sefer sayısı 140'a çıkıyor.
9.01.2019 Gündem
Konserde bir anda yere yığıldı!
Konserde bir anda yere yığıldı! Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Beylükdüzü'nde verdiği konserde fenalaşarak baygınlık geçirdi. Apar topar kulise alınan şarkıcı, kendine geldikten sonra konserine devam etti.
9.09.2018 Magazin
İstanbul'da karla mücadele
İstanbul'da karla mücadele İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bin 345 araç ve iş makinesi, 7 bin personelle kışla mücadele çalışmaları yürütüyor. Kent genelinde, 7 bin 373 kilometrelik güzergah ağında 363 müdahale noktasıyla olumsuzluklara karşı ekipler bekletiliyor
6.01.2017 Yaşam
İsmob Tüyap'ta açılıyor
İsmob Tüyap'ta açılıyor (İSMOB) 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde yeni adresi TÜYAP Beylükdüzü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
6.01.2016 Arşiv
2016’da da gayrimenkul sektörü gaz kesmeyecek
2016’da da gayrimenkul sektörü gaz kesmeyecek Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 1 milyon 150 bin konut satıldı...
1.01.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Beylükdüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beylükdüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.