Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı
Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı İstihdamda adeta ‘mavi yaka çağı’ yaşanıyor! Nitelikli teknik elemanların aylık geliri, beyaz yaka üst yöneticileri çoktan geride bıraktı. Ortalama genel müdür maaşı 70 bin lira düzeyindeyken vinç operatörü ayda 150 bin lira kazanabiliyor.
22.12.2023 Ekonomi
Çalışanları ilgilendiriyor! Uzaktan çalışma ile ilgili yeni düzenleme
Çalışanları ilgilendiriyor! Uzaktan çalışma ile ilgili yeni düzenleme Çalışan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Uzaktan çalışma ile ilgili flaş açıklama! Uzaktan çalışma birçok şirkette kalıcı oldu. Ofise gitmek isteğe bağlı bir hale dönüştürülüyor. Yeni düzen için çalışmalar başladı. Şirketler aynı şehirde farklı ofisler açmayı planlıyor. İşte tüm detaylar...
8.06.2021 Çalışma Hayatı
Uzaktan çalışmada yeni dönem! Tamamen değişiyor, 3-4 gün ev...
Uzaktan çalışmada yeni dönem! Tamamen değişiyor, 3-4 gün ev... Uzaktan çalışma ile ilgili yeni gelişme. Şirketler tek tek açıklıyor. Çalışma sistemi değişiyor. Detaylar belli oldu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, birçok alanda iş yapma şeklini değiştirirken, sürecin başından bu yana çalışma düzenini rahatça eve taşıyabilen sektörler, evden çalışma sistemini avantajları için kalıcı hale getiriyor. Birçok şirkette yöntemler farklılaşsa da genel uygulama haftanın 3-4 günü ev, 1-2 günü ofisten çalışma şeklinde oldu. Ofiste çalışılan günler değişiklik gösterirken, genel olarak "pazartesi, salı ve perşembe günleri ofiste, çarşamba ve cuma günleri ise evden çalışma" şeklinde yapılan planlamalar öne çıkıyor.
13.05.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri